Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Polarisa cudownie że parka.
Idziemy łeb w łeb.
Moja dziewczynka 327g
Polkosia aż mnie ciarki przeszły.
Ja myślę że jeśli ktoś bardzo wierzy w zabobony to podświadomie sprawia że się sprawdzają.
Zrobisz jak uważasz ale jeśli bardzo w to wierzysz i miałabyś się męczyć to chyba lepiej dla Ciebie jakbyś nie poszła.
Werix, Polarisa90 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
guerretenshi wrote:Chcialam byc dobra kobieta i kupilam po paczku na glowe. Zjadlam sama wszystkie. Nie przyznam sie xd
))
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa jestem, czy któraś z Was ma podobnie... Od trzech tygodnie mam te skurcze braxtona-hicksa i zaczynają się u mnie tym, że... nie mogę złapać tchu. Przez kilka sekund czuję się jakbym miała o połowę mniej tlenu, jakby słoń mi usiadł na klatce, ciężko mi się oddycha - właściwie w ten sposób się orientuję, że nadchodzi twardnienie macicy i rzeczywiście - Brzuch sie robi mega twardy na kilka sekund.
Idę pojutrze do lekarza, zobaczymy co powie. Już czytałam na zagranicznych forach, że wiele dziewczyn tez tak ma, wiec trochę się uspokoiłam. Momentami jest to przerażajace. -
O rany Szczęśliwa gratulacjeeeeee!!!!!
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Polkosia, ja bylam na pogrzebie cioci kiedy jeszcze nie wiedzialam o ciazy (dowiedzialam sie dzien pozniej!) I cos mnie trzymalo i jako jedyna nie poszlam sie pozegnac mimo ze trumna nie byla otwarta. Mojej przyjaciolce w 4mc zmarl dziadek i poszla na pogrzeb ale tez nie poszla sie pozegnac do trumny, zrobila to na odleglosc. Cos w tym jest, ale nie umiem powiedziec co.
-
Ale jestem głupia
Miałam zapamiętanego na tel linka do forum z errorem, od kilku dni odświeżałam stronę i się wkurzałam że cały czas forum nie działa, weszłam teraz z kompa i patrzę a tu od kilku dni normalnie życie się toczyidę nadrobić zaległości
Krakuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakuska wrote:Ciekawa jestem, czy któraś z Was ma podobnie... Od trzech tygodnie mam te skurcze braxtona-hicksa i zaczynają się u mnie tym, że... nie mogę złapać tchu. Przez kilka sekund czuję się jakbym miała o połowę mniej tlenu, jakby słoń mi usiadł na klatce, ciężko mi się oddycha - właściwie w ten sposób się orientuję, że nadchodzi twardnienie macicy i rzeczywiście - Brzuch sie robi mega twardy na kilka sekund.
Idę pojutrze do lekarza, zobaczymy co powie. Już czytałam na zagranicznych forach, że wiele dziewczyn tez tak ma, wiec trochę się uspokoiłam. Momentami jest to przerażajace.
Krakuska, ja też mam twardnienie macicy od jakichś 2 tygodni, co prawda nie mam epizodu z brakiem tchu, ale czasami czuję takie napięcie w brzuchu i robi się nagle twardy jak kamień. Na szczęście lekarka powiedziała, że wszystko jest ok, kazała tylko brać magnez.Krakuska lubi tę wiadomość