Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
palma wrote:ja mam tak samo, zawsze jadłam duzo a i tak byłam chuda, a jak były wakacje i przez upały nie jadłam to ważylam 51kg przy wzroscie 174cm ;/
teraz też kilo tylko na plusie, jak na razieale nie narzekam bo chciałabym jak najmniej przytyć
Ja tam wcale też nie marzę by przytyć nie wiadomo ile
Przeglądam sobie różne rzeczy dla dzieci. No po prostu padłamCena oczywiście zabójcza jak za talerzyk, ale za to jaki pomysł ;)Jedzenie z niego musi trwać godzinami
http://www.bibabu.pl/talerz-koparkowy.html -
Wow widziałyście?
http://www.wyborrodzicow.pl/article/467,10-gadzetow-dla-kobiet-w-ciazy,7.html
"pas pozwala rejestrować bicie serca maluszka, śledzić jego ruchy, a także cykl snu." a potem przesyła to do komórki, podobno w całkowicie bezpieczny sposób... Niestety kosztuje to tysiaka.... Ale niesamowite że jest coś takiego -
nick nieaktualny
-
milky way wrote:Wiecie co, cholery bym dostała z takim zestawem koparkowych talerzy i sztućców ;DDD
Mój mężczyzna stwierdził, że takim zestawem karmiłby dziecko codzienniePodejrzewam, że dziecko mogłoby z głodu paść, czekając aż tatuś się pobawi koparkami
milky way, Nulka lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
zarębinka wrote:
dobry wieczor Mamuski.
Dobrze czytac ze humory i apetyty Wam dopisuja. Gratuluje udanych wizyt i zdrowych brzuszkow:) oby tak do konca roku!
Czy ktoras z Was myslala o douli?
Ja się nad tym zastanawiałam, ale w końcu stwierdziłam że lepiej opłacić położną. W moim szpitalu nawet można to zrobić oficjalnie, tylko cena zabija: 800 pln. Więc w końcu chyba będę musiała liczyć na narzeczonego i jego perswazję -
Zdecydowanie polecam wykupienie dodatkowej opieki położnej! Ja brałam, bez niej pewnie by mnie po tych wszystkich cierpieniach jeszcze pokroili...A tak załatwiła salę, zzo mimo, że miałam jeszcze 0,5 cm szyjki (napisała mi w dokumentacji, ze miałam 4cm rozwarcia)
Jeśli zdecyduje się znow na SN na pewno znow wezmę położna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:56
milky way lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerix a ja to juz zglupialam. To moja druga ciaza po 8 latach i zamiast byc spokojniejsza to ja panikuje bardziej niz poprzednim razem
mimo, ze cala ciaza, porod i wychowanie Tobiaszka przebiegalo bez komplikacji. Najbardziej to porodu a w sumie komplikacji sie obawiam.
Witam sie slonecznie. Dzis przedemna wyprawa w poszukiwaniu Lego Star Wars Przebudzenie Mocy - co kolwiek to oznaczazatem milego dnia i dzis u Nas na obiad zagra fasolka z jajeczkiemmmmm
mniam mniam