Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa to wspaniale ze u Ciebie coraz lepiej
Ciesze sie
Dziewczyny ja mam to samo nic mi sie nie chce. Niby nie jestem senna i mam sile ale po prostu mam takiego lenia ze nie moge go pokonac. U mnie to czesto jest taki len jak mam duzo na glowie lub jakies zmartwienia. Juz czulam nosem drugi trymestr i bylam radosna i pelna energii, latalam do sklepow, na spacery nad morzeale odkad mialam plamienia to znow przygaslam. Mimo tego ze ustalona przyczyna i wiem ze jeszcze bede plamic jakis czas ale w glowie siedzi. I mam cos takiego ze boje sie cieszyc...bo zawsze jak juz jestem spokojna to wtedy cos wypada i juz po mojej radosci. Oby to mi szybko przeszlo bo w koncu powinnam die cieszyc teraz wszystkim dookola
Co do sniadania ja wciagnelam 3 nalesnikk z dzemorem truskawkowymSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie mam na nic siły.
Najgorsze te mdłości i to że wszędzie czuję jeden obrzydliwy zapach.
Nie czuję kompletnie innych zapachów.
Miałam chwile spokoju jak miałam katar teraz wszystko w wróciło.
A co do płacenia L4 przez firmę ciekawi mnie jedna rzecz.
Tez pracuje w większej firmie i też podobno na L4 płaci właściciel nie ZUS.
Skąd właściciel będzie wiedział jak wyliczyć mi średnią jeśli przez 3 miesiące pracowałam dodatkowo w jeszcze jednym miejscu?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Lady Highlander, zatkała mnie informacja o Twojej wadze i wzroście, ja też mam 173cm, ale 14kg więcej
Ja lepiej się czuję w II trymestrze, ale lenistwo zostało, chyba trzeba się zmusić do działania, bo samo się nie zrobikatek88, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Zawsze byłam mega szczupła, ale wszyscy się ze mnie smieją bo ja uwielbiam słodycze i wcale nie jem jakoś mało - chyba przemiana materii...
Kaczorek - w takim wypadku nie mam pojęcia. Ja mam jedno źródło zatrudnienia i stamtąd dostaje pieniążki.
Odnośnie zmęczenia - ja mam masakrę - 7 tyg spędziłam w łóżku plackiem, teraz po zmianie lekarza prowadzącego kazał mi wracać pomału do aktywności. Wstaję, chodzę po domu, zaczęłam wychodzić na dwór to mnie przewiało i odezwały się moje zatoki... więc znowu przez tydz siedziałam w domu. Dziś jak wróciłam z laboratorium to czułam się jakbym Mount Everest zdobyła. Jestem przerażona swoim stanem...
W pon mam wizytę i jeżeli wszystko będzie ok, to chciałaym trochę do rodziców pojechać, tam jest dom, ogród to może bym trochę odżyła ale to 80 km trasy, a ja jestem przerażona wyjściem do labu
O tak krwawienie z nosa i dziąseł mam codzienniemuszę o tym porozmawiać z lekarzem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 11:20
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Hej.
U mnie tez energia jest rowna 0. Pewnie jakbym mogla lezalabym caly dzien a tak to musze zrobic malej sniadanie, pakujemy sie w wozek i zakupy a potem plac zabaw albo spacer. Obiad tez sie sam nie ugotuje ;( Ok 16 mam kryzys bo padam na twarz.. a wieczorem to juz wgl malo funkcjonuje, tylko czekam jak zasnie, zebym mogla sie polozyc, w ciszy i odpoczac.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej no. Ja też takie skrzepy mam ale zwalilam to na klime w pracy i aucie i suche powietrze, co. Do wagi też startowalqm z 55 a mamm 175 schudlam do 51 a teraz przutylam 1,5kg szaleństwoBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Dziewczyny, na AA zaczęła się wyprzedaż, ceny po 1,2,3 zł
https://sklep.kosmetykiaa.pl/pol_m_outlet-160.htmlKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nie był ruchliwym maluszkiem ?
Wgl czytając posty na tematach 2 trym znajduje wiele grudniowek które sie nie dopisały do nas. Nie ogarniam dlaczego.
Odkryłam dziś jakim cudem moje klientki sa w szczęśliwych związkach - przychodzą i wkurwiaja mnie. Wiec w domu już nie musza bo wyczerpały dzienny limit.
I jeszcze lepsze - czułam delikatne smyranie w brzuchu. Takie którego nie da sie opisać. Ale aż mnie wrylo.zarębinka, Szczęśliwa Mamusia, Koska 88, katek88, Werix, Okciakowa, Nulka lubią tę wiadomość