Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj wreszcie poczułam kopniaki.
I to od razu takie mocne, że duży pilot który leżał na moim brzuchu spadłguerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, baranosia, Chamomilla, zarębinka, Krakuska, Werix, Nulka, Izieth, RedLady, cudek2 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Polkosia, a wierzysz w zabobony? Sprawa indywidualna, myślę. Jakby była to dla mnie bliska osoba to nawet bym się nie zastanawiała (poszłabym), ale rozumiem też, że ktoś może mieć opory. Jakbym widziała tę osobę 3 razy w życiu to pewnie bym odpuściła
-
Mi jak dziadek zmarl 2 lata temu to niestety nie poszlam na pogrzeb nie ze wzgledu na zabobony tylko wiedzialam, ze bede sie stresowac, denerwowac itd
Pozegnalam sie z nim jeszcze w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:48
-
nick nieaktualnyJa bym poszla, jedynie do kaplicy bym nie weszła.
Moj tato zmarl jak bylam w ciazy z Tobiaszem.
Balam sie wstrzasu, nerwow ale wbrew calej rodzinie poszłam na pogrzeb. Chocbym nogi mi odjelo to i tak bym poszla, przeciez to moj tato. A pogrzeb to pożegnanie. I przede wszystkim to sprawa indywidualna
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dziewczyny, co myślicie o pójściu na pogrzeb w ciąży? Bo niby zabobony, że nie powinno się, a mi prababcia zmarła...
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej
dzisiaj miałam wizytę i dziewczynka waży 303g a chłopiec 368g
ogólnie wszystko jest dobrze
rośniemy cały czas
u dziewczynki łożysko jest na tylnej ścianie a u chłopca na przedniej
Nel@, Werix, paradise, Madziula87, Szczęśliwa Mamusia, baranosia, polkosia, Martusiazabka, Krakuska, makalotia, zarębinka, Koska 88, cindi88, emilkazozz, palma, Izieth, Nulka, Kokardka44, RedLady, Olcia..89, cudek2, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Ja w niektóre wierzę
Na przykład odmówiłam ciężarnej raz i plagę myszy miałam przez 2 miesiące... A jak moja babcia odmówiła pączków jakiejś siostrzenicy (ta przyszła w gości, a babcia dopiero ciasto robiła i powiedziała, że zanim zrobi, to parę godzin, a siostrzenica wtedy poszła), to myszy jej zrobiły dziurę w najlepszej sukience - na brzuchu... Serio
Widziałam na własne oczy.
Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn