Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wlasnie w tym tygodniu przyszla zamowiona poducha typu C - dla mnie rewelacja, cale zycie spalam z koldra pomiedzy nogami, zawsze przez to brakowalo koldry wiec w koncu zaopatrzylismy sie w koldre szeroka na 2m no ale mimo wszystko to nie to co ta poducha. Dla mnie ona jest super, kregoslup mi odpoczywa, miesni nie mam tak napietych jak bez niej.
Isia86, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane.
Mnie też dzisiaj w nocy jakoś brzuch bolał.. W ogóle nie mogę leżeć na prawym boku, tylko na lewym..
sylwia, gratuluje, w końcu
emilka, jakiś dziwny masz ten kalendarz, mnie wychodziła na babyboom dziewczynka a tu chłopak
według Bhcg też dziewczynka więc zobaczymy..
Dzisiaj nie chciało mi się nic gotować więc zjedliśmy pizze.
Za to jutro zrobię łososia w sosie musztardowo-miodowym z żurawiną
A wieczorkiem wyjeżdżamy na weekend.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja na allegro kupilam, w gratisie dostalam rogala do karmienia(wypelnienie w nim marne ale mozna wymienic) i materacyk, podusie takie bez wypelnienia ktore mozna niby obtoczyc ta poducha typu C i polozyc tam niemowlaka. Nie wiem czy te gratisy praktyczne sa no ale to gratisy
-
Nel@ wrote:A skad i jaka ta poduche kupowalyscie? Myslalam o niej niedawno ale nie wiem jaka jest najlepsza. Co prawda mi jeszcze nic nie przeszkadza nie bolini nie ciagnie ale znajac moj kregoslup to jak bedzie brzuszek to bedzie bol krzyza. A ze ja zawsze koldre zwijam i sie do niej wtulam to ta poducha powinna byc idealna
Ja zakupilam taka w ksztalcie litery C ze moge je zamknac i zrobic taki maly kojec dla maluszka bo do niej byl jeszcze rogal do karmienia i taki ala kocyk zeby pod maluszka podlozyc. Za wszystko dalam cos w granicach 100zl i jestem zadowolona. Caly zestaw mam dwustronny w folkowym stylu. -
nick nieaktualny
-
A mnie dziś lekarz zaskoczył pozytywnie. Po wypadku z noga miałam iść na kontrol m.in. do ginekologa. No to poszłam. A chodzę prywatnie. I mnie nie skasował. Powiedział, ze to taka nietypowa wizyta wiec gratis, mam przyjść normalnie na swoją w wyznaczonym terminie. USG zrobił, sprawdził serduszko, łożysko czy się nie odkleja, tylko pomiarów nie robił. I wszystko gratis. Powiedział, ze normalne wizyty raz w miesiącu i płatne. Ale jakby się coś działo wyjątkowego i musiałabym przyjść pomiędzy wizytami to wtedy gratis. No wam powiem, ze szacun. Na prenatalne tez mi od razu sam zaproponował skierowanie na bezpłatne, pomimo, ze on tez prywatnie robi ( on na NFZ nie ma umowy). Jakby był pazerny to jakbym nie spytała sama o bezpłatne to pewnie zapisałby do siebie za kasę. Jestem pod wrażeniem, jak widać kasa ważna, ale w granicach ludzkiej przyzwoitości.
Szczęśliwa Mamusia, milky way, Nel@, Izieth, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
-
To ja jutro poszukam tego rogala i sobie zamówie. My już śpimy pod osobnymi koldramy bo ja jestem tryb kokon a Damian chaos. I zawsze mi kradł kołdrę po czym zrzucał na podłogę :p dlatego trzeciej kołdry miedzy nogi ogarniać nie będę :p
Zarebianka jeśli chodzi o plaże to ja ostatnio leżałam z sukienka na brzuchu. Dziś kupiłam strój kąpielowy bo cycki mi w poprzednie nie wchodzą. A na siebie będę zarzucać jakas lekka i przewiewna koszulkę. Nawet myśle czy sie w niej nie kąpać. No i zaopatrze sie w końcu w duży słomkowy kapelusz!
Szczęśliwa Mamusia, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Basia79 wrote:A ma któraś jakieś specjalne pasy samochodowe dla kobiet w ciąży? Ostatnio mi kolega mówił ze jego żona miała
jest taka specjalna przedłużka
ja jeździłam normalnie, codziennie, nic mnie nie cisnęło ale też nie robiłam długich tras
moja koleżanka miała ale ona miała taką pracę że kilka razy w tyg jechała w długą trasę więc kilka godzin w aucie było jej wygodniej -
Ja mam adapter do padow BeSafe. Uzywke kupilam na olx. Bez tego adaptera to nie wyobrazam sobie jezdzic... teraz nie mam brzuszka ale jak wyskoczy, to pas normalnie jest na brzuchu.
Bez pasow jezdzenie to dla mnie katastrofa. Przy byle stluczce kierownica uderza w brzuch. A tak- perfekt! Polecam baaaardzo.Szczęśliwa Mamusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hej, mam pytanie. Czy wy też rano jak się budzicie to macie tak pełny pęcherz, że aż boli? Co gorsza ten ból mnie w ogóle nie budzi, więc nawet nie mam jak wstać i się wypróżnić, bo po prostu nie wiem, że powinnam... mam nadzieję, że to nie zaszkodzi dzidzi.
-
Basia79 wrote:A ma któraś jakieś specjalne pasy samochodowe dla kobiet w ciąży? Ostatnio mi kolega mówił ze jego żona miała
Ja mam, podstawę taką, świetna sprawa, polecammilky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Malutkie. Ale w sumie za cholerę sie nie znam. Ja spróbuje skądś ogarnąć ten adapter do pasów na jeden weekend. 5h w aucie to zwariuje. Już dla mnie 10 min jest koszmarne bo sie ciagle wbija.
Tez chce poziomki ! Uwielbiam ! A nie wiem gdzie dostać