Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Korzystając z nudy w pracy skoczylam do lumpka. Kupiłam pare bodziakow, pajacyków i mega kombinezonik do spania. I jedna bluzę. Za wszystko dałam 13 zł a wyglada jak nowe!
Od godziny miałam napisana te wiadomość. Skończyłam prace i zostawiłam kolejne 16 zł. Wracam do domu odkupiona xdSzarlotka123, milky way, cudek2, Koska 88, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
-
Milky way, w sunie nie wiem czy to dokladnie kartacze
hehe. Zrobilam ciasto jak na kopytka i napchalam miesa do srodka bo akurat mialam w lodowce
hehe. Ale wyszly smaczne
Co jutro na obiad nie mam pojecia wlasnie. W sumie w ogole nie mam na nic ochoty, a dzsiaj wyjatkowo mnie naszlo na cokolwiek, ze z przyjemnoscia robilam jedzenie.
Jakis dzisiaj smutny dzien. Szaro za oknem, cisza, nuda. Nawet pies mi spi caly dziennormalne cieszylabym sie z tego ze weekend ale teraz tego nie odczuwam
codziennie w domu juz nie wiem co mam wymyslac zeby zabic jakos czas. Chlop w robocie a po robocie obiad i idzie spac
a mi sie wcale nie chce spac
chce juz grudzien
ale namarudzilam
milky way lubi tę wiadomość
-
ja tak marzyłam o krótkiej drzemce, na szczęście jak wróciliśmy to mój tata był już w domu więc wziął zabrał mi dziecię i poszli na rower
położyłam się i spać mi się odechciało ale chociaż sobie poleżę
mnie dzisiaj pan kanapka uraczył kotletem jajecznym na obiad do tego ziemniaczki i marchewka, mniam -
Przypomnialo mi sie o co mialam Was podpytac. Od jakiegos tygodnia jak wstaje z pozycji siedzacej to w ciagu kilku sekund mam taka karuzele w glowie i ciemno przez chwile ze loj. Jak sie po cos schylam i podnosze. To samo. To trwa pare sekund i mija. Miala ktoras z Was przyjemnosc z takimi zawrotami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 17:38
-
Nel@ wrote:Przypomnialo mi sie o co mialam Was podpytac. Od jakiegos tygodnia jak wstaje z pozycji siedzacej to w ciagu kilku sekund mam taka karuzele w glowie i ciemno przez chwile ze loj. Jak sie po cos schylam i podnosze. To samo. To trwa pare sekund i mija. Miala ktoras z Was przyjemnosc z takimi zawrotami?
.
jutro na obiad? nie wiem. dzis gotuje kalafior, posypie go bulka tatra smazona na maselku i zjem calego sama -
guerretenshi wrote:
jutro na obiad? nie wiem. dzis gotuje kalafior, posypie go bulka tatra smazona na maselku i zjem calego sama
Ale mi ślinka pociekła aaaaaaaaaaaa
Nie dopne juz jeansow, zostala mi ostatnia para i bede musiala cos kupic, ale nie wiem czy nie legginsy bo ciazowe jeansy na lato to bezsensu?
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
zdrzemnęłam się jednak, od razu lepiej
ja oprócz jeansów ciążowych mam też 2 pary takich cienkich materiałowych chinosów, patrzcie w hm, ja tam kupowałam, pewnie co sezon wrzucają
na lato są super
muszę odszukać tą moją pakę ciążową, nie mam pojęcia gdzie ją mamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 18:42
-
Ale czy jak kupie teraz jeansy ciazowe to czy pozniej we wrzesniu w nie wleze, obawiam sie ze beda za male:( a szkoda mi wywalic na chwile 130 zl na ciazowki, bo po tyle widzialam w h&m.
A moze znacie jakies tansze sklepy?najbardziej chodzi mi o stacjonarne;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
aniakami no zależy czy przytyjesz też oprócz brzucha
ja 1 jeansy kupiłam jakoś koło 13/14 tyg i chodziłam w nich do końca
na początku tylko ten golf na brzuch był za duży, więc go zawijałam i dziwiłam się po co on taki duży, kto ma taki wielki brzuchpotem już wiedziałam po co
oprócz brzucha przytyłam odrobinę w tyłku i udach ale te jeansy są rozciągliwe