Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexxxis, rozumiem Cię, na pato jak leżałam, to płakałam ze 3 dni zanim się oswoiłam... Nie martw się, ważne, że jesteś tam na miejscu. Pomyśl, że to taki "wypoczynek"
Musisz i tak się oszczędzać, a tam tylko leżenie Ci zostaje! I dobrze!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczyny, myslalam,ze zle wiadomości już za wami. Przykro mi z powodu kolejnych strat. Z całego serca życzę wam abyście zostały już w tym gronie ewentualnie większym. Trzymam mocno kciuki za was i za wasze maluszki. Pozdrawiam
PS. W tabelce Maredd macie i w aniolkowych mamach i nadal w ciąży..... -
Agulkowa wrote:Hej dziewczyny, myslalam,ze zle wiadomości już za wami. Przykro mi z powodu kolejnych strat. Z całego serca życzę wam abyście zostały już w tym gronie ewentualnie większym. Trzymam mocno kciuki za was i za wasze maluszki. Pozdrawiam
PS. W tabelce Maredd macie i w aniolkowych mamach i nadal w ciąży.....Co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Alexis cały czas trzymam mocno kciukiAgulkowa lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Witaj Agulkowa poprawiłam błąd w dokumencie google
Co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Alexis cały czas trzymam mocno kciuki -
Chyba lepiej czułabym sie w domu, tutaj siedze tylko na obserwacji, badań mi nie beda robic...tylko ta morfologię.
Fizycznie chyba czuje sie gorzej, brzuch i kręgosłup tak samo boli, ale doszło do tego ból głowy i właśnie poleciała mi krew z nosa..Całe szczescie ze nie jestem sama na sali, jest ze mna dziewczyna ktora jutro ma cesarkę -
Moja pani doktor ma byc rano wiec moze teraz cos sie ruszy...teraz dziewczyna rodziła 2h i wszyscy lekarze byli u niej, ale właśnie słyszę jak dzidzia płacze którą właśnie urodziła i znow mi sie plakac chce...Dobrze, ze tu jestem, ale chciałabym cokolwiek wiedziec
-
Też jest to dla mnie całkowicie niepojęte.. Nie rozumiem tego. Powinni Ci zrobić badania i to jak najszybciej. Może lekarze byli na porodzie a teraz się ktoś Tobą zajmie jak należy. Trzymaj się :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 18:55
-
Alexxxis, nawet ginekolog cię nie zobaczył? W sensie badania gin. też nie miałaś? Już nie mówiąc o USG. Chyba najlepiej to narobić szumu i zrobić z siebie hipochondryczkę , bo inaczej to człowiek będzie leżał w nieświadomości i nic nie zrobią. Może musisz trochę przekoloryzować swoje "objawy" aby potraktowali cię poważnie.
To jest dowód na to, że służba zdrowia w PL leży i kwiczy!!!! Oczywiście mam na myśli lekarzy.