Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czolem dziewczyny, ja żyję, ale w jakimś pędzie strasznym ! Maly mi organizuje całe dnie
ale fajny jest
tylko na nic nie mam czasu
mała rośnie jak na drożdżach, a ja coraz bardziej widze ile mamy do zrobienia, a jak mało czasu do grudnia zostało! Tylko wciaz o tydzień więcej i więcej i więcej! Hardcore!
Musimy przemeblowac pokój i ogólnie zrobic remont, bo później nie będzie jak...no...a przynajmniej będzie ciezej...
Nie mam pomysłu na wozek, ani na łóżeczko dla starszaka! Trzeba pochodzić po sklepach, a jak chodze, to ściska mi brzuch, nieprzyjemnie, jak tu coś kupić?
No i tak tkwię, z takimi zadaniami do zrobienia, w sumie w miejscuobudzę się za dwa miesiące i chyba doslownie się wtedy zesram, no bo co zrobic?
Poza tym wciąż mamy gosci! Jedni wyzejzdzaja, drudzy przyjeżdżają... Juz mam dosyć,c chcialabym tak usiąść i nic nie robic! No ale jak? Chyba dopiero za parę lat odpocznę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 18:42
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja czuje mała kilka razy dziennie juz teraz ale najwyżej ze 2-3 cm nad pępkiem. Dziewczyny jakiś dzisiaj ciężki dzien mam. Głowa mnie boli. Na szczescie oficjalne przywitania juz dzisiaj za mną. Moze dlatego, ze nie używałam prawie wcale języka przez ostatni rok i cieżko mi sie teraz wysłowić. Zobaczyłam znowu na żywo iCandy Apple i spowrotem zapalałam do niego miłością. Nawet znalazłam na ebey ładny i licytacja sie skończyła na sensownej cenie ale odbiór był tylko osobisty a wózek był z walii. Moze jeszcze cos utrafie...
-
nick nieaktualnyJa tez czuje kopniaki wyłącznie w dole brzucha, zdecydowanie pod pępkiem, ale to moze zalezy jak sie dziecko ulozy? Jak juz jest główką do dolu to chyba mozna czuc kopniaki wyzej.
Dziewczyny, wybralyscie juz wozki? Ja musze chyba zaczac robic topliste wozkow, bo opcji jest tyle, ze do grudnia nie zdecyduje. Podoba mi sie Bebetto Murano, ale ponoć jest ciezki. Zastanawiam sie tez nad Mutsy Evo, bo czytalam bardzo pochlebna recenzje, ale pozniej natknelam sie na duzo negatywnych komentarzy, wiec nie wiem czy warty swojej ceny. -
Dotty84 wrote:U mnie tez kopniaki głownie w dole brzucha. Dzidziuś leży poprzecznie
Dziewczyny powiedzcie dlaczego kobieta w ciąży nie może wchodzić na drabinke. Chodzi mi o takie uzasadnienie medyczne, jeśli takie jest.
Bo ja za malowanie się ostro wzięłam, a wlaśnie wyczytałam, że nie można wchodzić na drabinę, bo można poronicWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 09:58
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Isia, to chyba coś w stylu zabobonów z myciem okien. A może chodzi o ewentualny upadek?
U mnie pukanie delikatne i nie codziennie zazwyczaj w dole brzucha po prawej, ale od 2-3 dni prawie nic nie czuję - miednicowo się ułożyła na ostatnim USG i pewnie kopie mnie we wnętrzności i nie czujęBo na dodatek jeszcze plecami odwrócona.
Miałam straszny koszmar. Te sny ciążowe to jakiś dramat.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyHej hej
Na czym stanęła akcja grupa zamknięta ?
Kopniaczki tez czuje ponizej pepka po bokach brzucha. Bardzo mnie rozczulają
Wózek mnie urzekł Merc. Ktoras z Dziewczat go pokazala i jakos wpadl mi w oko. Jedynie chciałabym móc przymierzyć "do ręki" . Odwiedziłam lokalne małe sklepiki z wozkami ale mic mnie nie zachwycilo. Kolory to wszystkie szaro-buro-zielone a ceny ojezuniu, drozyzna okrutna. W porownaniu z cenami z internetu rzecz jasna.
U Nas ciche dni. Mam ochote uciec stad.
I chlodno za oknem.