Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
po wizycie ok
nie widziałam malej bo lekarz tylko zbadał tętno.
ale wynik krzywej i morfologii wyszły super
na bóle brzucha kazał brac nospe i sie troche oszczędzać, co jest niemozliwe przy remoncie heh ;pbaranosia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
emilkazozz wrote:u mnie nic;/ zaczynam się niepokoić
ja też nic nie miałam, wymyslałam oczywiście że mleka nie bede miała ;/ potem zapomniałam o tym i od wczoraj wieczora leeeeciii jak nie wiememilkazozz lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja zlapalam jakiegos dola. Chodze tylko i sprzatam. Nie mam ochoty na nic do jedzenia. Do tego niedlugo przyjedzie maruda ze nie ma obiadu ze niby co mnie tak meczy. Tesknie za praca. Za ludzmi.
Chce juz listopad i przestac czuc sie bezuzytecznie.
U mnie siary tez nie ma, wiec nie trzeba sie martwic. Wcale nie musi sie jeszcze pojawic. -
Nita wrote:Ja mam dziś ochotę na tajską ostrą zupę krewetkową i się zastanawiam, bo obiad w domu jest z wczoraj, ale tylko mdły dorsz, a mi tak się tajskiego chce.... Niedaleko nas jest restauracja tajska, ale otwierają o 17
Olej dorszateż bym wolała tajskie, zwłaszcza gdy masz ochotę
Nita lubi tę wiadomość
-
emilkazozz wrote:u mnie nic;/ zaczynam się niepokoić
A że tak zapytam, po co Wam teraz mleko/siara?
Takie wycieki to nic przyjemnego - non-stop trzeba chodzić z wkładkami, bo w każdej chwili może się zrobić plama...Mam nadzieję, że tym razem, tak jak w pierwszej ciąży nie pojawi mi się nic aż do porodu...kalina123, Dagn_, Madziula87, -em-- lubią tę wiadomość
-
Wlasnie, nie siać paniki, bo zaraz inne dziewczyny pomyślą, ze siara ma leciec
jak ja
nawiasem mówiąc, my kobity jednak jesteśmy dziwne, jak leci - zle, jak nie leci - tez zle. Zeby nie było, mowię tez o sobie, bo panikarą jestem straszna z natury
-
Baranosia, szczawianami się nie przejmuj. Mnie też wyszły. Przyczyna była prosta - tydzień wcześniej jadłam zupę szczawiowa
szczawiany niestety długo się utrzymują w organizmie. Poczytaj w internecie co mogłaś zjeść ze się odłożyły. Rabarbar chyba też ma sporo...
Powiedzieli mi ze musze więcej pić żeby je wypłukać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:22
-
Mamy prawie pół kilo zdrowego syna!
ma ponad 22 cm i wszystko na swoim miejscu
emilkazozz, Kushina, Dotty84, kalina123, baranosia, Koska 88, RedLady, Madziula87, Krakuska, cudek2, makalotia, Werix, -em--, Olcia..89, Nita, Nel@, Izieth, Julia--natalia, zochna lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:A że tak zapytam, po co Wam teraz mleko/siara?
Takie wycieki to nic przyjemnego - non-stop trzeba chodzić z wkładkami, bo w każdej chwili może się zrobić plama...Mam nadzieję, że tym razem, tak jak w pierwszej ciąży nie pojawi mi się nic aż do porodu...
a z innej beczki,
łuszczy mi się jakby skóra na sutkach- ale dokładnie nie wiem, po prostu widzę na ciemnych stanikach, że są takie białe paproszki po całym dniu
ps. to nie brud:D -
emilkazozz wrote:w pierwszej ciąży pojawiła się gdzieś na tym etapie, ale nie w takiej ilości, żeby musiała wkładki nosić
a z innej beczki,
łuszczy mi się jakby skóra na sutkach- ale dokładnie nie wiem, po prostu widzę na ciemnych stanikach, że są takie białe paproszki po całym dniu
ps. to nie brud:D
Mam to samoAle to chyba wyschnięty naskórek? W sumie sama nie wiem