Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholera, wkurzyłam się
Na H&M -20% od zakupów, a ja tydzień temu takie duże zrobiłam
Co prawda nie ma połowy tych rzeczy, ale są przecież inne
cudek2, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
kalina123 wrote:Już zjadłam i drugą połówkę
jestem beznadziejna
zero samodyscypliny
Przeciez toż to nie kalorie,to same owoce,a jakie zdrowe dla nas i naszych malenstw
Ja po obiedzie już dobrą godzinę,a ciągle zaglądam w kąty za czymś na dobitke,pomimo,żze był mały placuszek z dżemem na deser,a później lody także Twoja samodyscyplina ma się jak najlepiej
-
Hej Dziewczyny! a ja znowu w strachu
skąd tu w pierwszej ciąży wiedzieć kiedy coś złego się dzieje a kiedy nie? Już myślałam, że nic mnie nie zestresuje , a tu dziś coś ze mnie wylazło. Czytałam o tych czopach śluzowych i bardzo mi to by pasowało. Dość duże, galaretowate kremowe.. ehh:((
-
makalotia wrote:Hej Dziewczyny! a ja znowu w strachu
skąd tu w pierwszej ciąży wiedzieć kiedy coś złego się dzieje a kiedy nie? Już myślałam, że nic mnie nie zestresuje , a tu dziś coś ze mnie wylazło. Czytałam o tych czopach śluzowych i bardzo mi to by pasowało. Dość duże, galaretowate kremowe.. ehh:((
A czop często jest dodatkowo zabarwiony lekko krwią. Ja o dziwo teraz bardziej panikuje jak w pierwszej ciąży
makalotia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Nulka. Bardzo mnie uspokoiłaś. Ja też miałam wcześniej ale nigdy tak duży. I jak tu nie urodzić zestresowanego dziecka jak człowiek się co chwilę czymś stresuje.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
makalotia wrote:Hej Dziewczyny! a ja znowu w strachu
myśle zatem, że to normalne! Nic się nie martw
-
To prawda ze obawy podczas ciazy sa zawsze i boje sie ze bede muala tak do konca
ja mialam usg genetyczne dobre, mimo to pappa wyszla beznadziejna wiec zrobilam test harmony ktory wyszedl prawidlowo, bardzo niskie ryzyko
usg polowkowe tez wykazalo ze zdrowy chlopak
a mimo to co jakis czas sie martwie czy aby na pewno. Czuje juz maluszka ale mnie to nie uspokaja. Tak jak dziewczyny pisaly wczesniej mimo dobrych wynikow w glowie siedzi mi tylko ta zasrana pappa i zd i mysle i mysle. Mam ochote sama sobie walnac w ryj na otrzezwienie. A nie chce sie martwic ! Kto mnoe zrozumie ;P
Barcia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
makalotia wrote:Dziękuję Nulka. Bardzo mnie uspokoiłaś. Ja też miałam wcześniej ale nigdy tak duży. I jak tu nie urodzić zestresowanego dziecka jak człowiek się co chwilę czymś stresuje.
Ja mam takie "czopy" codziennieŚluz płynie ze mnie strumieniami, nieraz wypada w postaci kawałka galaretki. W poprzeniej ciąży miałam to samo.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nel@, ja Cię rozumiem... gdyby nie te głupie tabletki, które muszę brać to może bym sie tak nie martwila, ale bardzo mnie pociesza fakt, że najwieksze ryzyko wad jest w 1 trymestrze. Dobrze, że już czuję ruchy. Czytałam, że jak dziecko duzo się rusza to znaczy, że jest zdrowe
Nel@ lubi tę wiadomość
-
Ja już dwa razy miałam takiego jakby czopa ze śluzu, kremowy, bez krwii czy brazowego zabarwienia. Taki duży nieprzeźroczysty glut. Sorry za szczegóły ale może to was uspokoi że takie coś może się pojawić i to nic groźnego.
))
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....