Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dla chlopca z 5 imion, a dla dziewczyny kurcze nic! Same beznadziejne nuc mi sie nie podoba, nic...cos wymysle i oooo nieeeeee a ta tak miala na imie, glupia byla, nie lubie jej. :DDDD
Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa tulę mocno ... Musisz znaleźć sile i moze razem z mężem popakowac w niedziele te rzeczy i gdzieś schować. Nawet nie potrafię sobie wyobrazic jakie to dla ciebie trudne patrzenie na te rzeczy teraz. Trzymaj sie ciepło. Niedługo będziesz miała jeszcze synka cały dzien w domu to juz nie bardzo będziesz miała czas na cokolwiek poza organizowanie dzieciom czasu i jedzenia
Fuksja dobrze ze wszystko w pozadku szkoda, ze nie powiedział z czego to było krwawienie i czy masz sie go jeszcze obawiać.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja bylam przekonane ze bedzie dziewczynka wiec dla chlopca nawet nie wymyslalam
i wymyslilam ze bedzie Matylda
Ale ze sie okazalo ze bedzie chlopczyk to juz pojawil sie problem bo albo mi sie nic nie podoba albo juz znajomi dali tak na imie swoim pociechom lub kojarzylo mi sie z ludzmi ktorych nie lubiehehe. Ciezka sprawa.
Ale ostatnio stanelo na tym ze bedzie maly Olafo ile nic nam sie nie zmieni do grudnia
Fuksja dobrze ze wszystko jest ok
Szczesliwa tule mocnopolkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Matylda będzie u nas, fantastyczne imię
Gorzej ze zdrobnieniem
Chłopak - nadal nie wybrane
Mąż dzisiaj pytał czy może być Amadeusz. Skąd on to bierze?
Nel@, milky way, dora13 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia- od Matyldy chyba Matysia zdrobnienie...
Ja wymyslilam pare mion no i co..
Mojemu sie nic nie podoba) a sam takie beznadziejne wymysla!
Sluchajcie,tak mnie boli nie wiem...krzyż? Ale nie plecy, jakies wiezadla czy miesnie, z tyłu miednicy. Ale nie korzonki bo nie promieniuje. Jakies takie kurestwo za przeproszeniem, ze mnie scina z nog, jakdlugo stoje to pozniej nie da rady wytrzymac,jak dlugo siedze to samo-wstac nie mozna. Mialam tak z synkiem w 8 i 9 miesiacu, no ale nie w czwartym ejjjj!!