Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehheh ale sie usmialam czytajac o "golfie" hihi;)
A czy przytyje tu i owdzie nie mam pojecia, ale pewnie tak. Juz startuje z plusikiem na wadze a co to dopiero pozniej bedzie;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Już wróciłam z wizyty, spędziłam całe 5h na poczekalni...Masakra! Najbardziej szkoda było mi babeczek w zaawansowanej ciąży. No ale wszystko jest w porządku, serduszko bije pięknie, jest zdrowe i pani doktor mówi, że mamy cudowne dziecko bo pięknie układa się do badań
No i mówiła, że głaszcze mamusię, jak to mi pokazała to myślałam, że się popłaczę haha..Szukała też małego siuraka, ale nic nie mogła znaleźć
No i dostałam skierowanie na badania genetyczne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/745c2e80f5a4.jpg
noo i jeszcze pani doktor udało się zrobić zdjęcie buźki, moje małe ufo haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbe5e809ae05.jpgcudek2, palma, kalina123, baranosia, Nel@, AniaKami, Izieth, Koska 88, guerretenshi, Szarlotka123, Iskiereczka, RedLady, sylwia92, Chamomilla, kwiatuszek12345, dora13, Polarisa90, Kaczorek, Nulka, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Jezu czemu aż 5h czekałaś?!
Takie kolejki niestety...To najlepsza ginekolog w okolicy, a do tego ma najlepszy sprzęt no i jest położną, a u mnie w mieście jest niewiele ginekologów którzy są też położnymi..Noo i nie zapisuje się do niej na godzinę tylko siedzi się w kolejceJak przyszłam przede mną było 13 osób...
-
Nel@ wrote:Alexxis super ufoludek
hihi. Najchetniej podgladalabym swoje malenstwo codziennie
P.S. Fajowa torebkatez chce taka
haha a dziękujemy!
Ja mojego ufoludka zobaczę znów za tydzień na genetycznych
Aaa stara jak świat a dopiero zaczęłam ją nosić, sama nie wiem czemu przeleżała w szafie dość sporo czasuZ croppa jest
Nel@ lubi tę wiadomość
-
Alexxis, dobre foty
Ale 5h bym nie czekała...
Ja też po USG, 1,67 cm, serduszko 159 i widać było już nóżki i rączkiBosko! 8i1 wg USG z dziś.
kalina123, palma, cudek2, Nel@, Szarlotka123, AniaKami, RedLady, sylwia92, milky way, cindi88, dora13, Polarisa90, Isia86, Nulka, monaaa85 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyJa dzisiaj popołudniu umarłam.
Ból głowy, okropne mdłości, lekki ból brzucha i znowu te lekkie brązowe brudzenia.. Poszłam spać i teraz już lepiej.
Kurcze no nie wiem od czego to mam.. Czy faktycznie od rozrastania macicy czy już nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:57
-
nick nieaktualnyU mnie wszystko dobrze
dziś cały dzień byłam na uczelni, od siedzenia aż mnie cztery litery bolą. Ale jeszcze tylko jutro i swoją przygodę ze studiami mogę uważać za zakończoną - no dobra w połowie bo jeszcze obrona, ale zjazdów już nie będzie
Dziewczyny gratuluję udanych wizytja swojego smerfika zobaczę w piątek dopiero
baranosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Pierwszy raz w zyciu nie chce lata w tym roku tylko chce juz zime i grudzien;))) oby nam wszystkim czas zlecial szybko i aby nasze maluszki byly z nami. Nie moge sie juz bardzooooo doczekac!
Milego dzionka kochane!!!Izieth, polkosia, Nulka, milky way lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Dziewczyny! Jak ten czas leci! Już niedługo skończymy pierwszy trymestr! Potem,znając nas
,pewnie będzie odliczanie do granicy przeżywalności (25tc). Do spotkania z moim ufoskiem jeszcze 4 dni i postanowiłam, że jak wszystko bedzie ok, to kupię mu pierwszą rzecz! A na dzień dziecka koniecznie musiny dojść do kompromisu w kwestii imienia!
AniaKami, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Prawda prawda. Już 4 dni do 2 trymestru. To takie niesamowite !
Cześć Wam. Nadeszła sobota, jadę do pracy i jestem już wykończona całym tygodniem. Niedziela wolna i znow zapierdziel od poniedziałku. Marzy mi sie już lipiec od kiedy będę sie lenic już do końca ciąży. Ech. Poodpoczywajcie dziś za mnie
Pysznych posiłków i spokojnego dnia :*Isia86 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Ja dzisiaj popołudniu umarłam.
Ból głowy, okropne mdłości, lekki ból brzucha i znowu te lekkie brązowe brudzenia.. Poszłam spać i teraz już lepiej.
Kurcze no nie wiem od czego to mam.. Czy faktycznie od rozrastania macicy czy już nie wiem.
To musi byc od tej macicy. Ja te co chwile plamie na brazowo lub na bezowo z tym ze mnie nie boli w ogole brzuch. Czasami zakluje ale to wieczorem. We wtorek ginekolog powiedziala ze nie wie skad te plamienia ale wg niej wszystko jest dobrze. To chyba nie musimy sie martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 10:51
Szarlotka123 lubi tę wiadomość