Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Lady Highlander, Ty jesteś na pierwszej stronie. Może edytujesz swój post na ten "tytułowy" ?
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Alexxis wrote:Dziewczyny budzę sie co chwile bo cos sie dzieje i nie wiem czy tak ma byc czy nie...Najpierw ten ból jak na okres ktory trzymał mnie cały dzien, a od kilku godzin moj brzuch na dole jest taki twardy, jak skala! Bardzo mnie to boli, jest raz bardziej twardy po prawej a raz po lewej stronie...w ogole nie mogę spac na lewym boku bo wtedy jest gorzej
noo i czuje łaskotanie w brzuchu, chwila przerwy od bólu i zaraz znów gulka na brzuchu twarda jak skała
Ja mam bardzo silny bol brzucha jak bola mnie jelita, robi mi sie taka gulka po lewej lub po prawej, wybrzusza sie na pare cm i to strasznie boli, jest twarde, musze polezec z 20 min i przevhodzi. Wczesniej tak nie mialam ale teraz to jest najmocniejszy bol jaki mnie dotyka, ale przechodzi po kilkunastu minutach, pewnie jak jelita sie juz uloza. To co opisujesz jest bardzo podpbne do moich objawow. -
Witam się z Wami z cudownym humorem (jak to ciąża potrafi zaskoczyć - humor z niewiadomego powodu - świeci słońce?
). Spróbuję wstawić zdjęcie brzuszka, wyglądam jak bym się objadła, a nie była w ciąży
Właśnie wsunęłam serek wiejski z malinówką, mniam. Miłego dnia dziewczyny i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 09:16
palma, cindi88, AniaKami, Nel@, Isia86, kalina123, Okciakowa, cudek2, Izieth, Nulka lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Dziewczyny skopiowałam pierwszy post, proszę sprawdzcie czy Wam odpowiada, wkleiłam tabelke - nie wiem jak zrobić żeby była linkiem- jak ktoś jest mądrzejszy to proszę o info - poprawię
polkosia lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Ten ból brzucha nadal sie utrzymuje i mam ciagle skurcze jak właśnie na okres...no i do tego boli mnie krzyż
tak okropnie ze niemoge sie ruszać, mam wrażenie ze ten ból sie nasila a ze mam torbiele na jajnikach dosc spore to pojadę do szpitala zaraz...
-
nick nieaktualny