Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Jestem i ja
. Wizyta bardzo udana. Prawie 20 minut oglądaliśmy maleństwo. Damian siedział na skraju krzesła chociaż najchętniej wsadzilby twarz w ekran zeby być bliżej.
Wszystkie pomiary idealne. Maleństwo ma 6,2 cm. Spał sobie i musieliśmy go rozbudzic zeby sie nam przekręcił dobrze. A rączka na twarzy powodowała ze cieżko było ten maleńki nosek zobaczyć. Dała nawet na chwile podglad 4d. Wstydnis ukrywał twarz raczkami. Ale wtedy nos był widoczny. Będzie mały jak u tatusia. No i udało sie zajrzeć miedzy nóżki. Wg tego "jak sterczy" będzie chłopak ale lekarka powiedziała ze nie chce wrozyc z fusów wiec nie obiecuje.
Mamy cała sesje zdjęciowa oraz film na cd. a cała przyjemność kosztowała 175 zł.
Rośnij moje szczęście
Swoją drogą to coraz przyjemniej tu zaglądać, bo same dobre wieści się pojawiają.Nulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyguerretenshi, czyli powiedzieli Ci to samo co mnie
Sterczy ale nie wiadomo
Kawał fasolki już jest
Ja dopiero 13.06 mam wizytę ;/ Chyba, że uda mi się wcisnąć wcześniej
Ja się wkurzyłam na to jak NFZ traktuje kobietę w ciąży.. Aż szkoda gadać co przeżyłam dzisiaj na badaniach ;/
Szczęśliwa, jak tam plamienia?
Która z was ostatnio robiła morfologię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 15:13
-
super te Wasze maluszki - wcale już nie takie maleństwa
Koska, moje maleństwo też się tydzień temu wogóle nie ruszało, ale może spało i w poniedziałek na prenatalnych pokaże co potrafi
tylko, że jak poczytałam jakie są statystyki zagrożeń wadami dla ciąż u kobiet powyżej 35 lat to aż się boję tych prenatalnych, ale tym bardziej pójdę, żeby nie musieć się zamartwiać do końca ciąży, a jak mówi mój coach - 90% rzeczy, których się obawiamy - nigdy się nie przydarzy - staram się trzymać tej maksymy przez całe życie i jakoś mi idzie do przodu -
Szarlotka123 wrote:guerretenshi, czyli powiedzieli Ci to samo co mnie
Sterczy ale nie wiadomo
Kawał fasolki już jest
Ja dopiero 13.06 mam wizytę ;/ Chyba, że uda mi się wcisnąć wcześniej
Ja się wkurzyłam na to jak NFZ traktuje kobietę w ciąży.. Aż szkoda gadać co przeżyłam dzisiaj na badaniach ;/
Szczęśliwa, jak tam plamienia?
Która z was ostatnio robiła morfologię? -
Basia79 wrote:Leków nie biorę i wczoraj na wieczór juz się starałam nie pic żeby w nocy nie musieć siusiac. Pewnie rozrzedzony mocz i tyle ale mam nogi strasznie opuchnięte wiec może po prostu za dwa dni powtórzę sam mocz i tyle
Skoro masz opuchniete nogi to znaczy ze woda sie zbiera. Zapytaj sie lekarza na najblizszej wizycie moze cos temu zaradzi bo w sumie to jeszcze nie czas na te "nieuniknione" opuchlizny. -
nick nieaktualny
-
guerretenshi wrote:Jestem i ja
. Wizyta bardzo udana. Prawie 20 minut oglądaliśmy maleństwo. Damian siedział na skraju krzesła chociaż najchętniej wsadzilby twarz w ekran zeby być bliżej.
Wszystkie pomiary idealne. Maleństwo ma 6,2 cm. Spał sobie i musieliśmy go rozbudzic zeby sie nam przekręcił dobrze. A rączka na twarzy powodowała ze cieżko było ten maleńki nosek zobaczyć. Dała nawet na chwile podglad 4d. Wstydnis ukrywał twarz raczkami. Ale wtedy nos był widoczny. Będzie mały jak u tatusia. No i udało sie zajrzeć miedzy nóżki. Wg tego "jak sterczy" będzie chłopak ale lekarka powiedziała ze nie chce wrozyc z fusów wiec nie obiecuje.
Mamy cała sesje zdjęciowa oraz film na cd. a cała przyjemność kosztowała 175 zł.
Rośnij moje szczęście
A gdzie robiłaś jeśli można spytać, bo nie pamiętam czy cos pisałaś.ja wstępnie jestem na Wojciecha zapisana ale się waham. A robisz też z krwi?14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Isia86 wrote:Super gratuluję
A gdzie robiłaś jeśli można spytać, bo nie pamiętam czy cos pisałaś.ja wstępnie jestem na Wojciecha zapisana ale się waham. A robisz też z krwi?
Na Wojciecha chodzę do lejman i ona mi ciąże prowadzi. Ale sprzęt tam maja słaby. W hahs robiłam prywatnie u mojej lekarki.
Biegłam przed chwila na autobus. Długi odcinek. Wysiedlam z niego o dopadł mnie bol w podbrzuszu. Obym nic złego nie narobiła tym chwilowym sprintem -
nick nieaktualny
-
jestem lżejsza o 100kg kamień który spadł mi z serca a pod korek pełna radości i szczęścia
wszystko ok, dzidziol odpowiada wiekowi z om (12+4 ale ciężko było go złapać) najpierw chyba spał a potem zaczął jakieś dzikie harce
ręcę są, nogi są, pozostałe narządy są, kość nosowa jest, przezierność 1.49
włączył mi na chwilę 4D, ale czad
normalnie widziałam swoje 6cm dziecię jakby poruszające się w przestrzeni, zakrywało twarz łapkami, no łza się zakręciłaa drugi moment kiedy się wzruszyłam to jak powiedział że 70/30% dla dziewczynki
nie chcę się nastawiać ale nadzieja jest
mam full zdjęć i płytę
no dzisiaj w 100% jestem usatysfakcjonowana
jadę na zasłużone frytki do macaSzarlotka123, palma, Koska 88, cudek2, Izieth, Nulka, polkosia, Pysia87, Isia86, Nel@, dora13, monaaa85, RedLady, Chamomilla, Werix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cudowne wieści dzisiaj, oby tak dalej
Ja zaczynam świrować, wczoraj 3 razy witałam się z muszlą, a dzisiaj nie czuję mdłości i pies mi mniej śmierdzi, niż przedtemNiby może już przechodzić, ale zaczynam wpadać w panikę...
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja właśnie wciągnęłam 2 for u
Za to miałam rano mega ochotę na pączki
Właśnie wracam do domu. Dzisiaj koleżanka z uczelni się pytała czy dobrze widzi że jestem w ciąży
Isia86, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Jak cudownie ze same dobre wieści
wracam od rodziców. Pokazałam im film to sie zakochali. Wyrzucę Wam zdjęcia jak dojadę do domu. Spróbuje tez zrobić screen z siusiakiem
jesteśmy najszczęśliwsi na świecie. Kfc zaliczone i zjem zaraz lody
polkosia, Nulka, Isia86, palma, dora13, monaaa85, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Super wieści
I jakie duże te bobaski!
My dziś cały dzień na dworzu, padam z nóg.
Ja idę na morfo w poniedziałek, w poprzedniej ciąży leukocyty zawsze miałam podwyższone, podobno w ciąży tak bywa
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn