Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestesmy po usg. Zostaje Piotrus
wszystko oki, wazy 367g. Jedyne co to malutka ma kosc nosowa bo ok 5 mm gdzie powinno byc ok 8. Ale Damian ma taki maly chinski nosek ze mnie to nie dziwi. Powykrecany we wszystkie strony, wierci sie ile wlezie. Charakter po mamie juz widac
no i filnik sie nie nagral wiec mam przyjsc w piatek na darmowe usg
moze lepiej bedzie go wtedy w 4d widac.
Ah. A lozysko mam na przedniej scianie i lekarka powiedziala ze to wcale nie wplywa na odczuwanie ruchow.makalotia, kalina123, Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, palma, Madziula87, cudek2, Koska 88, polkosia, baranosia, Barcia, Krakuska, zarębinka, RedLady, Nulka, Chamomilla, Izieth lubią tę wiadomość
-
cudek2 ale świetny brzucholek.
) Też już bym taki chciała
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Ale macie piękne brzuszki. Ja się przełamię i po powrocie do domu tez postaram się wrzucić. Mi się filmik niestety też nie nagrał
A właściwie chyba nagrał bo go babka nawet na sprzęcie odpaliła ale na płytce się nie wypalił
Trudno... Babka od początku tego nagrywania nie ogarniała a że podobało mi się jak dokładnie nam prenatalne zrobiła i jak wszystko fajnie opowiadała i pokazywała to wolałam mieć dobrze zrobione badanie niż filmik. Chociaż można mieć i to i to
-
Dziewczyny piękne brzuszki macie
Kurczę ja juz mam dosyć spory a to dopiero początek 17 tyg, w autobusie miejsca mi ustępują a w kolejce proszą odrazu do kasy
Makalotia, jestem pełna podziwu dla Twojej figury WOWWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 15:18
makalotia lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Zaplacilam 200 zeta tylko dla tego filmiku, wiec nie maja wyboru. A ja wiecej babla poogladam
ide robic zurek a pozniej racuchy bo ciagle o nich mysle.
Chce juz te istotke w ramionach.
No niei tylko padło słowo RACUCHY i mój wewnętrzny Oskarkowy głos namawia mnie na nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 15:22
polkosia, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Dotty, zwykły ocet? Robiłam takie podobne, ale wrzucałam jakiś stary owoc/warzywo i łapie się tylko część.
Ale może zadziała lepiej z octem, szczególnie, że zamówiłam takie koszyki na owoce z siatką, to nie będą miały gdzie się paść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 15:23
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja mieszkam przy turzynie ale bede rodzic w zdrojach. Na ogolnie to jestem z os bukowego i uciekne do rodzicow jak tylko pojawia sie skurcze, zeby nie czekac do ostatniej chwili :p pomorzan nawet nie bralam pod uwage a do Polic za daleko
Ja racuchy za zwyczaj bez niczego robie, pozniej tylko nutella lub syrop klonowy. Ale dzis beda z bananami i lody do tegoBarcia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość