Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Obroniona i szczęśliwa Pani Magister sztuki
Krakuska, kalina123, guerretenshi, Nel@, palma, Madziula87, AniaKami, RedLady, Szczęśliwa Mamusia, Isia86, baranosia, milky way, cati, Julia--natalia, katek88, zarębinka, polkosia, cudek2, Koska 88, Chamomilla, Izieth lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b51244928a32.jpg
Damian właśnie przywiózł bo w aucie zostawiłam.
Nasz sliczny profilKrakuska, kalina123, Nel@, Martusiazabka, Madziula87, RedLady, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, cati, Julia--natalia, makalotia, zarębinka, Barcia, polkosia, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
Guerentenshi, ja sie podswiadomie schizuje ZD, ale po tych kilku tygodniach juz widze, ze jak cos jest nie tak, to pewnie znajdzie sie to w zespole Downa. Tych markerów jest kilkadziesiąt, ważne jest zeby nie było kilka razem. Mnie ostatnio na przykład wyszło jedno ognisko hiperechogeniczne w lewej komorze, które tez podobno jest słabym markerem, a lekarz kazał sie tym kompletnie nie przejmować, nawet nie zapisał tego w karcie, bo powiedział ze jedno to jest norma, a poza tym wszystko inne jest idealne. Mąż jest już blisko zablokowania mi internetu
guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
To ja też się pochwalę, bo jeszcze nic nie wrzucałam. zdjęcie które mi się szczególnie spodobało. Pełnowymiarowa nóżka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46639b8390be.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 17:48
Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Isia86, cati, Julia--natalia, Nel@, makalotia, zarębinka, RedLady, Barcia, Madziula87, polkosia, cudek2, Chamomilla, Izieth lubią tę wiadomość
-
zarębinka wrote:Zapisałam sie do szkoly rodzenia. Start 4 pazdziernika
zaklepalam ostatnie miejsce. Tak to dopiero w polowie listopada nastepny turnus szkoleniowy
Zajecia przez miesiac dwa razy w tygodniu od 17.00-18.30 mozna zabrac ze soba atrakcyjnego Kazimierza czyt. Partnera
Zajecia prowadzone sa nieodpłatnie. Wow mamy bogaty powiat
Chyba trza sie wziac za jaka robote. Zdjecia musze zrobic i dowod, prawo jazdy, paszport i dowod rejestracyjny wymienić. Przeciez ja od prawie trzech miesiecy inne nazwisko mam.
Ide facjate pokolorowac i jechac zdjecia zrobicMyślę że po zmianie adresu sie zmobilizuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 18:45
polkosia lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Ja juz od 5 lat nie mogę prawka wymienić. Ciagle mam panieńskie
Myślę że po zmianie adresu sie zmobilizuje
Haha, myślałam, ze tylko ja to olałamteż czekam od 6 lat na zmianę adresu, albo na pierwszy mandat
Nulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak już wspominacie o szkołach rodzenia to ja się zapisałam do bezpłatnej szkoły przy Szpitalu na Żelaznej. Jak któraś z Was jest z Warszawy to może też się skusi
Kurs na przełomie października/listopada.
polkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper zdjęcia!
Nasze Dzieciaki przypominaja juz dzieciaki
takie wszystko mają do całowania, nie?
Jeszcze tydzien i ja tez zobacze Malenstwo
Zrobilam salatke wielowarzywna, zapraszam
Guerretenshi dawaj co tam masz słodkiego z bananem i nutella. Teraz chodzi za mna jakas slodkoooosccc.
Nulka przyjmij gratulacje
A tak w ogole to chce mi sie spac.Julia--natalia, Martusiazabka, guerretenshi, Nulka lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:dlatego lepiej pierw zadzwonić. ja pojadę wcześniej zrobić plan porodu i te inne porody, żeby wpaść i móc rodzić a nie zastanawiać się jeszcze czy cała dokumentacja jest oki :p
a skąd jesteś Barcia?a jestem z Pogodna, także trochę nie po drodze. A co do noska Twojej dzidzi to według mnie jet bardzo ładny i zgrabny
nie przejmuj się
-
Czy wasi mężowie też mają takie genialne pomysły?
Mój dzisiaj stwierdził, że po co ja chcę wanienkę kupować, skoro małą mogę w umywalce umyć... No ręce opadają
milky way, zarębinka, Martusiazabka, Barcia, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, cudek2, guerretenshi, emilkazozz, Nulka, Chamomilla, Izieth lubią tę wiadomość
-
RedLady wrote:Czy wasi mężowie też mają takie genialne pomysły?
Mój dzisiaj stwierdził, że po co ja chcę wanienkę kupować, skoro małą mogę w umywalce umyć... No ręce opadają
Haha padłam, mój mąż na szczęście na to nie wpadł, jeszczeMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:Jak już wspominacie o szkołach rodzenia to ja się zapisałam do bezpłatnej szkoły przy Szpitalu na Żelaznej. Jak któraś z Was jest z Warszawy to może też się skusi
Kurs na przełomie października/listopada.
Ja jestem i też myślałam o Żelaznej, powiedź mi ile trwa i jak często w tyg. są spotkania, czy są jakieś godz. do wyboru?