Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzizys alez mnie boli spojenie z lewej strony ;(
Czy stoje czy leze taki piekaco-klujacy bol
Oczywiscie zdazylam poradzic sie dr google i juz panikuje a wizyta dopiero 19.
Gratuluje glebokich oddechow po wizytachoby tak do konca roku.
Jakas godzine temu otrzymalam zaproszenie do przyjaciolek od jednej z Grudniowych Mam, chwile pozniej forum zaczelo odwalac i jak teraz weszlam to nie bylo juz zaproszenia ;( ;( ;(
Auuuuuuuuuuu
A w wiadomosci zwrotnej podziekowalam slucznie za zaproszenie i dodalam, ze mam nadzieje ze to nie forumowy fault zwiazany z aktualizacja strony. A jednak .... -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry. Kushina, ja nosze znaczek przypiety do torebki, tak zeby byl widoczny dla siedzacych. Ale patrza zaklopotani xd. Chociaz ostatnio preferuje spacery.
Remont u nas idzie dobrze. Ale mamy bede miala dosc na dlugo. Meczy mnie psychicznie tym jak ona by zrobila mieszkanie...
Ciesze sie ze wizyty udane :* Szczesliwa Tobie powodzenia dzis baaardzo mocno.
Ah. I mam ponad 2 kg dodatkowo bo nie moge sie zalatwic - ratuuunkuuuu!!!! -
Cały dzisiejszy dzień wcięło
polkosia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
A mi sie w koncj udalo zalogowac! Bylam na koncie jakiejs innej dziewczyny :oo
I faktycznie wszystko wcielo. Ale mam nadzieje ze dalej wszystko oki. Ja padam na twarz przez remont i jestem tak rozchwiana ze zaraz sie rozplacze. Dobranoc. -
Masakra dzisiaj
Ja wcześniej nie mogłam dodać postu ale teraz odpisze
Baranosiu te wszystkie ciuszki to po Maciusiu plus kilka dziewczecych bonusów jak myślałam że jest dzieeczynka
Kaczorek tez mamy ten uroczy różowy pahacyk z kroliczkiem z nexta jest uroczy -
Dziewczyny a mozemy pomyslimy o zamknietej grupie na fb? Zawsze bez strachu mozna wrzucac fotki, pisac o wszystkim I nie przejmowac sie, ze ktos nieproszony to przeczyta. Z Lila w ciazy bylam na watku pazdziernikowe mamusie 2014, po porodzie wynioslysmy sie na fb i piszemy codziennie do tej pory. Co sadzicie? Wiem, ze nie kazda ma konto ale zawsze mozna zalozyc
Alexxis, Isia86, polkosia, Nel@, Okciakowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny