Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Isia, to chyba coś w stylu zabobonów z myciem okien. A może chodzi o ewentualny upadek?
No właśnie jedynie ewentualny upadek też przychodzi mi do głowy... Bo jeśli codziennie chodzę po schodach to czemu nagle wejście na drabinke, która ma trzy stopnie może skończyć się poronieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:02
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualny
-
Czesc. Mieszkanie pomalowane. Powiem Wam, ze dulux to najbardziej smierdzaca farba ever. Taka obora daje xD. A kazde pomieszczenie innej firmy farba malowane. Pokoj mlodego jest istnie oczojebny niebieski. Ale biale meble i dodatki wycisza go mam nadzieje. Ciesze sie ze juz w srode wracamy do domu, w sobote montujemy meble. Ah
jutro jade na poszukiwania zaslon, koszy i wielu innych pierdol.
Co do kopniakow to rano tylko sie powierci, sa mniej intensywne powyzej pepka bo tam przed ciaza duzo tluszczyku mialam to i amortyzacja jest. Wczoraj mlodego troche popykalam to zasadzil mi pare porzadnych kopniakow w pecherz ze az zawylam i mialam lzy w oczach. Dopiero glos Damiana go uspokoil. Wiecej nie denerwuje dziecka
Idziemy robic jajecznice na bekonie. Milego dnia :*!Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Koło mojej miejscowości dziś w nocy zderzyły się dwa auta 5 osób zginęło, a 8- letnia dziewczynka walczy o życie w szpitalu
Oba samochody stanęły w ogniu... cos strasznego
-
Zarembinka ja tak zrobiłam. Poszłam do sklepu zobaczyłam wózek na żywo pomacałam, pojeździłam, a później zamówiłam na allegro bardzo korzystny zestaw z bonusami
Ja kopniaczki czuje wysoko, ale malutka jest ułozona głowkowozarębinka lubi tę wiadomość
-
Witajcie;)
My juz w domkuw nocy też trafiliśmy na wypadek dwa samochody przed nami ktos potrącił rowerzyste. To bylo po północy, leżał na jezdni i nie wiemy w sumie czy żyje. Ale ze wzgledu na to że duzo drogi przed nami bylo to szybko ominelismy to i szybko odjechalismy żeby w korku nie stac później ze 3 h.
Mnie mala całą droge kopała;) czuję ja e okolicach pępka.
Cos mi się obiło o uszy z grupa na FB. Ja jestem za
My jutro zaczynamy malowanie i nie wiemy właśnie na jaką farbę się zdecydować;/ nie wiem tez czy ja moge malować z maseczka na twarzy.Martusiazabka lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
Koska 88 wrote:Isia a nie boisz sie o smrodki z farby, które przy malowaniu są? Nie czytałam czy można w ciazy malować czy nie ale wolałam unikać rzeczy, które wydzielają "chemiczny" zapach.
A jako,że nie mogę usiedziec w miejscu, dlatego ciągle sobie coś wymyslam do roboty14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Dziewczyny, zalozylam grupe na fb. Jest tajna, wiec nie da sie jej wyszukac w wyszukiwarce. Te ktore chca dolaczyc wyslijcie mi tutaj prywatna wiadomosc z danymi do waszego konta, ja dodam Was do znajomych a potem wysle zaproszenie do grupy
cati, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Kushina wrote:Faktycznie, fajny ten Roan Bass
I z tego co widzę to opinie też ma niezłe.
Kushina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak Wam dziś dzień mija,u mnie troszkę słoneczka w końcu ale ja sama jakaś zmęczona jestem i nie do życia na dodatek jutro muszę zawieźć mocz do badania bo w piątek mam wizytę i znów pije ogromna ilość wody żeby tych cholernych bakterii nie było,w dodatku zaczynam czuć się już jak słoń,wszystko mi z rąk leci no i zaczynają się problemy łóżkowe czyli spanie bo na plecach już ciężko a z boku na bok też już powoli ciężko mi się przekręcić. W dodatku pytam się w domu jak to jest mieć hemoroidy no nigdy ich nie miałam a nie wiem ani jak to boli ani za bardzo gdzie ale się dowiedziałam i raczej ich jeszcze nie mam tylko że mam taki problem a mianowicie zaczęłam mieć takie jakby postrzały w pośladkach. Nie oba na raz ale np idę sobie a za chwile w pośladku jednym albo drugim tak jakby mi ktoś strzałę wbił. Skurcz jest tak niesamowity że ból pleców się przy tym kryje. Nie mam pojęcia co to może być...