Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:Dziewczyny jak to u Was bylo z nagrywaniem na plyte zdjec czy filmu ? bo ja nie pierwszym prenatalnym nie mialam plyty. Nie wiem czy wogoke byla taka mozliwosc. Nie wiem czy trzeba to zglaszac wczesniej,miec swoja plyte?jak to u Was wygladalo ?
Mi nagrano ale robiłam w prywatnej klinice. -
Odebrałam dzisiaj wyniki badań. Krzywa cukrowa wyszła rewelacyjnie. W morfologii widać ze jest jakaś infekcja w organizmie. Ostatnio mnie ząb trochę pobolewa... Albo to pęcherz, bo ostatnio w moczu wyszły mi bakterie. Brałam urosept. Teraz badanie moczu powtórzone i wyniki jeszcze gorsze
mam i leukocyty i erytrocyty w moczu gentralnie jest ciemny, mętny, są jeszcze nieliczne bakterie, ale pojawiły się dodatkowo jakieś nabłonki płaskie, pasma śluzu i moczany bezpostaciowe (cokolwiek to znaczy). Z tego co wyczytałam w internecie to wszystko wskazuje na uszkodzenie układu moczowego lub nerek. Udało mi się na dzisiaj umówić do internisty. Ale wątpię czy cokolwiek pomoże. A wizyta u gin dopiero na 4 sierpnia
-
nick nieaktualny
-
Martusia to co piszesz z morfologii to jakas czarna magia :o ale dobrze ze krzywa wyszla rewelacyjnie.
Mi plytke w prywatnej klinice nagrywaja. Na nfz dostalabym jedno zdjecie (i pewnie dostane bo mialam isc we wtorek ale przerzuce sobie jakos na 25 tydzien zeby zobaczyc co u maluszka). Co do lozyska to ja mialam nisko i to bylo bolesne bo tuz nad szyjka macicy. Teraz sie unioslo i mam je z przodu. Przy twarzy malenstwa bylo.
Ogolnie jestem pod wrazeniem bo juz zaczynam rozpoznawac kiedy mlody spi, kiedy sobie cwiczy a kiedy po prostu czuwa. Szkoda ze jeszcze czkawki nie moge wyczuc.Madziula87, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Witam w 21tc
Ogarniam mieszkanie i siebie, pędzę na zakupy i czekam na gości. Dziś przyjeżdża moja ukochana ciocia z wujkiem a w poniedziałek my wyjeżdżamy do nich tak więc przed nami od poniedziałku urlop w KarkonoszachSzczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Też bym przełożyła na później. Sama jeszcze się nie zapisałam, idę w 21-22 tc wg USG. Bo wg OM to już będzie 23-24
To połówkowe badanie jest bardzo dokładne, lepiej by dzieciątko było większe raczej.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie kochane. Ja dziś miałam okropny sen, czekałam na lekarza w szpitalu bo zaczęłam krwawi.. Masakra. Nie nawidze takich scenariuszy we śnie.
Moj D ma dzis wolne i w końcu jedziemy zobaczyc meble farby i inne rzeczy do mieszkania
Dzis rano znowu mnie mała obudziła jest tak aktywna ze szokale ja się ciesze niech fika; p
Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Dziękuję Wam Dziewczyny:) w takim razie zmieniam termin wizyty i uzbrajam się w cierpliwość
)
-
Hej kochane;)!
Ja miałam polowkowe 18t5d, ginekolog myślał, że nie zdoła ich zrobić ale zobaczył ze dzidziuś duży (313 gram) i udało mu się zrobić. Następna wizyta za ponad tydzień przez moją krótka szyjkęa później polowkowe w niemczech mnie czekają).
Miała któraś z Was taka krótka szyjke (około 2,7cm) juz w tych tygodniach?
-
Ja dostalam jakies takie ksiazeczki z nivea od ginekolog gdzie jest opisane jak wygladaja pierwsze tygodnie i miesiace. Na co zwrocic uwage i jak pielegnowac. A najlepiej to chyba znalezc bloga jakiejs mamy maniaczki
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Polkosia tak na usg sprawdzał długość parę razy. Mówił ze ostatnio była 5 cm, a teraz 2,7-2,8 cm. Przepisał dupka i mam przyjść na kontrolę za ponad tydzień...
Co myślicie o imieniu Samuel? Szczerze proszę!
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
dla mnie bilbią jest zaklinaczka dzieci
dzieki tej ksiazce zrozumialam moje dziecko
obecnie ksiazka jest w rekach mojej kolezanki , ktora wlasnie urodzila 2 dziecko i powiedziala ze bez porownania z i bez tej ksiazki
Tak wiec polecam ja !