Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w 1 ciąży słodkie jadłam jak dzik
ta wielka milka crispy jogurtowa to był mus i starczała na chwilę
myślę że z 6-7 kg nadprogramowych to były słodyczedramat
teraz już sama nie wiem czy jestem mądrzejsza czy nie mam aż takiej ochoty na słodkie bo jem zdecydowanie mniej
teraz najpyszniejsza jest szynka i truskawki -
Słodkie i słone. Mogłabym jeść ciagle zelki a po chwili chipsy. Zagryźć owocem i sięgnąć po popcorn. Twarz prosi sie o pomstę do nieba. Tak samo dekolt którego mi wcześniej nie wysypywalo. Dziewucha jak nic
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Mi od poczatku wydaje sie ze to chlopiec (ale moze sie okazac ze to kobitka z jajami
). Wspolzylismy dokladnie w dzien owulacji bo mialam monitoring, nie ciagnie mnie specjalnie do slodyczy a cerę mam bardzo ładną. Prenatalne mam w 12t5d więc może już coś tam będzie widać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zjadłam makaron z sosem słodko kwaśnym. Mój robił obiad bo ja nie jestem w stanie.. Coś mnie chyba bierze bo tak się słabo czuje, jeszcze mam tak ogromne mdłości.. Pamiętacie jak wam mówiłam, że mogłabym jeść tylko paprykarz? Dzisiaj po nim czekała mnie toaleta więc domyślam się, że to był ostatni raz.
milky way lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj na bulkach
siedzę od 11 w pracowni i juz mnie wszystko boli a do konca jeszcze trochę. .. pozniej M do mnie przyjedzie trochę mi pomóc żebym nie dzwigala a pozniej może w macu zgrzesze
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki:)
U mnie mdłości nie dają mi żyć.
Jak nie zjem to mnie mdli i boli mnie głowa.
Jak zjem to 15 minut jest ok a potem rzyg albo mdłości i głowa.
Najgorzej w pracy bo pracuję w ruchliwej aptece i nie bardzo mam jak sie migać od stania na okienku.
Dzisiaj trafił mi się dzień biurowy więc odżyłam trochę po tym tygodniu.
Powodzenia na wizytach!3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
NEL@ KARTACZE Z MIESEM!
Wygralas, i co ja teraz zrobie? Skad wezme kartacze?
Powiedz jak robisz?
Osttanio jak byla mowa o lazankach to sie najaralam normalnie jak szczerbaty na suchary i u mamy zamowilam sobie bo pyszne robi... ona sie musi domyslac, przeciez juz tak wymyslam ze kazdy by sie zorientowal.
Dzwonie ostatnio- mammuuuuuussss... zrobilabys mi lazanki? No umre jak nie zjem.
-no dobra zrobie ci.
Za 10minut:
-mamuuuuuussss to moze jeszcze pomidorowke.....
-no dobra zrobie ci.
Za 5 minut:
-mamus nieeee....krupnik lepiej!
-no dobra zrobie ci...a co ty taka wyglodzona...?
guerretenshi, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:guerrenteshi, właśnie mi przypomniałaś, że kupowałam wczoraj żelki, dziękuję
Ja tez wczoraj przeczytalam, ze jecie żelki i polecialam do sklepu kupicDzisiaj chyba tez kupie
Bedziecie miec na sumieniu moje dodatkowe kg
Szarlotka123 lubi tę wiadomość