Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Ja postanowiłam, że pójdę w 12i5 lub 12i6, bo może już płeć zobaczy
Ale to dopiero za miesiąc
Chyba że sie wydało za starszym bratem to mogę o tym zapomnieć
Jak w środę widziałam to fikajace maleństwo to się pozniej śmiałam że tańczy lepiej jak ShakiraJuz coraz bliżej 30.05
nie ms to jak prenatalne w urodziny mojego taty
polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Mi lekarz z Klementynką na prenatalnych w 12i5 powiedział z dużym przekonaniem, że stawia swoje auto na dziewczynkę
Tydzień później inny ginekolog, że 60% dziewczyna i 40% chłopak
Czyli prawie strzelał
Ale nie chciał ten drugi mówić, powiedział, że za wcześnie
Także też od lekarza zależy. A co najlepsze, mojego ginekologa z tym złomiastym sprzętem, pytałam w 20 i 30 tc, a on za każdym razem twierdził, że nie widać. Po czym przychodzę po porodzie, a on: "I jak, dobrze oceniłem płeć?"
emilkazozz lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A robiłyście coś specjalnie na chłopaka/dziewczynę? My wszystkie starania przed Tysią robiliśmy typowo na dziewczynę, seks w danej pozycji, długo przed owulacją i takie tam, zabobony
Ale chyba ziarnko prawdy w tym jest. Teraz raczej bez takich, był spontan, ale okazuje się, że wypadło jednak 3-4 dni przed owulacją ostatnie zbliżenie. Ciekawe czy się potwierdzi, że to ma wpływ.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ja do tej pory nie mam pojęcia
byłam przekonana że owu miałam koło 17 dc ale skoro usg pokazało wiek ciąży co do dnia z om to pewnie owu mialam normalnie w 14/15 a dopiero 14dc był pierwszy seks w tym cyklu
ja za bardzo chcę córkę żeby się udałona pewno będzie chłopak
-
A ja nie wiem kiedy mialam owulacje i wogole, cykle mialam bardzooo nieregularne, ciaza to jak wygrana w lotto;)
Staralismy sie z mezem 3 lata o malenstwo, pierwszy w zyciu pozytywny test zrobilam w listopadzie, szczescie nie trwalo dlugo. Po wszystkim nie staralismy sie, nie myslalam o malenstwie ani nic, poprostu kochalismy sie kiedy mielismy ochote, ale bardzo czesto bo moje libido bylo mega mega;) hihi
Nie wazne co bedzie, wazne by bylo i bylo zdrowe;)
Pozatym jak bylam na pogrzebie pod koniec stycznia w krakowie przyjaciolka domu mojej rodziny, zagadala mnie tak ni z tego ni z owego ze widzi po mnie ze przezywam strate kogos blizszego niz osoby na ktorej pogrzebie bylismy, ze jestem myslami gdzies daleko ale zebym sie nie martwila bo w tym roku w grudniu nasze malenstwo bedzie z nami juz na swieta. Ze bedziemy miec parke ale pierwszy bedzie chlopak. Zlapala mnie wtedy za reke i poplynelo od niej takie cieplo ze az mi wszystkie wlosy stanely. Pani Zosia jest bardzo wierzaca osoba, moze to przypadek, nie wiem ale od tego czasu poczulam ulge. Gdy zrobilam test w marcu w swieta wielkanocne i okazal sie pozytywny poplakalam sie. Nigdy nie wierzylam w takie rzeczy i przepowiednie ale mimo wszystko jedziemy w czerwcu do krakowa do rodziny i chce przytulic pania Zosie i jej podziekowac za dobre slowa i wiare.milky way lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Hej
ja juz po. Mamy 57 mm. Wiek ciazy trochę podgonilismy 12 tydzień 2 dzien czyli miałabym rodzic 30.11 ale tez zostaje juz przy tym 4 grudnia, który z pierwszego usg wyszło. Mam wszystko na miejscu, przeziernosc 0,1
i na 55% jestem dziewczynka ( ale to jeszcze trochę wróżenie ) na początku pani doktor nie chciała nic powiedzieć ale pózniej powiedziała, ze wydaje sie jej, ze raczej dziewczynka niż chłopczyk i, ze pózniej sie jeszcze upewniła. Zobaczymy na kolejnym usg
jestem przeszczęśliwa:) a moje dzieciątko chyba spało bo bardzo nieruchawe było i musiałam kaszląc i na boki sie przekładać, żeby chciało sie poruszyć żeby dało sie przeziernosc zmierzyć
a i serduszko 157 uderzeń na minutę
ale jestem nakręcona i podekscytowana
wreszcie moge czuć sie w ciazy
cudek2, polkosia, dora13, baranosia, Izieth, Nulka, milky way, Nel@, Szarlotka123, Isia86, kwiatuszek12345, Chamomilla, RedLady, chiara, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Jakie różne historie naszych miłości, jak to życie pisze różne scenariusze...
My z P znamy się już 14 lat, jesteśmy ze sobą prawie 9, a w lipcu miną nam 3 lata małżeństwa. P był zawsze moim przyjacielem, pomimo, że byliśmy w różnych związkach, zawsze się mną zaopiekował, odprowadził do domu, doniósł do łóżka po dobrej imprezie hihi i tak w końcu los nas złączył.
O dzidzię staraliśmy się w sumie 2 lata, licząc miesiące starań i straty. Ale mam przeczucie, że ktosiek już zostanie z namiPowiem Wam, że kompletnie się nie spodziewałam, że nam się uda w marcu, gdyż miałam wyjazd służbowy w dni płodne (ryczałam ze wściekłości, że stracimy kolejny miesiąc). Ale Bóg wysłuchał naszych modlitw i sprawił nam niespodziankę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 12:11
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Z Mackiem było idealnie w dzień owulacji teraz by wychodziło że jakies 3 dni przed. Zobaczymy jak to będzie
Jeju jak ja Wam zazdroszczę juz tych prenatalnych ja jeszcze 10 dni oczekiwania -
My z kazdych wakacji zimowych i letnich przywozilismy minidziecko w brzuchu
z tym ze po drodze dwa razy sie nie udalo, ale smiejemy sie ze jak sie teraz wszystko uda to szlaban na sex w wakacje!!! : DDDDD
Zamykamy fabryke,bo moja kariera juz nadszarpnieta ,legnie w gruzachNulka lubi tę wiadomość
-
U mnie było tak,że zafundowałam mojemu tygodniowy maraton przytulanek dzien w dzien
hehe. Mimo tego nie miałam za dużych nadziei na powodzenie, ponieważ żaden test owulacyjny mi nie wyszedł...w kazdym jedna krecha jak w morde strzelił. Miesiączki zawsze miałam regularne i jakos w dzien kiedy miala wypadac cos mnie tknelo i polecialam wieczorem po test i wyszedł bladzioch
ale zamiast radosci ogarnal mnie wielki strach zeby to tylko byla prawda i zeby wszystko było dobrze. To chyba z tego niedowierzania
ale pozniej juz byla radosc
co dziwne ja w ogole sie nie stresowałam do 9 tc a od 9 tc nonstop sie boje zeby bylo dobrze. Chociaz teraz juz chyba minal ten najgorszy okres, prawda? teraz juz sama radosc pozostała, mam nadzieje
polkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
No ja mam podejrzenia, że może jednak chłopak, bo nie mam ani 1 pryszcza od początku, a z Tyśką miałam wysyp jak nastolatka
I ogólnie inna ta ciąża jest.
A że zdrowe będą, to na pewno! Wszystkiecudek2, Nulka, milky way lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn