Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia gratki zdrowego synka
Emilka ja też mam takie suche coś na staniku, widać na czarnym, ale z piersi nic mi nie leci a i biust ogólnie mało mi urósł.
Cudek mam taki sam brzuszek jak Twój. Super wyglądasz, a skąd ta fajna sukienka/tunika po lewej stronie? Lubię takie kolory i paski
Witam nowe dziewczyny.cudek2, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Witaj aniolku
MoBo spokojnie. Mamy w zwyczaju pytac o to samo po milion razy. Jestesmy w ciazy. Skleroza nie boli
Dzis rano jak mialam maly atak kaszlu i kichania to poczulam spory nacisk na macice, jakbym mlodego wypychala. Od tamtego momentu brzuch twardy i mnie dziwnie boli, pali tam. ;/ jak do jutra nie przejdzie to od razu po lab zawitam u ginekologa bo to w jednym miejscu. -
Myślałam, że lista zamknięta a tu dwa nowe brzuszki się ujawniły
hihi. Fajnie. Jeszcze raz witajcie !
Ta turkusowa w paski- to nie uwierzycie, ale na targu! Błhaha ha! Stała babeczka między stoiskiem z warzywami a wyrobami pszczelarskimi z ciuchami. No i tak mi te paski w oko wpadly. 35 zł. Fajna jest bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 21:05
Nita, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie zastanawiam nad wózkiem. Kurcze nie wiem czy jest sens kupować dzieciaczkowi z grudnia wózka 3w1. Nie wiem na ile się wykorzysta tą opcję fotelika. No bo zima i dziecku ma być ciepło jeśli się gdzieś wyjdzie, więc pewnie gondola plus kocyk. Wiosną powoli można się przesiadać na spacerówkę, tak w maju pewnie. Może lepiej zainwestować w lepszy fotelik samochodowy i kupić wózek 2w1. Jak myślicie? Jak robicie? Ktoś ma jakieś doświadczenia?
-
A ja może skorzystam i napiszę coś o sobie. Ania lat 29. Dzidziulek pierwszy w drodze. Córunia - Pola. Chora na niedoczynność tarczycy. 10 lat po zabiegu całkowitego praktycznie usunięcia. Także z jakimiś tam problemami, ale radzimy sobie.
Na zwolnieniu od początku ciąży (plamienia). Na tym etapie wszystko mnie zaskakuje i dziwi i troszkę przeraża. Mogę zadawać absurdalne pytania (wybaczcie).
Martusiazabka, Koska 88, Izieth, Werix, Julia--natalia, zochna, Nulka lubią tę wiadomość
-
Baranosia cabrio fix montujesz normalnie na pasy, baza nie jest konieczna
Citi to już lekko przestarzała konstrukcja choć i tak lepszy niż te wszystkie antymandatowce bez atestów
Bierz cabriofix albo pebble ale on już droższyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 21:43
Isia86 lubi tę wiadomość
-
O matko. Baranosia widziałam dziś tego anexa eko skórka taki karmelowy z biało- czarnym dodatkami. Cukiereczek piękny!! Dla mnie troszkę za drogi. Mam wątpliwości co do eko skóry, bo się boję, że będzie pękać. Np spacerówka przez ok 3 lata użytkowania. Zastanawiam się nad wózkiem roan bass. Bardzo mi się podoba.
-
Oooo ooo ooo dobry temat o wózkach
bede tylko czytać bo w tym temacie jestem kompletnie zielona
Łóżeczko fajne, ale z takom dziurom? Pamiętam, że moja siostrzenica czasem cuda wyprawiala żeby się wydostać.
Co do kichania querretenshi to dobrze, że nie popuscilas przy tym bo mnie się czasem zdarzadlatego jak kicham to na wszelki wypadek zakładam nogę na nogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 22:03
Martusiazabka, makalotia lubią tę wiadomość
-
MoBo oj tak kichanie jest najgorsze gdy chce się siku haha
Anniooek on głównie różnią się tym że wersja soft ma dodatkowy amortyzator i faktycznie lepszą jakość materiału. Odradzono nam ze względu na wysoko osadzoną spacerówkę i rączka w przypadku gondoli kończy się tuż przy gondoli i przez to idzie się blisko wózka i można go po prostu kopać nogami. Te dwie rzeczy można łatwo zaobserwować stawiając obok siebie dwa wózki lub nawet porównując zdjęcia w Internecie.
Z tańszych polecano nam bardziej bebetto i camarelo ale mi się nie podoba spacerówka anex ma ją o wiele lepszą tak jakby kubełkową - no nie wiem jak to opisać ale ona jet dla mnie bardziej dla mniejszego dziecka a bebetto wydaje mi się że małe dziecko tam wypadnie bo nie ma co go stabilizować po bokachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 22:16
MoBo lubi tę wiadomość
-
Olcia, my wybraliśmy takie:
http://www.klups.pl/produkty/bez-kategorii/lozeczko-radek-v-z-szuflada/
Bardzo chciałam z szufladą, bo nie wiele miejsca mamy w mieszkaniu, tak więc każda przestrzeń na przechowywanie cenna
I te łóżeczko co pokazałaś też fajne.
Witaj anniolek -
MoBo, ja rozważam baby design
Podoba mi sie Husky lub Lupo Comfort. Tylko, jak na razie są to moje rozważania internetowe
Wybiorę się do sklepu pojeździć to zobaczymy czy mi się odmieni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 22:33
MoBo, Werix lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o łóżeczko to ja.zdecydowanie stawiam na żyrafę w kolorze wenge
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-i-materacem-gpk-biale-wenge-i6422598452.html
Na innej.aukcji.widziałam wenge z wanilią zamiast białego. Są poprostu cudowne
A co do wózka to pojęcia nie mam. Z resztą mój ojczym uparł się ze wózek nam kupi, wiec wyboru nie mammusze się zdać na jego decyzję. Napewno będzie idealny