Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
a ja wam pomarudzę. Mam ochotę na truskawki od kiedy pisaliście tutaj, ze sie objadacie. Tylko, ze nie chciałam kupować bo dla mnie takie kupnie smaku nie maja i nie wiem kto je tam czym pryskał czy sypał a jak ktoś przy drodze sprzedaje to mi sie juz spalin na nich osiadło. My mamy ekologiczne gospodarstwo i swoje truskaweczki 3 km od szosy. Teraz jestem u mamy która tez ma dwa rzadki tak tylko dla siebie No ale jej truskawki to jeszcze z tydzień potrzebują a nasze zawsze są około tygodnia wcześniej. Dzwonię wiec do męża żeby sie przeszedł zobaczył czy są. Miał do mnie jutro przyjeżdzać w odwiedziny to by mi przywiózł. A on nie dość, ze nie przyjedzie, znalazł 10 truskaweczek, zrobił mi zdjęcie i zadzwonił powiedzieć jakiesa pyszne. No chyba go pogryzł ze złości jak juz sie zobaczymy
przyjedzie na niedziele i powiedziałam mu, ze bez koszyczka truskawek ma sie nawet nie pokazywać
cudek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i przyszła pora na mojego męża, może mi hormony buzują ale po prostu ryczeć mi się chce. Mój mąż ma pszczoły,lubi też chodzić z wykrywaczem i ja to wszystko rozumiem i cieszę się że ma swoje hobby i ma z tego zysk i wiem że chce zbierać dodatkowe pieniądze na dziecko. No ale kurcze ciągle go nie ma, ciągle coś robi, a to praca a to pszczoły a to wykrywacz. Dla mnie w ogóle nie ma czasu, przykro mi jak cholera
nie mam zamiaru się do niego odzywać... A no i jeszcze zapomniałam o bieganiu bo przecież też biega
kretyn i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 19:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo bardzo dupiata ta lekarka..
Dziewczyny ja dzisiaj doszłam do wniosku, ze chyba wiem kiedy maleństwo śpi a kiedy buszuje.
Zauważyłam, że mam momenty kiedy strasznie bolą mnie jajniki i podbrzusze, a są momenty gdzie kompletnie nic mnie nie boli i nic nie czuje.. Podejrzewam, że właśnie wtedy śpiCoś w tym w każdym bądź razie jest.
baranosia ja dzisiaj trochę ogarnęłam w domu bo był taki burdel.. Nie miałam siły sprzątać a, że dzisiaj się lepiej poczułamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:18
-
nick nieaktualnyMoże jutro z nim porozmawiam, ale dziś nie mam w ogóle ochoty go oglądać. Czuję się dosłownie zaniedbywana z jego strony, a on jest jeszcze takim dupkiem czasami że nic nie można mu powiedzieć bo zaraz się obraża i jego zawsze musi być na górze. Dziś "jeśli" wróci to i tak z sypialni go wywaliłam ...
-
Dziewczyny ja już nie mam pomysłu co jeść... wędliny mi śmierdzą, pasztet mi zbrzydł, serki topione też, ser żółty mi nie podchodzi jedynie twaróg od czasu do czasu. Na obiad to samo mięso bee i jem ziemniaki z mizerią... teraz z braku czegokolwiek co mogłabym zjeść w domu pojechałam do biedronki i upiekłam sobie bagietkę czosnkową...
Najchętniej na śniadania i kolacje jadłabym rogale lub zwykłe bułki z masłem
-
Już po badaniu wszystko ok
moje kochane maleństwo
))
baranosia, monaaa85, Szarlotka123, Nel@, Koska 88, sylwia92, polkosia, Isia86, cindi88, cudek2, emilkazozz, Nulka, Chamomilla lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...