Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexxis trzymamy kciuki, bedzie dobrze! To na pewno nic powaznego! Moze to termin miesiaczki ktora powinnas miec jakos na dniach albo przemeczylas sie ostatnio i organizm tak zareagowal!
Czekamy na dobre wiesci! <przytul>
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Kaczorek wrote:Dziewczyny kiedy zaczęły Wam odpuszczać mdłości?
Ja od kilku dni mam wiele słabsze choć zapachy jeszcze trochę mnie drażnią.
Trochę zaczęłam się martwić
U mnie już od tygodnia jest spokój, jeszcze delikatnie mnie mdli, ale mogę normalnie funkcjonować
Koniec mdłości 12t3d
Niektóre zapachy też nadal mnie drażnią
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Dokładnie normalnie niech zamknę i napiszą kartkę na drzwiach że do tej godziny pomagaja w przychodniach a od tej prywatni lekarze bo im się dupy z stołków ruszyć nie chce żeby pomagać .Szok.. trzymam kciuki i czekam na wieści
milky way lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj miałam incydent z przychodnią..
Dowiedziałam się, że do laboratorium muszę przynieść materiał od ginekologa bo inaczej mi posiewu nie zrobią więc zadzwoniłam do przychodni (dodam, że nie chcieli mnie zapisać na ten tydzień bo moja Pani doktor jest podobno na urlopie) i pytam czy przyjmuje jakiś lekarz, który mi pobierze posiew.. Mówi, że tak.. i tutaj pada nazwisko MOJEJ LEKARKI. Powiedziałam im, że przecież miała być na urlopie, że miałam mieć wizytę w tym tygodniu a specjalnie zapisali mnie na 13 z tego powodu to Pani w rejestracji mi odpowiedziała, że dziwnym trafem jutro wraca z urlopu ale na NFZ nie zapisują bo przyjmuje dopiero od przyszłego tygodnia i jak chce to mnie może wpisać i tu uwaga.. PRYWATNIE.
Co za przychodnia, masakra!
Alexis ten szpital to tragedia, na prawdę.. Nie mówiłaś nic o krwiZaczęłam się teraz niepokoić bardzo. Pisz od razu po wyjściu skargę na ten szpital!! I dawaj znać co i jak bo siedzę jak na szpilkach
-
jeju co w tych szpitalach się dzieje... szok
Alexis trzymam kciuki za tą wizyte
ja właśnie wróciłam od fryzjera, obciełam troche wlosy bo były już za pas i nie miały zadnego ładu i składu
fajnie mi je fryzjerka delikatnie pocieniowała, jestem zadowolona
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Podlamana jestem tym wszystkim:(
Ja kiepsko się czuje. .. wciąż nudności, taka całą obolała. Dziwny posmak w ustach. Niby głód okropny, a jej pomyślę, że mam coś zjeść to.... no same wiecie.
Denerwuje się znowu przed wizytą. Myślałam, że już po prenatalnych wyluzuje. ..a tu niciWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 14:19
-
nick nieaktualny