Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Kupowałaś przez Internet czy w normalnym sklepie?
    Bon prix . Takie czarne w groszki. Super jest

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudek2 wrote:
    Bon prix . Takie czarne w groszki. Super jest
    Ja zamówiłam ten http://allegro.pl/show_item.php?item=6301463180#

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati - znowu dostałam zaproszenie hahaha!

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 16 tygodniu :) powiem Wam, że moja niecierpliwość mnie kiedyś zabije... niech ten brzuch w końcu zacznie rosnąć :D wczoraj dopadł mnie taki głód, jadłam jak opętana. Wyobraźcie sobie, że o 22 stwierdziłam, że zjem sobie mamine gołąbki, potem doszłam do wniosku, że mam ochotę na popcorn. No i ja się pytam, gdzie są efekty tego jedzenia? Chyba podczas mojego snu wszystko ulotniło się w powietrze :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f5ecb90bd2.png
  • Alexxis Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przeczytałam, że to wypychanie brzucha w poszczególnych miejscach to prawdopodobnie jelita, dzidzia jest za mała żeby aż tak ją czuć :D

polkosia lubi tę wiadomość

m3sxvfxma0707mve.png

mhsvx1hph0gq0dha.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, za 3 godziny mam wizytę, proszę o zaciskanie kciuków :) 4 tygodnie nie widziałam maleństwa i trochę się stresuję... No może bardziej, niż trochę ;)

Barcia, kalina123, palma, nick nieaktualny, cudek2, Chamomilla, polkosia, Dotty84, Nulka lubią tę wiadomość

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Endżusia Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izieth, trzymam kciuki :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2nn3k0s3ymojkd1v.png
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegos juz czasu ciezko mi sie oddycha, hemoglobina wiadomo ponizej normy...bylam dzis na badaniach i stoje z mezem na parkingu, cale szczescie ze nie sama bo zdazylam tylko krzyknac "lap mnie" :/ stracilam przytomnosc, oczy otwarte i nie oddychalam przez jakies 20 sekund, dzwonili po karetke ale zlapalam oddech a po minucie odzyskalam swiadomosc wiec stwierdzilam ze nie bede jechac do szpitala. Nie uderzylam sie nigdzie bo praktycznie od razu trzymal mnie maz i polozyl i nie wiem czy to nie ze stresu ktory moze teraz ze mnie schodzi ale zaczelo mnie pobolewac w podbrzuszu jak chodze. Jutro po 9 mam wizyte u swojego gin wiec juz nie chcialam tluc sie gdzies w te upaly po szpitalach ale troszke jestem zaniepokojona czy z malenstwem wszystko ok :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 17:30

f2wle6ydyez5rsng.png
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miewam delikatne problemy ze swobodnym oddychaniem, ale tak drastycznie to nie... miejmy nadzieję, że wszystko jest w porządku. Dobrze, że mąż zdążył Cię złapać. A nawadniasz organizm?

f5ecb90bd2.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85ceb5cc9dd9.jpg

nick nieaktualny, Okciakowa, Chamomilla, Barcia, Izieth lubią tę wiadomość

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chamomilla wrote:
    Od jakiegos juz czasu ciezko mi sie oddycha, hemoglobina wiadomo ponizej normy...bylam dzis na badaniach i stoje z mezem na parkingu, cale szczescie ze nie sama bo zdazylam tylko krzyknac "lap mnie" :/ stracilam przytomnosc, oczy otwarte i nie oddychalam przez jakies 20 sekund, dzwonili po karetke ale zlapalam oddech a po minucie odzyskalam swiadomosc wiec stwierdzilam ze nie bede jechac do szpitala. Nie uderzylam sie nigdzie bo praktycznie od razu trzymal mnie maz i polozyl i nie wiem czy to nie ze stresu ktory moze teraz ze mnie schodzi ale zaczelo mnie pobolewac w podbrzuszu jak chodze. Jutro po 9 mam wizyte u swojego gin wiec juz niechcialam tluc sie gdzies w te upaly po szpitalach ale troszke jestem zaniepokojona czy z malenstwem wszystko ok :(
    Dobrze, że nie bylas sama i dobrze, że jutro wizyta. Takie zjazdy często zdarzają. Moja przyjaciółka non stop. Dokładnie tak jak opisujesz - uwaga lecę i bum.

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pic to bardzo duzo pije, wszedzie jestem z butelka wody. Ale zauwazylam ze robi mi sie tak slabo i gorzej mi sie oddycha jak stoje , wystarczy 10 min. Jak usiade to reka odjal, troche to dziwne, tak jakby podczas stania krew mi nie doplywala do mozgu tak jak potrzeba :/ no nic, do jutra nie tak dlugo wiec musze jakos przetrzymac.

f2wle6ydyez5rsng.png
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja mam dokladnie tak samo... dlatego właśnie nie lubię stać i staram sie jednak dużo siedzieć i leżeć. Ale czytałam, że to normalne, bo krew wolniej pracuje w ciąży.

f5ecb90bd2.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja koleżanka tak miała w obu ciążach że jak za długo stała to jej się zaraz słabo robiło, zawsze musiała uważać żeby mieć gdzie przysiąść w razie czego
    nie wiadomo czemu tak miała, bez ciąży jest wszystko ok

82doroeqdnooy9dr.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie. Bardzo podobała mi się dzisiejsza wizyta ponieważ wzięłam pierwszy raz męża i lekarz zrobił naprawdę dokładne usg i wszystko dla męża pokazał zaczynając od paluszków kończąc na żołądku ;)
    Zaśmiałam się że mam w brzuchu Maję a lekarz podniósł brew wpatrzył się w monitor i stwierdził że on widzi Marcina a nie Maję ;)
    Mąż wniebowzięty i nie daje sobie przetłumaczyć że to jeszcze nic pewnego ;)

Kolejna wizyta u lekarza 3.08 ale mam iść na usg połówkowe do innego ginekologa po 21.07

RedLady, kalina123, milky way, cudek2, guerretenshi, Izieth, Nulka, Chamomilla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facet jak coś sobie wymyśli to już koniec ;p mój mąż też jak usłyszał ,że syn to nie ma innej opcji :)

miałam dzisiaj wizytę u mojego immunologa i mówię mu ,że ginekolog przepisał mi acard ten jak to usłyszał to się wściekł i stwierdził ,że ginekolodzy nie znają się na leczeniu i teraz bądź tu mądry i którego lekarza tu słuchać.

• Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 15:50

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia. .. ktoś czuwa.

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia o matko brr ale fart

82doroeqdnooy9dr.png
  • Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 15:50

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ