Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNulka wrote:Maleństwo do maleństwa ciągnie
Słodko
Mnie moja kotka ciagle pilnuje
dwumiesięcznych. Ogólnie na nudę nie narzekamy
alleluja, że okres mdłości minął bo to moja broszka te koty
łącznie z kuwetą
i żarciem, które musiałam preparować a wiecie jak to na początku z zapachami bywa ...
było minęło, wszyscy żyjemy. Wynagradzają mi mruczeniem
milky way, kalina123, Nulka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zarębinka wrote:Nas pilnuje całe stado, mama i czworo kociąt
dwumiesięcznych. Ogólnie na nudę nie narzekamy
alleluja, że okres mdłości minął bo to moja broszka te koty
łącznie z kuwetą
i żarciem, które musiałam preparować a wiecie jak to na początku z zapachami bywa ...
było minęło, wszyscy żyjemy. Wynagradzają mi mruczeniem
(to chyba chodziło o toksoplazmozę, że sie można wtedy zarazić)
-
nick nieaktualnykalina123 wrote:kushina pytałam wczoraj ale pewnie przeoczyłaś
gdzie robiłaś nifty i to usg? co za lekarz?
Faktycznie przeoczylam, ciezko nadazyc z czytaniem chociaz wchodze tu kilka razy dziennie
Badania robilam u dr Góździa - super gość, bardzo sympatyczny i byłam w szoku, że zrobił mi tak dokładne to usg (tylko trzeba wcześniej zaznaczyć, że chcesz usg, bo niestety nie jest w cenie nifty). Poszłam akurat do niego, bo w internecie miał ocenę 5 na 5, uważam, że zasłużoną -
nick nieaktualny
-
Nulka wrote:Kiedyś słyszałam że w ciązy nie powinno się czyścic kuwety, ale ja mojej tez sprzątałam w pierwszej ciązy i jakos żyję a dziecko zdrowe
(to chyba chodziło o toksoplazmozę, że sie można wtedy zarazić)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 23:08
polkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ja dla Klementysi nie chciałam specjalnie tego imienia, ale to była ukochana prababcia Marcina i tak się uparł, że nie dało się nic przeforsować. Od początku chciałam Matyldę. Podoba mi się też Klara i Laura, ale Laura jest w najbliżej rodzinie już. Iga piękne, ale ja jestem Agnieszka i wszyscy mówią Aga, więc trochę za blisko. Chciałam Tysi dać tak na drugie, ale oczywiście Marcin nie... Teraz na szczęście moja kolej na podejmowanie decyzji
Ja znów chciałabym, żeby te imiona brzmiały podobnie, ale do Matyldy i Klementyny żadne imię męskie mi nie pasuje
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja od dłuższego czasu choruję na Hanię
Mój jakoś dał się przekonać, ale dla chłopaka to brak pomysłu... Mąż dostał zadanie na wymyślenie imienia dla chłopca
na razie ciężko mu to idzie
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Jak dobrze ze my kwestie imion mamy z głowy
Cześć mamuśkiledwo stoję na nogach. Wczorajszy koncert Alphaville był mega. Moja mama w końcu była młodsza ode mnie :p ja zbyt dużo nie poskakalam. W pewnym momencie czułam jak grawitacja ściąga mi brzuch do ziemi. Czeku sie robi taki ciężki cholera.
Nie mam kompletnie mocy zeby iść do pracy.
Btw, ma któraś z Was szafę narożną ? Nie mam zielonego pojęcia gdzie takiej szukać. -
Witam się ja po wczorajszej wizycie szczęśliwa maleństwo rozrabia w brzuchu aż miło patrzeć nadal nie wiem kim jest bo zaciskało nogi przez chwile było coś widać ale lekarz powiedział że to może być pępowina jak i ręka .Wy już o iminach a ja mam czarną dziurę jedynie dla dziewczynki podoba mi się Liliana i Matylda . A dla chłopca tu zacznie się wyzwanie.
milky way, dora13 lubią tę wiadomość
-
Oo imiona temat rzeka... u nas od zawsze wiadomo ze dziewczynka to Anna, a na usg prenatalnym Pan dr wywrozyl nam na 80% chlopca i tu jest problem z imieniem. Moj chce Pawła, ale tak nazywa sie jego brat, jeszcze myslimy nad Piotrem i Adasiem. Mial byc na początku Jan, ale jak to glosno powiedzialam to po godzinie tak zaczelam wymiotowac ze ewidentnie naszemu dzieciatku sie nie spodobalo i odrzucilismy. Szafe narożna mam ja, ale to byla robiona cala zabudowa na wymiar wiec raczej nie pomogę
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784