Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam właśnie z festynu rodzinnego dzieciaki się mega ucieszyły że nie zapomniałam o ich występach i przyszłam
oczywiście masa pytań kiedy w końcu będę zdrowa i wrócę do pracy
Rozmawiałam z mamą z grupy która też jest w ciąży - termin ma na 22.12 i mówi że już czuje ruchy! (to jej trzecia ciąża)
-
Hej znowu się rozpisałyście
Ja też nie wierzę, że już jutro zacznę II trymestr szok
Jutro genetyczne trzymajcie kciukiO testach z krwi nic mi lekarz nie mówił, ale go spytam.
Nulka ja femibion 2 plus dha biorę już tydzień bo tak mi lekarz zalecił
Widzę, że nie tylko ja jestem żarta na fast foody, zjadłam wczoraj kfc a dziś hot doga z orlenmasakra biedne dzidzi takie rzeczy dostaje
Nulka lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
ja cały czas biorę omega med optima, dzisiaj pytałam to mam dalej kontynuować
muszę wyhaczyć jakąś dobrą cenę w necie i zamówić zapas
ważne żeby DHA zawierały
i chyba zamówię pierwszą rzecz dla dziecia a właściwie bardziej dla naszej wygodybazę do fotelika samochodowego
stwierdziłam że skoro sporo wydatków nam odpada tym razem to zaszaleję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie tez mam ten z DHA
i lekarz coś mi mówił że kwas foliowy jeszcze tylko tydzień ( a to było w środę
)
Z tymi ruchami to na bank niemożliweJa się będę cieszyć jak za miesiąc poczuje
Właśnie wzięłam sobie chłodniejszy prysznic i zaraz mi lepiej
I gratis mój brzuchol z rana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aee948d28e31.jpgSzarlotka123, kwiatuszek12345, Isia86, Izieth, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:baranosia, mnie też się wydaje, ze chyba za wcześnie na ruchy.
Ale nie mogę się ich już doczekać a tu jeszcze tyle czasu
Szczęśliwa, co u Ciebie? Bo się zaczynam trochę martwić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 22:05
Szarlotka123, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia zapowiedziała że może dziś nie napisać dopiero jutro.
Mąż pojechał, wróci jutro w nocy i w czwartek idzie na cały dzień do pracy, kończy w piątek rano, a ja w południe jadę na uczelnię na cały weekend.
Dobrze nam zrobi kilka dni rozłąki...Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNulka, piękny brzusio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31c1b4b5fd63.jpg
To mój z Soboty
Aaaa, to jeszcze trzy tygodnie mi zostały
baranosia, masz rację, lepiej wam to zrobi, będzie miał czas, żeby przemyśleć swoje zachowanie a Ty się nie będziesz denerwować.Nulka, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
-
Szarlotka ładnie z tymi brzuchami idziemy, aż strach pomyśleć co będzie dalej, bo taki to ja miałam w 18 tc jak mam teraz
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie o to się martwię.. Mam nadzieję, że w pewnym momencie się zatrzyma i już do porodu nie będzie rosnąć
Bo inaczej sobie tego nie wyobrażam, jeszcze ja niska to jak beczka będę wyglądać.. I się tak turlać
Uciekamy spać, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 22:42
Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość