Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie dopadla dzisiaj taka sennosc ze nawet mi sie nie chce isc do kuchni i wstawic zupe. Od poczatku ciazy zero zmeczenia, tylko bezsennosc a dzis chyba nadrabiam caly pierwszy trymestr, calkowicie jestem wypluta. Oby to bylo chwilowe bo ciezko walczyc ze snem
-
Kurczę nie moge sie na niczym skupić Alexxis jestem myślami cały czas przy tobie. Szczęśliwa jesteś niesamowicie pozytywna osoba. Najpierw pocieszałas nas i dawałas dobre rady. Teraz jesteś tu i wspierasz Alexxis pomimo własnej tragedii. Podziwiam Cię. Jak dobrze, ze masz swoje trzy szczęścia, ze maz stanął na wysokości zadania i ze masz ciocie, która w razie W moze pomoc.
Szczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Ja tez co minute odswiezam zeby sprawdzic wiesci od Alexxis.
Ale na pewno bedzie wszystko dobrze!!!magdack3 lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Czemu nie robią usg. Jest tam twoja lekarka? Walcz. Powiedz, że chcesz wiedzieć co z maleństwem. No co za znieczulica. Wrrr....
Ja zjadłam cała! puszkę ananasa, pół opakowania czekoladowych lodów, a potem... przyszła mi ochota na ostre i... zamówiłam pizze z peperpni. Jak się nie posram, to będzie cud.guerretenshi, milky way, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, dora13, Isia86, cindi88, zarębinka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Alexis nakrzycz tam na nich ! Co za głupki w tej służbie zdrowia.
Ja Zjadlam jabłka. Po czym chwyciłam ciastka. Zeby zagryźć je parówka i bułka z serem. I w sumie to w ciąż nie to co chciałam. A w pracy sezon na śmierdzących klientów uważam za otwartymilky way, Nel@, cudek2, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Kochana uspokoj sie, stres nic nie pomoze. Jestes juz pod opieka i oni musza Ci pomoc!! Nie zostalas sama, w kazdej chwili mozesz kogos zawolac. A jak Ty sie w ogole teraz czujesz? W sense fizycznie bo psychiczne wiadomo jak to jest... Wszystkie tu jestesmy z Toba myslami !!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Kochana nie płacz, pomysl ze to dla malenstwa wszystko. Mamusia odpocznie i bedzie dobrze!
Gdyby naprawde dzialo sie cos niepokojacego to uwierz mi ze twoja pani doktor juz dawno zrobilaby usg i wszystkie inne badania. Jak polezysz i sie idprezysz bedzie dobrze.
A jak skurcze i plamienie?
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....