Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam problem golenia nóg ogromny bo mam zawsze całość do golenia(na dodatek wypadałoby je codziennie golić tak włoski mi rosną szybko a najwcześniej mogę po dwóch tygodniach bo jak wcześniej ogole to mam same krosty
więc lato to dla mnie koszmar bo zero sukienek i praktycznie krótkich spodenek) a dziś mnie to czeka przed jutrzejsza wizyta,powoli zaczynam dostrzegać jak mi ciśnie do przodu brzuch. No i zapinanie sandałów nawet na siedząco jest ciężkie czuje dyskomfort uciskania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:28
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Jak dla mnie golenie przez faceta odpada
Wystarczy, że robił mi masaż krocza w pierwszej ciąży hehehehe
Ogólnie moja pipka była tak napuchnięta pod koniec ciąży, że wolałam, żeby tam nie zaglądał...
Wogóle jakoś golenie uważam za obrzydliwe, więc wolę to robić sama na oślepDa się!
Nel@, polkosia lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Mlody w koncu sie wlaczyl. Obiecuje ze nigdy wiecej nie powiem ze mam dosc kopniaczkow chocby mi po zoladku dawal.
Ech, u mnie to samo, moj jest dzisiaj kompletnie nieruchawy, a normalnie sie ruszał rano i w nocy. Ale wiem ze na tym etapie to mogą nie dawać znać przez nawet dzien, dwa. -
Isia86 wrote:Ha A ja nie muszę w ogole nóg golic
) nanana geny po mamie
na nogach mam jasny meszek
Zazdrość! Ja golę tylko do kolan, powyżej takie cienkie i jasne toto, ze sie nie przejmuję.Isia86 lubi tę wiadomość
-
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/sopot-liwia-malkowska-walczy-o-prawa-kobiet-karmiacych-piersia,665605.html
patrzcie na komentarze. w życiu nie czytałam czegoś gorszego... jak można być taką szują. a wszyscy na cycu lecieli i matka pewnie w parku karmiła. co się stało z tym światem :o -
Ja zaraz śmigam do fryzjera włosy porządnie podciać.
Tak mi wypadają że za chwile łysa zostanę
Ja jeszcze nie czuje ruchów jedyne co to tą kulkę taką która się czasem wybrzuszy aż mnie to boli.
Kopniaczków jeszcze nie uświadczyłam3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyCo do golenia to mój by chciał ale ja się jakoś nie mogę przemóc, wolę sama
ale za to jak kiedyś mu powiedziałam że po porodzie po cięciu będzie musiał mi pomóc się wykąpać i w ogóle to aż mu się oczy zaświeciły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 14:17
Martusiazabka, guerretenshi, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja to w ogóle jestem cała owłosiona oprócz pach tam mi włosy nie rosną wcale.
Oby moja córka dostałą ten gen
Właśnie wróciłam od fryzjera z 15 cm sciełam jak nic.
Może chociaż trochę to je wzmocni.Martusiazabka, zarębinka, Isia86 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja to też muszę wszystko golić, a włosy bardzo szybko odrastają
Wczoraj poczułam, że już trochę trudniej, niż kiedyś, ale spokojnie daję radę
Nie chciałabym, żeby mój mnie golił, już wolę z lusterkiem sobie radzić
Na 17.40 mam połówkowe, więc proszę o kciuki, bo standardowo stresik jest... Po 5 tygodniach w końcu zobaczę maleństwoguerretenshi, Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, Werix, Isia86, kalina123, Nulka, polkosia, paradise, Julia--natalia lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Witam.
Mi teraz włosy strasznie lecą w ciąży. Podcielam 5 cm ale jeszcze by się przydało. Za to na brzuchu ciemnieją.
Co do ruchów to mi Mały spokoju nie daje. Czasem jak tak się ułoży, że czuje bardziej od środka niż na brzuchu to trochę nieprzyjemne, jakby mi się chrząstki o siebie ocierały. Wydaje mi się wgl jakbym czuła każdy ruch, aż zastanawiam się czy to co czuje jest normalne.
Powodzenia na wizytach:))
Szczęśliwa widać już kreseczke ale dalej trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 17:42
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość