Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie miałam położnej (ale trafiłam na idealną), ale tym razem raczej będę brała. Chciałam tą samą. Tylko u nas to ze 2 tysiące trzeba dać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 09:02
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
branosia życze żeby udało się ustalić czy dziewczynka czy chłopiec. u mnie na jednym usg był chłopak, na drugim stwierdził lekarz że dziewczynka, a a następnym nie dało się zaglądnąć wiec też nie wiem. ja mam wizyte za tydzień w środe. może się uda zobaczyć... taki bym miała prezent urodzinowy, poznać płeć dziecka.
-
dziewczyny, a czy któraś z was będzie sobie robić usg 3d?? i jeśli tak to kiedy polecacie, który tydzień jest na to najlepszy? mój lekarz mówił że najlepiej jest robić między 20 a 22 tyg. no i ile u was takie usg kosztuje> w moim mieście to koszt 200zł
-
witam się w 19 tygodniu
łoooo czas leci jak nie wiem
trzymam kciuki z wizytujące
u mnie dziś znowu gorąco
dziewczyny wychodząc na słońce, siedząc na plazy nad zalewem trzeba sie całą smarować filtrem ? jak wysokim ewentualnie?cudek2 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
perl ja osobnego robić nie będę bo pewnie na połówkowym mi przełączy, na prenatalnym mi przełączył i nagrał całość to na połówkowym pewnie też
jak chcesz zrobić dodatkowe usg tylko dla widoku 3d/4d to lepiej koło 26tyg bo wtedy maluch jest ładniejszy a jeszcze nie za duży i wszystko ładnie widać
ja nic nie płacę bo mam w pakiecie ale koszt w cenniku to chyba 220 zł -
palma zależy jak reagujesz na słońce
ja dobrze, zresztą byłam już trochę opalona więc teraz na plaży się smarowałam cała 10, tylko twarz i ramiona 30
brzuch miałam zakryty kostiumem ale też 10 smarowałam, na głowę kapelusz
nie siedziałam na plaży w najgorszym słońcu między 12 a 16palma lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam 3D kilka razy, ale najlepiej buzia wyglądała w 32 tygodniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4ff9c7b61d7.jpg
Wcześniej robiłam ze 3x i nie było tak ekstra widaćOkciakowa, cudek2, Barcia, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ja właśnie mysle zeby sobie 15 kupic, brzuch zakrywać i kapelusz na głowe przyodziać
bo mój D sobie wymyślił ze na weekend jedziemy na Okuninke więc musze się przygotować
nie chce sobie problemów narobić.
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja jeszcze nie rozmawialam o poloznej z mezem ale chyba bylabym sklonna wziasc bo to nasza pierwsza ciaza i nie wiem czy sobie poradze. Nie mam pojecia jakie u nas sa ceny. W mojej klinice pracuja polozne a jedna nawet w szpitalu w ktorym chcialabym rodzic.
-
Hej:) Ale jestem zła
Mama mnie wkurzyła...
Ale poklei. Od października przeprowadzamy się do teściów. Nie zamierzam tam długo mieszkać ale pewnie ze 3 lata wyjdzie bo chcemy odłożyć trochę kasy i kupić mieszkanie. Robimy tam teraz remont w całym domu, ale dla nas właściwie będzie 1 pokój. Obok będzie wspólny salon a po drugiej stronie kuchnia i pokój teściów. A mama do mnie żebym w salonie zrobiła sobie aneks kuchenny boi jak ja będę gotowała... Noż kurr... Nie dość, że finansujemy cały remont, teściowej ciągle coś nie pasuje to mi teraz jeszcze mama z siostrą pieprzą, żebym sobie aneks kuchenny dodatkowo roniła. To nie kosztuje tysiąca złotych. A jeszcze musimy samochód zmienić przed narodzinami bo mamy mały trzy drzwiowyA tak naprawdę zależy nam, żeby jak najwięcej odkładać i jak najszybciej się wyprowadzić. Jeszcze się nie wprowadziłam a już jestem zła... Czy ja już nie będę mogła sobie coś pójść ugotować do wspólnej kuchni bo jest po stronie teściów? I jeszcze mi ciągle moja rodzina suszy głowę, że mam salon umeblować bo jest po "mojej" stronie. Jak dla mnie to może ten pokój stać pusty i tak już kupę kasy w ten remont wwaliliśmy. I jeszcze się mama pyta czy chociaż sobie osobną lodówkę kupuje. A co w jednej nie możemy rzeczy trzymać? I tak już mój mąż połowę produktów spożywczych kupuje bo mieszka z rodzicami. Jestem wściekła... Już mi się wcale nie chce przeprowadzać...
-
nick nieaktualny
-
koska o matko bez sensu ci dokładają problemów
już samo to że musisz tam zamieszkać jest obciążające
a jakie masz relacje z teściami? ja mam dobre ale w życiu bym nie mogła z nimi mieszkać
my teraz od 10 miesięcy mieszkamy z moimi, jeszcze rok, dokładnie z tych samych powodów co wy - szkoda kasy na wynajem
ja jestem u siebie więc luz, na szczęście mój mąż z moimi rodzicami żyje ok i woli mieszkać z nimi niż ze swoimiale i tak raz na jakiś czas są małe spięcia, głównie o wychowanie synka/wnuka
-
Koska88 widzisz kazdy jest inny ja znow z mezem z natury jestem tska ze wszystko wolimy miec swoje.Mieszkam u meza z tesciowa (cudowna jest). Jest jeszcze brat meza z zona i 2-letnia corka. Mieszkamy w pietrowym domu ale kazdy ma jeden tylko pokoj. Wszyscy spimy na gorze a na dole jest kuchnia lazienka taki maly pokoik dzienny dla tesciowej i pokoj gdzie wszyscy przyjmujemy gosci.Na poczatku mnie to draznilo bo ciezko sie pomiescic w jednym pokoju a teraz z dzieckiem nie wiem jak to bedzie ale juz na samym poczatku po slubie chcialam miec pare rzeczy swoich m.in. wlasna pralke,odkurzacz i zelazko.
-
my będziemy wynajmować, nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami moimi albo mojego D, dla mnie to nie życie. Chcemy się usamodzielnić co nie oznacza ze pomocy nie przyjmiemy bo wiadomo zycie osobno wyglada inaczej, jak to ja mówie chce mieć ten komfort chodzenia bez ubrań po domu, a nie ciągle się pilnować. Znaleźliśmy fajne mieszkanie blisko naszych rodziców moich oczywiscie blizej
i wychodzi ze płaciclibyśmy tylko za czynsz i opłaty czyli jakies 800zl góra, ale w zamian za to mamy wyremontować mieszkanie za jakies 12 tys. I tak myślismy czy nam się opłaca. Inne mieszkania są 1600zl w góre z opłatami itp. Więc chyba będziemy woleć tu wydać te parenaście tysiaków na remont ale tak naprawde nie będziemy tej pani dawac hajsu za uzywanie mieszkania tylko za same opłaty. A tym bardziej że w kazdym jednym mieszkaniu trzeba bd zrobic delikatny remont, odmalować sciany itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 11:22
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)