Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziula87 wrote:Ja jestem i też myślałam o Żelaznej, powiedź mi ile trwa i jak często w tyg. są spotkania, czy są jakieś godz. do wyboru?
Pod tym linkiem znajdziesz szczegóły dot. kursu. Na dole strony są terminy wraz z godzinami:
http://edukacja.szpitalzelazna.pl/szkoly-rodzenia/szkola-rodzenia-zosienka/szkola-rodzenia-kursy-bezplatne-5-tygodni -
kurcze jednak duże miasto to duże ;/ w Bydzi nie ma ani jednej bezpłatnej szkoły ech, no coż, ja mam wanienkę od brata ale słyszałam o wiaderkach dla maluszkoów
kurdę padam zrobiłam makaron ze szpinakiem i feta na jutro do pracy a teraz pizze i mi się w piekarniku piecze:)
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
RedLady wrote:Czy wasi mężowie też mają takie genialne pomysły?
Mój dzisiaj stwierdził, że po co ja chcę wanienkę kupować, skoro małą mogę w umywalce umyć... No ręce opadają
Dobrze, że nie w bidecie haha! Faceci..
Nulka - super. Gratuluję.
Szczęśliwa- kciukasy.Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, jak dobrze czytać takie informacje
Barcia, mój D jest z Pogodna, więc prawie sąsiadkami jesteśmyco do wyboru szpitala, to we wrześniu się po prostu przejadę tam i poproszę o oprowadzenie i opisanie wszystkiego - wiem, że można tak zrobić.
padam na twarz, znajomy nam zgotował wieczór z adrenaliną wiec czas spać. do tego jutro dentysta. brrr
i co zabawne - moja mama i teściowa zaczynają rywalizacje pt "do kogo dziecko jest podobne" i każda mówi "moje malenstwo" etc. nikt nie bierze pod uwagę, że to nasze dziecko, nasze geny i nasz mały cud. czuję się przy nich jak "nosicielka" -.-Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny????!!!! Czy takie jakby skrobanie od środka to to są ruchy dzieciaczka? Jakby tam jakaś myszka siedziała
i miewałam też takie jakby pulsowania brzucha, jakby hm... tik mięśni brzucha, że było widać jak się jakby falowal trochę...
Ktoś dziś wizytuje?
Miłego dniaw Szczecinie z rana słonko i człowiek od razu bardziej do życia się robi
Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Julia--natalia, Nel@, emilkazozz lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
polkosia wrote:Dotty, zwykły ocet? Robiłam takie podobne, ale wrzucałam jakiś stary owoc/warzywo i łapie się tylko część.
Ale może zadziała lepiej z octem, szczególnie, że zamówiłam takie koszyki na owoce z siatką, to nie będą miały gdzie się paść.
W sumie wyłapało mi wszystkie - na ten czas owoce/warzywa schowałam do lodówki.
Potem jeszcze długo butelka stała, i pojedyncze sztuki wyłapywaly się na bieżąco, więc już nie miałam "plagi"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 07:29
polkosia lubi tę wiadomość
-
Isia86 wrote:Dziewczyny????!!!! Czy takie jakby skrobanie od środka to to są ruchy dzieciaczka? Jakby tam jakaś myszka siedziała
i miewałam też takie jakby pulsowania brzucha, jakby hm... tik mięśni brzucha, że było widać jak się jakby falowal trochę...
Ktoś dziś wizytuje?
Miłego dniaw Szczecinie z rana słonko i człowiek od razu bardziej do życia się robi
Kochana mysle ze to jest wlasnie toPierwsze ruchy Twojego malenstwa
Martusiazabka, Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Barcia lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Wczoraj wieczorem była klubowa pojeżdżawka na motorach, my dojechaliśmy ostatni więc gdy wszyscy mieli już motory spakowane mój jeszcze jeździł. W pewnym momencie zobaczyliśmy jak fikołkuje i spada przez kierownicę.
Uwierzcie że mimo iż byłam w japonkach i w koło było pełno facetów to dobiegłam do niego jako pierwsza. Jak biegłam i widziałam że się nie rusza to myślałam że jak dziad żyje to go chyba dobiję wrrr...
Na szczęście jest tylko mega krwiak na udzie, zbity nadgarstek i nadgryziony język (poleciał na głowę bo aż daszek w kasku pękł)
Teraz śpię w osobnym pokoju bo z tego szczęścia że nic mu się nie stało pili do 1 w nocy...Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Matkoboska! Zatluklabym i zagadala az mialby dosc. Dobrze ze nic mu sie nie stalo. Niech uwaza na siebie.
Ja swojemu wieczorem zrobilam pogadanke moralna. Bo wczoraj stary przyjaciel napisal ze chce sie zabic. Powiesil juz sznur ale brak mu odwagi. A dwa lata temu juz dwa razy go ratowalam od samobojstwa jedak wraz z bylym poszedl i on. Ale jak czlowiek pisze takie rzeczy to trzeba reagowac. Pozyczylismy auto i popedzilismy. Dzieki bogu wszystko dobrze sie skonczylo i zostawilismy go usmiechnietego. Za to Damian jak wracalismy mial przyjemnosc jechania 160 km/h przez miasto mimo ze mowilam aby tego nie robil. W domu go zjechalam ze auta nie kupimy, ja wiecej z nim nie jade i niech zapomni ze dziecko wsiadzie kiedy bedzie prowadzil. Lubie jechac szybko. Ale kurde w miescie jest ograniczenie do 50. Niech mu pies wyskoczy, jakis pijany koles czy dziecko. Nawet niech straci panowanie nad kierownica. Nosz kurwa tlumacz takiemu ze chce sie zyc a przede wszystkim nie chce go stracic. Strzelil focha ze to wszystko przez ciaze i ze sie czepiam. Ameba. Po prostu ameba.
Wgl belly mowi ze zaczynam 6mc. Cos kreca :o.
Isia, gratuluje ruchowmi sie dalej z rybka kojarza.
Isia86, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Guerretenshi też jestem w ciąży przewrażliwiona na punkcie szybkiej jazdy i zawsze krzyczę na męża że ma nie jechać szybko i sama też mam naturalny hamulec.
To liczenie tygodni miesięcy to dla mnie czasem też czarna magia hehe wg mamy jestem w 4 miesiącu wg belly 5Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wieczor pelnych wrazen milalyscie,wspolczuje,dobrze,ze wszystko jest okay.My z malenstwem mamy pierwszego chowanego za nami,klade na nim reke cisza,zabieram reke kopie i tak w kolko,to moze za to ze wczoraj budzil mnie o 6 kopniakami,a ja spalam dalej
guerretenshi, Martusiazabka, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Hej hej takie są chłopy głupie mój też zawsze szaleje na motorze miał dwa. Wypadki na snowboardzie to samo autem też dwa wypadki ah tam. Witam się w 22 tyg
z tego coo wiem 6mies zaczyna się w 22,5 tyg
katek88 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
hejka
no ja bym zatlukla jak by moj mi 160km po miescie jechalale to chlopy !! szkoda ze oni nie moga byc w ciazy !!
hehehe
Dzis zaczełam 18 tydzjeszcze 2 tyg. i USG połówkowe jupi
zarębinka, Madziula87, Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Ja wciaz mam nerwa na lubego wiec nie bede wyrazala na glos opini nt. facetow
Mialam smutny sen. Bylam nad jakas woda. Facet ktory ze mna byl to nie byl moj facet tylko taki podobny do Costneraalbo to byl Costner
w kazdym razie fajny facet to byl. Mial coreczke czteroletnia. Malutka, szczuplutka blondyneczkę. Mielismy razem zamieszkac a ona umarla
Boze jak plakalam
na jawie przede wszystkim
zaczelam dzien na smutniaka
jupi...
-
Ojej dziewczyny aż włos się jeży jak czytałam co się u Was wydarzyło
współczuje ale najważniejsze ze wszystko juz jest ok!
Tez się nie mogę doczekać usg połówkowego, lekarz mi powiedział ze najlepiej zrobić jak najpóźniej czyli w 22 tyg ...
Muszę wiec poczekać ... -
zarębinka tak to jest z naszymi hormonami jedno dnia cieszy nas doslownie wszystko a drugiego odwrotnie. A sen smutny to fakt : ( ja ciagle mam sny na temat tej ciazy i jeszcze ani jednego dobrego
/
zarębinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny