Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tu zostaję. Jestem tu dlatego, że założyłam kalendarz ciąży i go prowadzę. Za fejsem nie przepadam.
Dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem materacyka do łóżeczka. Jaki kupić? Gryczany, kokosowy, lateksowy, z pianki? W necie piszą, że niby lateksowy najlepszy...Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ja też zostaję.
Co do materaca zakupię gryka pianka kokos.
Nad lateksem zastanawiałam się dla siebie.
Kupiłam taki dwustronny i niestety lateks jest dla mnie za miękki.
Wybieram stronę z kokosem.Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Werix wrote:Ja tu zostaję. Jestem tu dlatego, że założyłam kalendarz ciąży i go prowadzę. Za fejsem nie przepadam.
Dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem materacyka do łóżeczka. Jaki kupić? Gryczany, kokosowy, lateksowy, z pianki? W necie piszą, że niby lateksowy najlepszy...
Jak dla mnie bez gryki napewno. Lila miała kokos-pianka
-
Martusiazabka wrote:Wiec wszystkie się stąd wynoszą?
Ja tu zostaję, lubię formułę forum i pewną anonimowośćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 19:04
Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Barcia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Tez zostaje. Nie wyobrazam sobie zycia bez forum a ze z fb tez korzystam to chetnie zerkne
Materac bedziemy szukac napewno jakis dobry :p pojezdzimy po sklepach i popytamy.
Farba olejna naprawde szkodliwa ? Bo we wtorek chcialam nia parapety malowacSzczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mamy lateksowy i jest super. Hildinga kupiłam, ma taką fajną opcję, że minimalnie unosi się do góry na dłuższych brzegach, co zapobiega śmierci łóżeczkowej. Kokos i gryka to z jedzeniem mi się kojarzy i te robaki, mole spożywcze
Tyle się o tym naczytałam, że nie chcę tego w domu ;P
Co do FB, to pomyślę, może później. Na razie wolę forum.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
emilkazozz wrote:PLAN PORODU
dziewczyny. Wiem, że to jeszcze za wcześnie, ale zastanawia mnie czy szpitale i personel w ogóle biorą pod uwagę napisany przez nas plan porodu? Ktoś może miał o tym na szkole rodzenia?
Emilka, ja miałam, a i tak nikt go nie przeczytał. Wkurzyło mnie to, bo chciałam lewatywę, której mi nie zrobiono i się zesrałam na partychmilky way, zarębinka, Werix, emilkazozz, Nita, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
guerretenshi wrote:Tez zostaje. Nie wyobrazam sobie zycia bez forum a ze z fb tez korzystam to chetnie zerkne
Materac bedziemy szukac napewno jakis dobry :p pojezdzimy po sklepach i popytamy.
Farba olejna naprawde szkodliwa ? Bo we wtorek chcialam nia parapety malowac14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia mam nadzieję, że beta będzie pozytywna
trzymam mocno kciuki. Ja też na początku nie miałam nic, potem sam pęcherzyk ciążowy, a potem dopiero centymetrowe maleństwo. Może owulacja ci się przesunęła i dlatego
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polkosia, twój post rozśmieszył mnie do łez. Jest tak szczery do bólu!
ja myślałam o tym żeby kupić sobie jednorazowy zestaw do robienia lewatywy i zrobić ją samodzielnie w domu, ale nie mam pojęcia czy zdążę, czy będę wiedziała jak i w ogóle. Ale na myśl o tym, że ma to robić ktoś inny... masakra
wstydzę się!
polkosia, Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość