Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w II trymestrze !
jeszcze 7 tygodni i już z górki
zleci jak szalone z taka pogoda.
Oglądam zdjęcia i wciąż nie wierze w cud tego małego szkraba we mnie. Wciąż bardziej prawdopodobna jest historia o bocianie lub kapuście :p
Powodzenia dziś na wizytach :* a nie wizytujacym spokojnego i miłego dniaWerix, Nulka, Szarlotka123, chiara, Isia86, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Ja za to podekscytowana bo o 12 zaczynamy 3 godzinny maraton formalności by dostać klucze od naszego domku
Nadal w to nie wierze
Szarlotka123, Izieth, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Polkosia mnie też obsypalo w niedziele przypuszczam że od balsamu bo nic nie zjadłam co mogloby uczulic ale wypiłam wapno i schodzi.
A ja poszłam po wapno, ale farmaceutka odradziła, jeśli jestem w ciąży... Już nie wiem czy można czy nie? Ja się obawiam, że u mnie to nie jakieś uczulenie tylko głębszy problem, jakieś hormony czy co...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnypolkosia wrote:A ja poszłam po wapno, ale farmaceutka odradziła, jeśli jestem w ciąży... Już nie wiem czy można czy nie? Ja się obawiam, że u mnie to nie jakieś uczulenie tylko głębszy problem, jakieś hormony czy co...
No ja akurat miałam w domu i moja mama mi mówi weź w aptece wiadomo ze tak Ci powiedzą kochana bo muszą ci tak powiedzieć bo w czasie ciągu wszelkie leki itd tylko po konsultacji lekarskiej ja wzięłam poprostu na własną rękę bo bym się zadrapala chyba... -
Hej hej witam w II trymestrze
dziś ja wizytuje
ja dam radę noc przespać ale ledwo wstanę to Lecę do toalety siusiu
brzuszki maacie śliczne ja nie mam wcalle jeszcze no może troszkę ale wygląda jakbym się przejadla :p
Isia86, Nulka, Magduullina, polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...