Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7cfbe431bc1.jpg
makalotia, palma, Werix, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, sylwia92, Krakuska, Isia86, Nulka, polkosia, cati, Izieth, AniaKami, Alexxis, paradise, RedLady, zarębinka, Julia--natalia, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Ja sobie dzisiaj odkopałam wszystkie wyniki i kartę z pierwszej ciąży i powiem Wam, że na tym etapie Maciuś był większy od swojej siostry
zapowiada sie więc kolejny drobiazg
Za to tyje identycznie wtedy startowałam z 60kg i w 21tc miałam 66, a teraz z 56kg na 62, także +6kg
Byliśmy z M. w leroyu i zaopatrzelismy się w panele do salonu, zlew i baterię, a jutro jedziemy sfinalizować zamówienie mebli kuchennych
No i chyba w końcu mamy imię - Marcysiaoby tylko jutro potwierdzono płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 19:56
cudek2, Werix, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
hej kobietki , bylam dzis na USG połówkowym . Z dzidziusiem jest wszstko dobrze
jeszcze mam kontrole jedna za tydzien , ze wzgledu na mojego pierwszego synka i jego dziurkę w serduszku . Czekamy az dzidzia bedzie wieksza by moc dokladnie zbadac serce . Bo poki co wyglada wszystko dobrze.
Jestem duzym Chłopcem i rosne jak na drożdzach
tak to kolejny chlopiec !!!o matko bede miala 3 facetow w domu
nie moge w to uwierzyc ze to kolejny boy !
Nie udaly sie czary mary z suwaczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:28
Izieth, Alexxis, Krakuska, Martusiazabka, paradise, cudek2, RedLady, kalina123, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Nel@, zarębinka, makalotia, Isia86, Julia--natalia, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za kciuki, jesteście niezawodne
Wszystko w porządku, mózg, serduszko, wszystkie przepływyStraszna wiercipiętka, ciężko było pomierzyć, ale jakoś dało radę, waży 492g
Udało się na chwilę złapać buźkę w 3D i jest śliczna
Może jutro uda mi się wrzucić
Uwielbiam to uczucie po badaniu, gdy już wiem, że wszystko w porządkuTrzymam kciuki za resztę wizytujących
Martusiazabka, paradise, cudek2, RedLady, kalina123, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Nel@, makalotia, Isia86, Julia--natalia, Chamomilla lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Cześć dziewczyny!
Jakie piękne mamy maluchy!
Ja dzisiaj byłam na badaniach genetycznych i też udało się złapać buźkę!
I jestem naprawdę pod wrażeniem i jeszcze bardziej zakochałam się w tym małym łobuzie!
Co najważniejsze wszystko z nim w porządku, kręgosłup o który sie obwiałam jest cały, a maluszek waży już 543g! Taki jestem wielki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/863f64f8ca67.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/948ede544a6a.jpg
Szkoda, że nie widać tego tak dokładnie jak na żywo, ale i tak myślę że będziecie w stanie zobaczyć buźkęKrakuska, paradise, Izieth, Martusiazabka, cudek2, RedLady, kalina123, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Nel@, zarębinka, makalotia, Isia86, Werix, Julia--natalia, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ciesze sie z Waszych dobrych wiesci :* Gratuluje.
Ja rowniez bylam dzisiaj na wizycie. Co prawda nie robilismy jakiegos szczegolowego usg bo niedawno bylam na polowkowym ale tetno ok, wyniki idealne, szyjka dluga. Jestem spokojna
aha! Pochwale sie, ze po 21 tygodniach dostalismy zielone swiatlo od lekarza wiec nareszcie trochez mezem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 21:11
Izieth, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, makalotia, Isia86, Julia--natalia lubią tę wiadomość
-
Elcia89 wrote:Alexis usta ma takie jak Ty na zdjeciu obok!
haha no faktycznie!
Nie wiem czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że on ma mniejszą górną wargę od dolnej, ja mam tak samo
Może ma usta po mnie!Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, Julia--natalia, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt cieszę się że nasze maleństwa są zdrowe i rosną jak na drożdżach
Ja dziś miałam wizytę ale bez usg. Szyjka 2cm zamknięta, a ja przez 5tyg przytyłam 3,4kgwychodzą wczasy u ciociuni
Dziś mi lekarz mierzył brzuch centymetrem i z tego szoku zapomniałam się spytać w jakim celuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:04
-
Baranosia, szyjka 2 cm tylko? Moja ma niecałe 3 i jest panika, że zbyt krótka...
Cati, za to jak bracia będą się swietnie dogadywaćJeszcze może Cię najdzie na 3 i będzie dziewczyna!
cati lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć dziewczyny.
Szczęśliwa, trzymam kciuki. Oby od teraz same dobre wieści do ciebie szły.
Gratuluje wizyt i dobrych wynikow.
Alexis, usta to pierwsze na co spojrzalam. Pieknie.
Odnośnie laktatora to myślę że nie ma co wydawac od razu kase. Na medele i to elektryczny. Chyba ze masa to nie problem i ze zaklada się czeste odciąganie. Ja chcialam kp i się udalo pomimo problemow na starcie i mialam laktator z avent reczny. Sprawdzil się, wystarczyl, ale nieczęsto go uzywalam. Najczęściej gdy chcialam przejsc na butle co się nigdy nie powiodlo. W szpitalu po porodzie mala byla 3 doby w inkubatorze przez zoltaczke i nie moglam jej nawet przystawiac to odciagalam ręką do butelki. I tez starczylo. Pozniej dopiero laktator poszedł trochę w ruch.
A golic się bede sama aż do konca. Maz pewnie by się zgodzil ale wole sama. W pierwszej ciazy dalam radę to teraz też dam. ☺Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość