Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna123 dajesz mi nadzieje ze ja tez moze poczuje wczesniej takue ruchy...
jesli to warunkuje mala zawartosc tluszczyku w ciele no to moze mam szanse-przed ciaza i w sumie teraz tak samo- 45,5 kg 164cm wzrost. A Ty jaki wzrost i waga przed ciaza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 15:01
-
Mi tak na upartego moze niecale 1 kg i to chyba tylko dlatego ze przez ten tydzien pilnuje sie zeby co 2 godz cos zjesc bo juz zaczelam sie obawiac czy przy tym moim braku zapasow w ciele dziecko bedzie mialo w razie co skads brac te skladniki odzywcze... No i teraz czesciej jem z tym ze w zwiazku z tym ze slodyczy nie moge i przetworconych rzeczy to zeby przytyc musze duuuzo objetosciowo jesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 15:34
-
A ja przytylam jakies 4 kg od samego poczatku. Najgorsze ze juz mam takie rozstepy na brzuchu ze masakra i to na wysokosci pepka:(
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
aniakami takie małe, jasne dookoła pępka? ja też takie mam po 1 ciąży, jak je wtedy zobaczyłam to byłam przerażona ale jak mi się już brzuch wchłonął to one w ogóle nie są widoczne, w tej ciąży je ujrzałam jak tylko napięła mi się skóra na brzuchu
najgorsze to są te czerwone pręgi, z tym to już wiele się nie zrobi -
ja już po wizycie, tętno słyszałam więc najważniejsze jest
poza tym wszystko w porządku
najgorsze że ja się zafiksowałam na usg połówkowe na 12.07 (nie wiem w sumie czemu tak sobie wymyśliłam) a mam zrobić dopiero 26.07 i potem od razu wizyta u niej więc 4 tyg czekania
w sumie nie martwi mnie czy z dzieckiem ok bo wierzę że tak ale miałam nadzieję na poznanie płci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 17:33
baranosia, RedLady, polkosia, Nulka, Izieth, Chamomilla, michaela, milky way, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
RedLady wrote:Ja ledwo 1 kg przytyłam i to w sumie tydzień temu tak skoczył. Już się bałam, że coś ze mną nie tak, ale widzę, ze inne dziewczyny też tak mają
Generalnie zawsze mogłam jeść ile chciała, a waga i tak stała w miejscu
teraz też kilo tylko na plusie, jak na razieale nie narzekam bo chciałabym jak najmniej przytyć
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Oj tam waga, rozstępy, dajcie spokój
Nie dobijajcie koleżanek które tyją itd.
Chyba reszcie się ciąża zaczynam cieszyć, coś czuję że po kolejnym usg pójdę na ciuchowe zakupy do sh. Poprzednio wszystko dostaliśmy od kuyznek, za dużo tego bylo w niczym nie mogłam się zorientować, wyrzucać było głupio, kupować kolejne też, jak to potem rozałam to 3 dzieci się ubrała, coś tam jeszcze zostawiłam. Może tak będzie łatwiej - jak sama stopniowo wybiorę ułożę sobię w głowie co z czym. -
Ja jak wazylam sie tydzień trmu było +4kg po czym mąż wyniósł mi z domu wage
Kocham go
michaela, Isia86, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość