Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
2 tyg temu było wszystko ok. Przeczytałam, ze mogło sie dziecko akurat wód nałykać i jeszcze ich nie wysiusiać a pęcherz tez był pełny. Poczekam spokojnie do kolejnego usg i tylko poproszę, żeby sie dokładnie temu podczas kolejnego badania przyjrzano. Do tej pory balam sie o rozszczep jakiś. Jak dwa usg powiedzieli, ze jest dobrze to teraz to wyszło

Wiem szczęśliwa pisałaś, ze nie masz czasu. Jutro czekamy na kolejne zdjęcia sikanca
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

-
Koska nie czytaj za dużo choć ja znając siebie bym pewnie czytała i też się martwiła
nie znam się na tym więc nie wiem co to może znaczyć
masz 2 wyjścia albo zaufać lekarce i spokojnie czekać na wrzesień albo powtórzyć usg teraz dla spokojności
A do mnie dziś przyszła paczka z endo...szaaał
jakie cudne te dziewczęce ciuszki

-
Witam się Kochane po kolejnej przerwie.
Wróciłam z gór, odpoczęłam i.. już wylądowałam u lekarza.
Od powrotu strasznie bolała mnie głowa a co za tym idzie zaczęłam wymiotować.
Dzisiaj się czułam tak paskudnie, ze już nie wytrzymałam- migrena albo zatrucie, dostałam skierowanie do szpitala w razie jakby wymioty się powtórzyły ale całe szczęście paracetamol zaczął działać i głowa nie boli..(tfu, tfu).
Miewałam już kiedyś migreny ale nie aż tak mocne..
-
Branosia bezpiecznej drogi.
Okciakowa fajnie, ze sie odezwalas. Mam nadzieje, ze to migrena i jutro juz będziesz sie dobrze czuła.
Przed wyjazdem juz sobie daruje kolejne usg bo i tak sie nie wyrabiam w robocie.
Dziewczyny macie moze tego rogala do spania? Sprawdza sie?
-
Ja mam i pomagal mi jak juz mialam oggrrromny brzuch
a tak to mi bardziej przeszkadzal . Poki co koldra miedzy nogami jest odpowiednia - pewnie kwestia wielkosci brzucha i wlasnych upodoban
musisz spróbować.
-
Witajcie. Ja rogala mam chyba od 3 miesiaca bo lubie jak go mam miedzy nogami lepiej sie spi ale nigdy nie lubilam miec wysoko pod glowa. Poduszke mialam chudziutka i rogal mi przeszkadzal na poczatku ale teraz juz przywyklam i kazda noc z nim spie do tego w zestawie mam jeszcze ten maly do karmienia pozniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 05:29
-
Szczesliwa no jak nic krecha jest! Wywolalysmy wilka z lasu :p
Okciakowa wypoczywaj slonce. Dobrze ze paracetamol pomogl :*
Ja wlasnie odwiozlam tesciowa na autobus. Leci na tydzien do Wloch. A my na ten czas zamieszkamy z 92 letnia babcia. Bedzie impreza :p najgorsze ze codziennie musze obiad robic. Wymysl czym nakarmic taka babuszke... koszmar. Ale chociaz jest ogrod
Milego dnia. Jade zawiezc Damiana do pracy i robic dalsze porzadki.
Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa cudownie
ale kciuki trzymam dalej
guerretenshy bsbcia ma piękny wiek
ale wiem też jak starsi ludzie sa wybredni 
Jestem w przychodni 5 kobietek przede mną wiec trochę posiedzę
Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 07:26
Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwej podróży i dużo sił, bo ciężki dzień przed wamiSzczęśliwa Mamusia wrote:Martusiazabka No właśnie ja to teraz bardziej tak spokojniej podchodzę do tego, w Piątek wizyta gin spojrzy gdzie trzeba i powie co i jak
.No nic kochane uciekam ruszamy zaraz
:* . -
My juz po
Malutka pięknie rośnie
a za tydzień czeka mnie krew i krzywa... bleeee...
Jutro polowkowe
Następna wizyta 31.08
kalina123, Martusiazabka, cudek2, Koska 88, Izieth, Werix, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Może wypoczywa. Mi mała też taki dzień zaserwowala ale w sumie się nie dziwilam bo sama bym spala cały dzień jakbym mogła taka była wtedy pogodaguerretenshi wrote:Denerwuje sie. Mlody wieczorem tylko raz mnie kopnal i cisza do teraz... martwic sie czy uznac ze wypial sie do brzucha dupka i nogami majta mi po wnetrznosciach ?
-
Ja ostatnio bardzo aktywna jestem. Wczoraj po tym jak sie kochalismy to cisza. A zawsze chwile po dostaje serie kopniakow... poczekam do popoludnia a jak wciaz bedzie cisza to sie przejade na dopplera do przychodni.
Martusiazabka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH