Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGuerretenshi mój to samo wczoraj wrócił koło 22 i nawet nie zapytał czy wszystko w porządku u mnie czy jak. Obraził się i poszedł spać do drugiego pokoju. Jak chce wojny to ją będzie miał, dopiero zobaczy co to znaczy wściekła baba w ciąży hehe. Po tym zajściu stwierdziłam że faceci to inny gatunek zupełnie...
A tak na marginesie wszystkiego najlepszego mamusie -
Hej dziewczyny. Trochę jestem zabiegana ostatnio, ale nadrabiam powoli nasze forum. Miałam wczoraj wizytę u mojego gina- wszystko ok. Ale powiedział, że powinnam isć już na zwolnienie. Położna też mi nagadała. Byłam na to przygotowana bo już na poprzedniej wizycie mi mówił o tym zwolnieniu. Trudno - będę odpoczywać w domku. No i szczęśliwego dnia MATKI dla nas wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 08:18
Nulka, Isia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nosiciel to i mnie rozbawił
Kalina u mnie tez było podane ryzyko 3 trisomii i skorygowane po usg. Po skorygowaniu ryzyko jakieś 5x mniejsze na to podstawowe z wywiadu. Jeżeli chcesz konkretne wartości to daj znać to poszukam
miłego dnia Matki
i nie zapomnijcie o swoich mamusiach
cudek2 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Szarlotka, dziecko jest w pęcherzyku, który jest dość duży w tej chwili jeszcze, więc nie sądzę, żeby to była kwestia ruchów
Tydzień wcześniej spało, a mnie brzuch nie bolał
To nie sa ruchy jako takie bo na te przyjdzie pora
-
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
Baranosia mi mój w pierwszej ciąży z czymś podobnym wyleciałMiałam ochotę mu przyłożyć
Nosiciel - brzmi groźnie
Mój za to sie zrobił troskliwy dzisiaj sie do brzusia przytulał i całowałnie wiem tylko czy to nie skutek radosci że mamy w końcu swój domek
Wczoraj pojechalismy po kafle i dzis już chce robić - niech robi
Ja musze wypelic nasz cudowny chwastnik na ogródku
Wczoraj zjedliśmy pierwszy posiłek u siebie - pizze z salamiByła pyszna tylko jak później popiłam Cola to jak mi się bekło to M. w garażu usłyszał
Dzisiaj dzień powiedzenia mamie - trochę się bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:36
Isia86 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj Macius mówił mojej mamie, że chciałby małego braciszka, a jak mu sie spytałam a co jak będzie siostra to usłyszałam "mała dziewczynka tez może być... chyba"
On chyba coś czuje
polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Alexxis wrote:A mój facet chce wyjechać na 3 miesiące do australii...I nie rozumie czemu mi to nie pasuje, ale mam wrażenie, że nie patrzy na moje zdanie
Mój jak zwykle wyjedzie do Anglii na 2 miesiące od połowy lipca do prawie końca września. Tylko, ze ja sie juz przyzwyczaiłam do tego trochę bo to juz 3 rok z rzędu będzie i przed ślubem tez jeździł,a ta kasa jest nam niezbędna żeby dopiąć budżet. Zreszta ja zwykle do niego w tym czasie jadę na jakieś 10 dni. Tylko nie wiem jak będzie w tym roku -
nick nieaktualnyTata mojego męża wyjechał do UK zarobić jak teściowa była w ciąży i wrócił jak mój mąż miał 2 miesiące! Wtedy pierwszy raz zobaczył swoje dziecko. Tylko że to były trochę inne czasy. No generalnie trudna sytuacja, ważne żebyście usiedli spokojnie i niech każdy przedstawi swoje argumenty.
-
Wiatam w tak miłym dla nas dniu ja dzisiaj ostre porzadki w szafach robię teraz uspilam synusia i pije soczek i obiad misze wstawic potem do mamuśki jedziemy. Co do wyjazdów mężów ja swojeg mam obecnie raz w miesiącu bo pracuje w niemczech wlasnie w sobote jedzie znowu i dopiero na końcówkę czerwca wróci bo mamy wesele uwiezcie mi wszystko da sie po układać.
Nel@ lubi tę wiadomość
-
Ja z wlasnego doswiadczenia wiem, ze lepiej sie mniej widywac ze soba. Przez trzy lata razem z moim pracowalam no i oczywiscie mieszkalam i uwierzcie mi dziewczyny 24/h to jest cos strasznego. Na poczatku sie cieszylam, wiadomo ale z czasem sa tylko klotnie, nie ma o czym gadac no u nawet nie ma kiedy za soba zatesknic. Teraz juz na szczescie nie pracujemy razem i jest calkowicie inaczej
Dlatego wg mnie lepiej mniej niz za duzo
tesknota na swoj sposob jest fajna
a powitania jeszcze lepsze
Bedzie dobrze