X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu mało zawału nie dostałam...

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ale co to w końcu?
    baranosia, spokojnie. I tak Ci późno wyszły, mnie powychodziły już w 8 tc ;)

• Koska 88 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a ja wam pomarudzę. Mam ochotę na truskawki od kiedy pisaliście tutaj, ze sie objadacie. Tylko, ze nie chciałam kupować bo dla mnie takie kupnie smaku nie maja i nie wiem kto je tam czym pryskał czy sypał a jak ktoś przy drodze sprzedaje to mi sie juz spalin na nich osiadło. My mamy ekologiczne gospodarstwo i swoje truskaweczki 3 km od szosy. Teraz jestem u mamy która tez ma dwa rzadki tak tylko dla siebie No ale jej truskawki to jeszcze z tydzień potrzebują a nasze zawsze są około tygodnia wcześniej. Dzwonię wiec do męża żeby sie przeszedł zobaczył czy są. Miał do mnie jutro przyjeżdzać w odwiedziny to by mi przywiózł. A on nie dość, ze nie przyjedzie, znalazł 10 truskaweczek, zrobił mi zdjęcie i zadzwonił powiedzieć jakiesa pyszne. No chyba go pogryzł ze złości jak juz sie zobaczymy :/ przyjedzie na niedziele i powiedziałam mu, ze bez koszyczka truskawek ma sie nawet nie pokazywać :)

cudek2 lubi tę wiadomość

bl9cvcqgs911kctx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przyszła pora na mojego męża, może mi hormony buzują ale po prostu ryczeć mi się chce. Mój mąż ma pszczoły,lubi też chodzić z wykrywaczem i ja to wszystko rozumiem i cieszę się że ma swoje hobby i ma z tego zysk i wiem że chce zbierać dodatkowe pieniądze na dziecko. No ale kurcze ciągle go nie ma, ciągle coś robi, a to praca a to pszczoły a to wykrywacz. Dla mnie w ogóle nie ma czasu, przykro mi jak cholera :( nie mam zamiaru się do niego odzywać... A no i jeszcze zapomniałam o bieganiu bo przecież też biega :( kretyn i tyle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 19:07

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a ja czekam w poczekalni trzymajcie kciuki :)

cudek2, polkosia, Isia86 lubią tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Nel@ Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokardka kciuki zacianiete :)

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam!

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Koska 88 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki i czekamy na nowiny :)

bl9cvcqgs911kctx.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy :)

82doroeqdnooy9dr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokardka, trzymam!
    Koska, sylwia, ehh te chłopy.
    Mnie mój też okropnie wkurza bo jest gorzej zmierzły ode mnie.
    Dzisiaj mam cały dzień wolny od niego i mam taki spokój..

• polkosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka, babka twierdzi, że to alergia kontaktowa na coś konkretnego. Wg mnie olała sprawę. Na szczęście wizyta u ginekologa w poniedziałek.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, to wprost mu powiedz o co Ci chodzi ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu ;/ Jak alergia to tym bardziej powinna coś pomóc a nie.. ;/

• polkosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to niemożliwe, że alergia... Nic nie zmieniłam, tłumaczyłam jej. Powiedziała, że od słońca jeszcze może być, a ja blada jak ściana ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkąd jestem na l4 mam w domu taki armagedon, że gdyby ktoś wpadł z niezapowiedzianą wizytą to wyłączam tv i udaję, że mnie nie ma :D

Isia86, guerretenshi, Nulka lubią tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardzo dupiata ta lekarka..
    Dziewczyny ja dzisiaj doszłam do wniosku, ze chyba wiem kiedy maleństwo śpi a kiedy buszuje.
    Zauważyłam, że mam momenty kiedy strasznie bolą mnie jajniki i podbrzusze, a są momenty gdzie kompletnie nic mnie nie boli i nic nie czuje.. Podejrzewam, że właśnie wtedy śpi :D Coś w tym w każdym bądź razie jest.
    baranosia ja dzisiaj trochę ogarnęłam w domu bo był taki burdel.. Nie miałam siły sprzątać a, że dzisiaj się lepiej poczułam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jutro z nim porozmawiam, ale dziś nie mam w ogóle ochoty go oglądać. Czuję się dosłownie zaniedbywana z jego strony, a on jest jeszcze takim dupkiem czasami że nic nie można mu powiedzieć bo zaraz się obraża i jego zawsze musi być na górze. Dziś "jeśli" wróci to i tak z sypialni go wywaliłam ...

• baranosia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już nie mam pomysłu co jeść... wędliny mi śmierdzą, pasztet mi zbrzydł, serki topione też, ser żółty mi nie podchodzi jedynie twaróg od czasu do czasu. Na obiad to samo mięso bee i jem ziemniaki z mizerią... teraz z braku czegokolwiek co mogłabym zjeść w domu pojechałam do biedronki i upiekłam sobie bagietkę czosnkową...
    Najchętniej na śniadania i kolacje jadłabym rogale lub zwykłe bułki z masłem :/

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po badaniu wszystko ok :) moje kochane maleństwo :)))

baranosia, monaaa85, Szarlotka123, Nel@, Koska 88, sylwia92, polkosia, Isia86, cindi88, cudek2, emilkazozz, Nulka, Chamomilla lubią tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie kupilam gotowa mieszanke warzyw i wlasnie wcinam zupe krem z torebki. ale jest pyszna i wciaz zdrowa :D. a zajela tylko 15 min co mnie cieszy bo nie mam sily stac godziny w kuchni jeszcze po calym dniu pracy ;/

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ