Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:Nie był ruchliwym maluszkiem ?
Wgl czytając posty na tematach 2 trym znajduje wiele grudniowek które sie nie dopisały do nas. Nie ogarniam dlaczego.
Odkryłam dziś jakim cudem moje klientki sa w szczęśliwych związkach - przychodzą i wkurwiaja mnie. Wiec w domu już nie musza bo wyczerpały dzienny limit.
I jeszcze lepsze - czułam delikatne smyranie w brzuchu. Takie którego nie da sie opisać. Ale aż mnie wrylo.
Mały/a guerretenshi/a Cię upomina co byś nie psuła sobie nerwów jakimiś tam ... nazwijmy je grzecznie - klientkami
-
Denerwują mnie jak sa w sklepie. Jak wyjda to sie brechtam. Ale przyjdzie takie babsko tylko po to zeby pomarudzic, otworzyć jej milion pizam a i tak nie kupi bo w sumie to sie spieszy. Przekopala wszystko jak dzika świnia i nawet nie poprawi ani nie podziękuje z pomoc. A dzien dobry to mało kto powie
-
nick nieaktualny
-
Od lipca koniec. I nie mam l4
umowa zlecenie o dupę rozbić. Odlozylismy trochę pieniędzy no i przechodzę na utrzymanie D. Ale rodzice sa tak podekscytowani wnukiem ze stawiają meble dziecięce i wózek
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, zarębinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Guerretenshi, po 1. masz strasznie skomplikowany nick
Nie dało się dłuższego?!
A po 2. Nie martw się, tysiaka na macierzyńskim dostaniesz
USG wg mnie OK, po prostu słaba jakość, a dziecko chyba pleckami do nas odwróconemilky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Guerretenshi, po 1. masz strasznie skomplikowany nick
Nie dało się dłuższego?!
A po 2. Nie martw się, tysiaka na macierzyńskim dostaniesz
Chyba nie. Mam tez tak w mailu. Dla Was to jeszcze nie problem. Jak podaje komuś maila telefonicznie to wyobrażam sobie wkurwienie tej osoby :p
Ogólnie jestem bardzo przywiązana do guerre i tenshi :p i wyciągnąć z państwa 13 tysięcy to to o czym marzyłampolkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Kaska przyszła, więc kupiłam pierwsze rzeczy dla bobasa! Kilka pieluch wielorazowych
Do tego chciałam kupić sobie odzież ciążową. Patrzę na allegro, ale ostatnio brałam stamtąd legginsy i nie są jakiejś genialniej jakości. Możecie coś polecić? Jakiego sprzedawcę/ sklep internetowy?
-
Werix wrote:Kaska przyszła, więc kupiłam pierwsze rzeczy dla bobasa! Kilka pieluch wielorazowych
Do tego chciałam kupić sobie odzież ciążową. Patrzę na allegro, ale ostatnio brałam stamtąd legginsy i nie są jakiejś genialniej jakości. Możecie coś polecić? Jakiego sprzedawcę/ sklep internetowy?
-
Cześć dziewczyny. Chyba nie dam rady nadrobić wszystkiego od wczoraj:P pochłonęły mnie zakupy w Ikea, okazało się, że mamy mole!!! więc nakupiłam pojemników i dziś wszystko porządkowałam w spiżarce. Potem wzięłam się za pieczenie wege pasztetu i spacer z psem. I tak połowa dnia zleciała, a ja padam.
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
ja wydrukowałam ten kupon do reserved na -40% i chyba się w ten weekend nie powstrzymam i coś kupię
mąż mnie wyśmieje ale trudno
wczoraj gadaliśmy o imionach choć temat miał poczekać na poznanie płci ale jakoś tak samo wyszło
dla chłopca na 99% Paweł a dla córki dalej problem, na razie prowadzi Iga ew Inga
zawsze mówiłam że mój syn będzie bezimienny tymczasem okazuje się że z męskim zdecydowanie łatwiej nam idzieSzczęśliwa Mamusia, milky way lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia tulę mocno :* wiadomo my kobiety nosimy to maleństwo pod sercem i inaczej je odbieramy. Dla nas to dziecko odkąd zobaczymy dwie kreski na teście a facet potrzebuje więcej czasu żeby to do niego dotarło
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
dora13 wrote:U nas odwrotnie, mamy wybrane dla dziewczynki - Gabriela lub Aurelia. Dla chłopaka mąż chce Mateusza, ale ja nie mam przekonania. MOże coś jeszcze przyjdzie do glowy
Też chciałabym Aurelia. Moje ukochana babcia miała tak na imie, zdrobniale wołali na nią Lusia.
Ehhhh popłakałam się na samo wspomnienie babci, chociaż nie ma jej z nami już 7 rok
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
a więc
ryzyka: podstawowe skorygowane
trisomia 21 1:180 1:3428
trisomia 18 1:429 1:8574
trisomia 13 1:1348 <1:20000
wolne betaHCG 59,0 czyli 2,255 MoM
PAPP-A 1,926 czyli 1,000 MoM
cudowne wieści, aż się popłakałam ze szczęściamoże jestem i stara (na co wskazują ryzyka podstawowe
) ale jeszcze potrafię spłodzić zdrowego bobasa
Nel@, AniaKami, RedLady, dora13, kalina123, milky way, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Koska 88, Werix, Chamomilla, Krakuska, emilkazozz, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
AniaKami wrote:Też chciałabym Aurelia. Moje ukochana babcia miała tak na imie, zdrobniale wołali na nią Lusia.
Ehhhh popłakałam się na samo wspomnienie babci, chociaż nie ma jej z nami już 7 rok
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. *