Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam w tym momencie TSH rzędu 0.7 i endokrynolog powiedziała że idealnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 06:27
Okciakowa lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzieth wrote:Jak tak rozmawiacie o tych brzuszkach, to powoli zaczynam wpadać w panikę, dlaczego u mnie jeszcze nie widać? Wygląda na taki pojedzony, otłuszczony, jakbym przytyła, nie przypomina ciążowego brzuszka
Czy jest tu jeszcze jakaś dziewczyna bez brzuszka?
Ja tez nie mam jeszcze widocznego brzuszka (dokladnie wyglada jak opisujesz) i nawet zapytalam o to wczoraj gina to powiedzial, zebym absolutnie nie tesknila za brzuchem, bo jeszcze sie go nanoszeUsg mi zrobil b.dokladne, wiec mysle, ze jak by go cos zaniepokoilo to by mi powiedzial. Widocznie taka nasza budowa.
-
Hej
ja jeszcze wogole nie mam brzuszka. Ale mam wrażenie, ze wszystko mi sie w środku rozpycha bo strasznie mnie bolą plecy w odcinku krzyżowym wiec pewnie na jakieś nerwy mi macica naciska zamiast sie na wierzch wyrzucić i pokazać. Jak w pierwszym trymestrze schudłam ponad 5 kg tak jeszcze wcale nie przybrałem na wadze:/ zobaczymy co powie lekarz w poniedziałek. Miłego dnia dziewczynki
-
Izieth, ja tez prawie nie mam brzuszka...rano, wieczorem juz troche tak. Zawszw dyzo cwiczylam wiec miesnie bardzo mocne. W poprzedniej ciazy do 5 miesiaca bylo plasko, teraz juz widze wybrzuszenie wiec sie oslabily. Ale ja sie nie martwie osttanie trzy miesiace sie nadzwigalam brzuszka, tak, ze plecy siadaly nieprzyzwyczajone do ciezaru. I smieszna sprawa, poniewaz przytylam 17kilo, to porobily mi sie odciski na stopach,organizm chyba byl przerazony dodatkowymi kilogramami :DDDD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:30
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj dostalam telefon z labu, ze moja probka krwi shemolizowala i trzeba ponownie pobrac, kuzwa, a juz myslalam ze dostane wyniki,a nie- przesunie sie wszystko o tydzien. Uhhh... szkoda! Takie widzialam sliczne rzeczy dla dziewuszek, no ale nie jestem pewna, to jak kupowac
-
U nas basen rozłożony stoi od miesiąca, ale to dlatego, że to taki wielki i głęboki do pływania, a tam trzeba czekać, żeby woda się zagrzała od słońca
Marcin się codziennie kąpie, Tyśka przy 27 stopniach też raz z nim pływała, ja się nie odważyłam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn