Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
ja mam dzisiaj piękny dzien tutaj. Byłam 2 razy na spacerku
spotkałam sie z J szefa żona ( jedyna rodzina z która tu utrzymuje kontakt) i zaproponowała mi, ze mi odda swój wózek. Ale sie cieszę
chciałam taki strasznie kupić ale nawet używane kosztują po 200-300 fu towa tak będę miała z dobrego źródła za free. Muszę sie zastanowić co chce tutaj kupić bo jest taniej niż w Polsce.
Dziewczyny co myślicie o monitorze oddechu? Warto to kupić? Na pewno byłabym, spokojniejsza. I czy fotelik koniecznie z baza isofix czy tak baza montowana na pasy jest wystarczająca bezpieczna? -
No tak ja Wam powiem, że mi na porodzie będzie wszystko jedno mogę ich tam zakupać i zapierdzieć
Ważne abym urodziła szybko i bez komplikacji
Isia86, polkosia, zarębinka, Izieth lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
zarębinka wrote:Polkosia ja jak urodzilam to zapytalam "zrobilam kupe?"
Podobno lewatywa ulatwia parte.
Paradise ja tez nie distalam zaproszenia na fb.
Napisalam do Ciebie wiadomosc na fb bo nie mam opcji dodaj do znajomychzarębinka lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane. My wczoraj pospalismy i odpoczelismy. Caly czas jak lezalam to mlody sie wiercil. Litry spokoju we mnie wlal. Pol nocy dawal czadu i mnie budzil co chwile. Ale dla tego uczucia warto byc zombie
Dzis dalsza czesc zakupow, planuje jeszcze cos dla maluszka poszukac. A przede wszystkim jakas suszarke na naczynia. Kocham zakupy!!
Milego dnia moje drogie :*Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, Werix lubią tę wiadomość
-
Witam się
Ja dzisiaj pół nocy nie mogłam spać z podekscytowania, dzisiaj wreszcie zobaczę swoje maleństwo po 9 tyg. i dowiem się kto zamieszkuje brzuszek, mam nadzieję, że na to pozwoliMoje szczeście takie mocne kopniaki zapodaje mamie, że aż brzuszek się rusza, czasami jak się wcisnie to kąty to robi się nie przyjemnie, ale jestem zachwycona
Szczęśliwa Mamusia, zarębinka, Werix, Martusiazabka, Koska 88, Krakuska, Nel@, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Witajcie
wchodzę na wagę a tu juz 59kg czyli 4kg na plusie od początku ciąży. Ale to przez te tygodniowe wakacje nad morzem :p na bank
Ja dzis lecę gruntowac ściany i malowaćoby szybko szło.
Milego dniaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja tutaj nie mam wagi. Ciekawe ile przybiorę po 2 tygodniach bez sprawdzania
Mamusie podzielcie się informacjami czy takie rzeczy jak sterylizator czy podgrzewacz do mleka się przydadzą? I co myślicie o monitorze oddechu czy warto wydawać na to pieniądze? Generalnie zamierzam karmić piersią ale z możliwością wyjścia z domu jak odciągnę pokarm dla małej. Na jakie "gadżety" warto zwrócić uwagę i je mieć? -
nick nieaktualny