Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
2 tyg temu było wszystko ok. Przeczytałam, ze mogło sie dziecko akurat wód nałykać i jeszcze ich nie wysiusiać a pęcherz tez był pełny. Poczekam spokojnie do kolejnego usg i tylko poproszę, żeby sie dokładnie temu podczas kolejnego badania przyjrzano. Do tej pory balam sie o rozszczep jakiś. Jak dwa usg powiedzieli, ze jest dobrze to teraz to wyszło
Wiem szczęśliwa pisałaś, ze nie masz czasu. Jutro czekamy na kolejne zdjęcia sikancaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Koska nie czytaj za dużo choć ja znając siebie bym pewnie czytała i też się martwiła
nie znam się na tym więc nie wiem co to może znaczyć
masz 2 wyjścia albo zaufać lekarce i spokojnie czekać na wrzesień albo powtórzyć usg teraz dla spokojności
A do mnie dziś przyszła paczka z endo...szaaałjakie cudne te dziewczęce ciuszki
-
Witam się Kochane po kolejnej przerwie.
Wróciłam z gór, odpoczęłam i.. już wylądowałam u lekarza.
Od powrotu strasznie bolała mnie głowa a co za tym idzie zaczęłam wymiotować.
Dzisiaj się czułam tak paskudnie, ze już nie wytrzymałam- migrena albo zatrucie, dostałam skierowanie do szpitala w razie jakby wymioty się powtórzyły ale całe szczęście paracetamol zaczął działać i głowa nie boli..(tfu, tfu).
Miewałam już kiedyś migreny ale nie aż tak mocne.. -
Branosia bezpiecznej drogi.
Okciakowa fajnie, ze sie odezwalas. Mam nadzieje, ze to migrena i jutro juz będziesz sie dobrze czuła.
Przed wyjazdem juz sobie daruje kolejne usg bo i tak sie nie wyrabiam w robocie.
Dziewczyny macie moze tego rogala do spania? Sprawdza sie? -
Ja mam i pomagal mi jak juz mialam oggrrromny brzuch
a tak to mi bardziej przeszkadzal . Poki co koldra miedzy nogami jest odpowiednia - pewnie kwestia wielkosci brzucha i wlasnych upodoban
musisz spróbować.
-
Witajcie. Ja rogala mam chyba od 3 miesiaca bo lubie jak go mam miedzy nogami lepiej sie spi ale nigdy nie lubilam miec wysoko pod glowa. Poduszke mialam chudziutka i rogal mi przeszkadzal na poczatku ale teraz juz przywyklam i kazda noc z nim spie do tego w zestawie mam jeszcze ten maly do karmienia pozniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 05:29
-
Szczesliwa no jak nic krecha jest! Wywolalysmy wilka z lasu :p
Okciakowa wypoczywaj slonce. Dobrze ze paracetamol pomogl :*
Ja wlasnie odwiozlam tesciowa na autobus. Leci na tydzien do Wloch. A my na ten czas zamieszkamy z 92 letnia babcia. Bedzie impreza :p najgorsze ze codziennie musze obiad robic. Wymysl czym nakarmic taka babuszke... koszmar. Ale chociaz jest ogrod
Milego dnia. Jade zawiezc Damiana do pracy i robic dalsze porzadki.Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa cudownie
ale kciuki trzymam dalej
guerretenshy bsbcia ma piękny wiekale wiem też jak starsi ludzie sa wybredni
Jestem w przychodni 5 kobietek przede mną wiec trochę posiedzęTrzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 07:26
Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Martusiazabka No właśnie ja to teraz bardziej tak spokojniej podchodzę do tego, w Piątek wizyta gin spojrzy gdzie trzeba i powie co i jak
.No nic kochane uciekam ruszamy zaraz
:* .
-
My juz po
Malutka pięknie rośnie
a za tydzień czeka mnie krew i krzywa... bleeee...
Jutro polowkowe
Następna wizyta 31.08kalina123, Martusiazabka, cudek2, Koska 88, Izieth, Werix, Nel@ lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Denerwuje sie. Mlody wieczorem tylko raz mnie kopnal i cisza do teraz... martwic sie czy uznac ze wypial sie do brzucha dupka i nogami majta mi po wnetrznosciach ?
-
Ja ostatnio bardzo aktywna jestem. Wczoraj po tym jak sie kochalismy to cisza. A zawsze chwile po dostaje serie kopniakow... poczekam do popoludnia a jak wciaz bedzie cisza to sie przejade na dopplera do przychodni.
Martusiazabka lubi tę wiadomość