Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w końcu udało się zarejestrować na prenatalne, jadę za tydzień, będzie to ostatni dzień 13 tygodnia
W ogóle w moim brzuchu zauważyłam coś dziwnego
Na samym dole brzucha można u mnie wyczuć macicę, no i jak sie tak patrzę na brzuch to czasem mam tak, że brzuch po prawej stronie jest większy niż po lewej, czasem jest tak na środku, czasem po lewej stronie a czasem to brzuch jest równomierny, wiadomo że to nie dzidzia (jest za malutka przecież), ale zastanawiam się co to..Czy to macica, czy to jelita czy to co haha -
Dzięki cudek
mam nadzieje, ze instynkt pomoże
ale ja juz jestem z tych co lubią sobie wszystko zaplanować i mieć dopięte na ostatni guzik, a ze tu do końca sie tak nie da to sie będę stresować
będę was w październiku i listopadzie o rady jeszcze męczyć
dobrze, ze mamy tyle doświadczonych mamusiek
cudek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kushina wrote:Nie sądziłam, że kiedykolwiek wypowiem te słowa, ale chciałabym, żeby już był poniedziałek
Szczęśliwa - no jasne. Ja pisałam co ja! ( szymisia nie miałam - ale miały trzy koleżanki i działał cuda )
Ja miałam konika z FP i też wydawał mi się ten dźwięk za głośny. Mąż przykleil plasterek na ten glosniczek w środku i było ok. Teraz przymierzam się do szymisia. Zobaczymy. A u nas siniaki tylko zwykłe, każda ceratka, folia doprowadza małego do szału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 16:56
-
nick nieaktualnycudek, dzięki za listę! Zapisałam sobie w wordzie, żeby potem nie poszukiwać
JA dzisiaj jem i jem.. Rano mi było trochę niedobrze ale szybko przeszło, czyży II trymestr ruszył pełną parą? Próbowałam wejść do kuchni, żeby odgrzać pomidorówkę ale to już robiłam na trzy razy więc powoli
Wstąpiłam dzisiaj do Pepco, są piękne rzeczy!
I zapisałam się na wizytę 30.05cudek2 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaa dzwonili do mnie ze wszystko jest dobrze !! Baaardzo male ryzyko
iii bedzie siurek !!
paradise, Szarlotka123, Koska 88, palma, kalina123, baranosia, Izieth, polkosia, cudek2, Kushina, Isia86, monaaa85, Werix, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Szarlotka123 Kochana może do każdej z nas jak już będzie wiadomo co nasze szkraby chowają między nóżkami , to dopisz która będzie miała np. prawdopodobnie syna lub córkę , myślę że pomysł super
.
Ale to już po wszystkich prenatalnych
paradise, dawaj znać. Pewnie to nic takiego.
-
Szumisia kupiłam - dla nas strata pieniędzy. Dziecko się przy nim jeszcze bardziej denerwowało
Pieluch tetrowych to bym zapisała 30
Mi 20 nie starczało. Kaftaniki są beznadziejne na zimę, polecam tylko bodziaki i śpiochy lub pajace zapinane na obu nogach. Dostałam masę w prezencie, takich zapinanych przez jedną nogę, no dramat... Bephanten bez rewelacji, a mega drogi. Alantan Plus ma taki sam skład praktycznie, a jest o niebo tańszy i moim zdaniem dużo lepiej chroni. Sudocrem mamy, ale tylko w awaryjnych sytuacjach - pediatra mówił, że jest dość mocny jak dla noworodka i smarować tylko, jak się zrobią odparzenia, na pewno nie profilaktycznie jak Alantanem. Pieluchy faktycznie Pampers Premium Care są najlepsze, trzeba polować na promocje i wychodzą niedrogo
Za to chusteczki Pampers to sama chemia. Polecam Ebebe - w 100% naturalne składniki, dobrze nawilżone, w wielopaku wychodzi 4 zł za opakowanie. Warto też poczytać na stronie Sroka o... O składach
Kosmetyków, chusteczek itd. Laktator mi się nie przydał, a wydałam pół tysiaka na dwufazowy, więc proponuję kupić najtańszy ręczny, a jak okaże się, że jest potrzeba, to dokupić lepszy
To tak z moich doświadczeńemilkazozz, cindi88, Werix lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny ratujcie, bo oszaleję!
Od kilku dni strasznie swędzą mnie sutki. Teraz zauważyłam na jednym takie mini grudki- jakby strupki i gdy przycisnęłam sutka wydobyła się w jednym miejscu odrobina płynu (żółtego)- czy to nie za szybko na siarę czy to coś innego i powinnam się bać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 18:16
-
nick nieaktualny
-
Byłam u dermatologa, bo do ginekologa nic wolnego nie było. Baba mnie tak wk... zachowaniem, że miałam ochotę jej strzelić przez łeb. A na koniec powiedziała, że nic mi nie przepisze, bo do 12 tc nie stosuje się żadnych leków. No paranoja!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn