Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff...od czterech dni czuję się dobrze. Nic a nic nie boli...a przepraszam...tyłek..bo hemoroid wylazł... Ale już nie jest mi tak słabo i w końcu mogę się cieszyć ciążą. W czwartek widziałam mojego maluszka ☺ ...i powiem Wam...że bicie serduszka wzruszyło mnie tak samo jak w pierwszej ciąży. Kropuś ma już 4cm i urządził sobie trampolinę z mojej macicy ☺ PRZEFANTASTYCZNA SPRAWA.
Pozdrawiam i życzę udanych wizyt.
Szczęśliwa..dasz radę, pozwolę sobie napisać że wszystkie jesteśmy z Tobą myślami i życzymy dużo dużo zdrówka, głowa do góry i nie rezygnuj z kolejnego dziecka, jeśli to jest Twoje marzenie.. pamiętaj o swoim Aniołku ale nie poddawaj się. Zaciskam kciuki za pomyślność. Buziaki.Szczęśliwa Mamusia, Werix, cudek2, polkosia, Izieth, Nulka, RedLady lubią tę wiadomość
-
Alexis, jedź do szpitala. Na pewno to nic takiego, trzymam kciuki.
Szcześliwa, jak się czujesz?
Dziewczyny piękne brzuszki
Pisałam do ovu na maila bo jak się okazało nie ma administratora fioletowej strony, jest tylko różowej ;/ Po czym owu mi odpisało, że nie ma możliwości zmiany autora na tą chwilę ;/ -
cudek2 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c70725738ecf.jpg
W sensie 100 dni ciąży za mną
Idziemy dzien w dzien;)) hihicudek2 lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Hej
piękny brzuszek cudek
to i u mnie juz 100 dni
. Jutro wracam do pracy. Ciekawa jestem jak dam rady. Nie sama praca mnie zastanawia bo będę pracowała w swoim tempie tylko dojazdy. Mi dojazd zabiera prawie godzinę. Moze być cieżko z miejscami siedzącymi w metrze i tramwaju a po mnie jeszcze nic nie widać. Wczoraj jak z mężem połaziłam trochę po liroy merlin( czy jakkolwiek to sie pisze) to mnie zaraz brzuch i plecy bolały. Pewnie przy ładnej pogodzie spróbuje dojeżdżać do pol mokotowskich a potem będę sobie robiła spacerek przez pola na ochotę. Najwyżej z przerwami na ławce w parku. Mam nadzieje, ze szybko sie wdrożę w rytm pracy bo ostatnie dwa tygodnie to strasznego lenia dostałam
cudek2, cindi88 lubią tę wiadomość
-
przed chwilą koleżanka w pracy mówi do mnie taka speszona "ej chyba coś ci brzuch urósł..." i widzę że nie wie co dalej powiedzieć, mówię jej "no i to nie koniec, jeszcze trochę urośnie" dopiero po tym odważyła się spytać czy jestem w ciąży
a byłam pewna że już wszyscy wiedzą, zwłaszcze że od momentu jak powiedziałam szefowi (jakieś 3 tyg) to już się nie ukrywałam pod ubraniem
widocznie nie jest z tym moim brzuchem jeszcze tak źle ufffmilky way, Nulka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusia bardzo mi przykro z twojego powodu życzę dużo siły pamiętaj masz dla kogo być i masz ciągle szanse na maleństwo .
Witam się z wami w tak ładny i słoneczny dzień do mnie dzisiaj przyjeżdża teściowa na parę dni i nie wiem czy się cieszyć czy nie się okaże. Ja już po spacerku z synkiem obiadek zrobiony i teraz chwila relaksu dla mnietak oglądam wasze brzuszki i swojego aż się wstydzę tu wrzucać bo ja to na 6 miesiąc wyglądam a nie 4 a nic nie przytyłam .
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
U mnie dalej nie widać ciążowego brzuszka tylko jakbym się objadła
ale na dole czuje, że już coś rośnie bo taki twardszy jest tam brzuch i czasem czuję delikatne falowanie (ucisk 2 sekundowy i zaraz puszcza) w środku, i nie wiem czy to dzidzi czy jelita
ale pewnie jeszcze jelita
A co do samopoczucia to czuje się już świetnie, mdłości minęły i apetyt wróciłwcześniej nie miałam smaka na słodkie a teraz śniadanie to kanapka z nutellą
ale przy tym obiadki mięsne i mogę już patrzeć na surowe mięso
Czuję, że II trymestr będzie dla mnie łaskawszy niż I, mam więcej energii i więcej się uśmiecham
Co do tego arkusza (tabelki) GOOGLE to fajny pomysł bo można aktualizować i nic się nie zgubi
Miłego i słonecznego dnia grudniówki -
koska pomysł ze spacerem super, przyjemne z pożytecznym
my w sobotę byliśmy na marszu, bez problemu całą trasę przeszłam, mogłabym iść dalej, wczoraj też pół dnia poza domem, piknik i potem latanie po sklepach a wieczorem jeszcze długi spacer z psem i jeszcze machnęłam ćwiczenia na nogi i ręce
w końcu czuję że żyję -
Dziewczyny kiedy zaczęły Wam odpuszczać mdłości?
Ja od kilku dni mam wiele słabsze choć zapachy jeszcze trochę mnie drażnią.
Trochę zaczęłam się martwić3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Powiedziałam im ze mam silne bole brzucha i krwawienie(miałam tylko na papierze trochę jasnej krwi), dzwoniłam do mojej pani ginekolog ale nie odbiera, pojechałam do przychodni i czekam w kolejce az w rejestracji...jak tu mnie nie przyjmą to jade do rodzinnego po skierowanie do szpitala