Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
milky way wrote:Aaaa... no i moje dwa ktore sa bezwzglednie na NIE.
ROZALIA,ROKSANA.
No takie sliczne,aten, ze chyba dla prostytutek.
(Przepraszam jesli wsrod Was sa Rozalie i Roksanyyyyy!Lektury niszczą życie...
Choc tak imię jest super
milky way lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Mój ostatnio Ania wymyślił. Mówię mu dajmy jakieś nowsze imię jakoś Anna do małego dziecka mi nie pasuje
aktualnie jestem Niusiek albo Anka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:18
-
baranosia wrote:No my nazwisko też mamy długie 10 liter. Ja się uparłam na Maja i koniec
(Anatola)
-
A jakie wy macie imiona? Moze komus przypadnie do gustu. Ja mam na imie Paulina. Też mam problem z zenskimi imionami. Mi się podobają np Roma, Mira lub Wera (Weronika) ale problem jest ze nie umiem wy mówić "r"
milky way, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Cholernie trudna decyzja z tymi imionami
Trzeba znaleźć takie żeby dziecko kiedyś nam nic nie zarzuciło i żeby nam się zaraz nie zmieniło hehepolkosia lubi tę wiadomość
-
Podoba mi sie tez Marcelina, ale zawsze chciałam żeby córka miała imie na ta sama literę co ja (syn ma tak jak mąż
) Zobaczymy muszę to jeszcze z moim uzgodnić
-
U nas w domu jest tak: dorota darek ania arek
I wymyslilam na zarty ze u nas tez bedzie do rymu, anna hanna grzesiek czesiek;))
Caly czas chodze i wkurzam meza ze bedzie nasz syn mial na imie Czesiu;) ale ma wtedy nerwa heheheh;)))zarębinka, kalina123, milky way, dora13, Szczęśliwa Mamusia, baranosia lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:U nas w domu jest tak: dorota darek ania arek
I wymyslilam na zarty ze u nas tez bedzie do rymu, anna hanna grzesiek czesiek;))
Caly czas chodze i wkurzam meza ze bedzie nasz syn mial na imie Czesiu;) ale ma wtedy nerwa heheheh;))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilky way wrote:Hihihi no, moj tez Kasia,Gosia,Magda..
Mi znow takie sie nie podobaja, znam po dwie glupie Kasie Gosie i Magdy i co wymawiam te imiona, to mi one staja przed oczami
No ładnie! Ja jestem GosiaAle spoko, rozumiem, też mi się niektóre imiona kojarzą z pewnymi osobami, których nie lubię i takie imię automatycznie jest spalone. Np. Julia - obiektywnie piękne imię, ale niestety jedna osoba mi je obrzydziła.
milky way lubi tę wiadomość