Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Udało mi się was nadrobić
Sylwia gratuluję i zazdroszczę bo ja z moja mgr jestem w polu
Co do pasów to mam adapter BeSafe i sprawdza sie świetnie
Co do kalendarza chińskiego mój syn powinien być córką i teraz wychodzi znow córka. .. mam nadzieje że u mnie to nie działa na odwrótWedług obrączki pierwszy syn druga córka zobaczymy czy sie sprawdzi
z soda nie próbowałam
Wczoraj w przedszkolu mieliśmy dzień rodziny wiec caly dzień na świeżym powietrzu. Przedstawienie super jak na matkę przystało sie wzruszyłampóźniej dzieciaki miały zawody i malowanie twarzy bylo tez ognisko, więc dzień pełen wrażeń. Dzisiaj rano nie mogłam Maćka obudzić, ale jakoś się udało. Dzień byl naprawdę cudowny tylko zepsuł go na konjec mój ojciec robiąc mi z okazji imienin awanturę (swoją drogą że my sie jedynie tolerujemy, ale sam sobie na to zapracowal)
-
baranosia wrote:Izieth ja mam już wysoko macicę i pewnie dlatego już widać brzuszek
Też już mi brzydną kanapki na śniadania i nie wiem co jeśćpolkosia lubi tę wiadomość
-
Owsianka jest pyszna. Ale nie kiedy czeka człowieka cały dzien w pracy gdzie jest tylko toaleta publiczna... U mnie skończyło sie na serku. Ale już jadę do pracy wiec wezmę sobie jakas drożdżówkę. A na obiad robię placki po węgiersku. No i sprzątam dziś całe mieszkanie co nie ma ochoty sie tam przebywać xd. Dzięki Bogu dziś praca tylko do 16
Miłego dnia kobietki :*Szczęśliwa Mamusia, baranosia lubią tę wiadomość
-
Dostałam dziś kasę z ZUSu bo już mnie przejął i za groma nie potrafię się doliczyć czy mi dobrze zapłacili. Za pół miesiąca zapłacił mi pracodawca i za drugie pół powinien ZUS ale on wypłaca za dane zwolnienie, a nie za dany miesiąc ehh
I za 3tyg z ZUSu dostałam więcej niż za cały miesiąc od pracodawcy hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:30
-
No to mnie pocieszyłyście z tym brzuchem
Poczekam spokojnie aż urośnie
Ja na śniadanie wcinam owsiankę z mnóstwem dodatków - orzechy, suszone owoce, banan też jest i pestki i chia i co mam pod ręką, pyszne i pożywne
Szczęśliwa Mamusia, cieszę się, że u Ciebie coraz lepiejCzas pomaga, nawet w tak tragicznych sytuacjach
Jesteś bardzo silną kobietą
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
baranosia wrote:Anna nie bój się na pewno nie dostaniesz mniej niż miałaś, bo na l4 masz wliczane soboty. Ja z ZUSu za 3tyg l4 dostałam więcej niż pracując cały miesiąc
Pewno tak ale do tej pory mialam jeszcze premie i moglam robic nadgodziny i podwyzki tez nie dostalam juz wiec to duzo mniej ale liczylam sie z tym. Wolalam bobasa. -
Wypłaty jeszcze brak. Też jestem ciekawa ile dostanę. Dziewczyny, Podziwiam was za energię, ja jestem nie do życia. Nic mi się nie chce i ciężko mi na żołądku
a tu trzeba posprzątać, poprać, obiad robić, a co dopiero jakaś zumba, baseny i inne historie...
-
Werix ja też jestem ciągle zdechła i nie do życia... Siedzę w domu na tyłku i ciągle jestem zmęczona. I męczy mnie już to. Mam już nawet ochotę zmusić się do jakiegoś wysiłku to może odżyję, może to siedzenie w domu odbiera mi energię już sama nie wiem...
-
anna123 wrote:Pewno tak ale do tej pory mialam jeszcze premie i moglam robic nadgodziny i podwyzki tez nie dostalam juz wiec to duzo mniej ale liczylam sie z tym. Wolalam bobasa.
-
Basia a nie czasem jest to średnia z 12 miesięcy?
Isia86 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja sie juz ciesze ze ten pierwszy trymestr mam za soba bo to byly okropne miesiace ze zmeczeniem i sennoscia . Teraz mam jakby wiecej energi ale wogole mi sie nie chce zadnych sportow uprawiac,cwiczyc nic a nic. Pan Bog chyba wiedzial co robi ze mnie taka szczuplinke stworzyl bo nie bylabym w stanie sie odchudzac,ale i tak mam problem bo ciezko mi zgrubnac. Kazde 0,5kg chocby to dla mnie male zwyciestwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 10:32
-
Ledwie dotarłam do pracy... Musiałam sobie zrobić odpoczynek dłuższy na ławeczce a i do niej już się resztkami sił dowlekłam. I prawie zaliczyłam wymioty w miejscu publicznym. Na szczęście tylko rzucało mnie "na sucho".
Wczoraj wybrałam się z mężem i znajomymi do Sfinxa bo miałam ochote od 2 tygodni na coś z klimatów kebabowych. Zjadłam dwa kawałeczki Szoarmy i już było po mojej kolacjipotem tylko pita i frytki. Jak ja bym chciala już ta poprawę nastroju i uderzenie energii drugiego trymestru. Już i tak czuję się o niebo lepiej ale do normalnego życia to się nie nadaje. Po pracy to właściwie zaraz idę spać. Zastanawiam sie jak ja dam rady dzisiaj po robocie ogarnąć jeszcze sprzątanie i zakupy (idę spotkac się z koleżanką, która ma listopadowe dzieciątko i musze jakiś prezent dla małego ogarnąć).
Szczęśliwa ciesze się, że powoli wracasz do siebiekatek88 lubi tę wiadomość
-
ja w sprawie zusu nie pomogę, bo mo z racji dużej firmy caly czas płaci pracodawca, tez wczoraj dostalam pensję, jupi. Co do wagi to nie wiem czy ktos mnie przebije - startowalam 49kg przy 173cm, w Itrym spadlam do 46,5 teraz wróciłam znowu do 49. Bylam dzis rano ma badaniach krwi, zobaczymy co wyjdzie. W pon wizyta, juz nie mogę sie doczekać. Czy Wy tez macie zatkany nos? ja mam ogólnie problemy z zatokami przez krzywa przegrode nosowa, ale teraz to masakra, jedna woda morska na kilka dni mi wystarcza...
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
baranosia jest dokładnie tak jak piszesz, lenistwo napędza lenistwo
może jeszcze zależy od typu człowieka ale u mnie tak to działa niestety
ja byłam leniuchem w 1 ciąży, praca do 6 miesiąca to była moja jedyna aktywność teraz sobie obiecałam że nie popełnię tego błędu
jeśli tylko zdrowotnie ciąża mi pozwoli na normalne funkcjonowanie to nie odpuszczam do końca
spróbuj się ruszyć, po kilku dniach się wkręcisz
zupełnie inaczej psychicznie się człowiek czuje, polecam i trzymam kciuki