Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Elcia89 wrote:Ja mysle ze jeszcze beda takie kombinezony w lidlu, moze w pepco. Chyba w tamtym roku w lidlu byly pod koniec wrzesnia.
-
Szczęśliwa trzymam kciuki za wizytę
aż mi ciebie szkoda jak piszesz o mdlosciach i zawrotach głowy. Ale doskonale wiesz, ze za mam 6 tygodni przejdą
chociaż mi sie jeszcze zdążają poranne wymioty
na szczescie 1-2 razy w tygodniu max i zaraz po wracam do życia a nie muli mnie cały dzien
Ja tez mam fotelik używany ale od znajomych wiec wiem, ze bezwypadkowy.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Tez miałam pisać o tej biobawełnie od soboty 27go
Mnie interesuje też pościel.
Jakby była dobra gatunkowo to wezmę.
3 częsci 49zł, jak patrzyłam to do stówy dobijaja takie lepsze 2 częściowe więc chyba warto.
Ja się na 100% wybieram walczyć choć nienawidzę tych walk w Lidlu.zochna lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Dzień dobry :*
kurde ja juz sama nie wiem jaki ten wózek, kupie 3w1 za 2000zl (bo do tylu planujemy) a znowu w czerwcu bede chciała nową lżejszą spacerówkę;/
a wózki z samą gondolą mi się nie podobają a poza tym ponad 2500zl kosztują.
co do ubranek w rodzinie 2 osoby mi obiecały ze mi coś dadzą, super tylko ciekawe kiedy, ja chce wiedziec co mam a czego mi brakuje (nie to ze wymagam wybrzydzam czy cos tylko ja lubie wiedziec wczesniej a nie chwila przed urodzeniem sie okaze ze polowe wyprawki nie mam). Siostra miała mi dać jakiś kombinezon, ale kiedy to nie wiem.
Ja od września planuje zacząc tak porządnie zając się tą wyprawką.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
MI udało się jeszcze wczoraj na promocjach w Smyku znaleźć body 3pak za 20 zł i czapeczki po 5 zł za dwupak.
Tak więc pajace bawełniane, bieliznę czapeczki i kombinezony mam do rozmiaru 68.
Teraz musze jeszcze popatrzec za takimi bardziej wyjściowymi może welurkowymi pajacami i chyba na razie dam sobie spokój z zakupami.
W sumie tez nie wiadomo jak dziecko będzie rosło.
Moja znajoma ma 5cio miesięczną córkę która już ubiera rozmiar na 9 miesięcy.
Sukienki letnie które miała od razu były za małe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:43
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
MoBo wrote:Wiesz ja jak bylam ostatnio w polsce to pyrknelam sie do smyka i pojezdzilam wszystkimi co mieli
a ze lazilam caly dzien po galerii to po smyku napotkalam kilka lasek wlasnie z tymi wozkami baby design, wiec zagadalam czy sa zadowolone i mowily ze bardzo.
Bylam juz na krawedzi kupna, ale oczywiscie moje niepewne podejscie do ciazy wzielo gore i wrocilam bez. Zastanawiam sie czy se go nie sprowadzic.
No właśnie, też byłam w smyku i jakoś ten baby design mi został w głowieAle to były pierwsze nieśmiałe oglądania wózka, więc nie bawiłam się nimi
Jeszcze ludzi na nie zagaduje, ale zauważyłam, że przyglądam się kto jaki wózek ma. Myślę, że w przyszłym tygodniu wybiorę się do sklepu. Jest niedaleko mnie sklep z samymi wózkami i fotelikami, więc jak tam nie znajdę tego jedynego to nie wiem gdzie
Olcia, te łóżeczko ma różne ceny w zależności od koloru. Najtaniej znalazłam o dziwo w smyku, tym bardziej, że przy tej cenie smyk ma wysyłkę za darmo.
http://www.smyk.com/klups-lozko-dzieciece-radek-v-z-szuflada-120x60-cm-sosna.html
Wersja biała kosztuje o 20 zł więcej. Niestety koloru orzech nie ma w smyku, a on mi się najbardziej podoba i najlepiej pasował by do pozostałych mebli.
Co do lidla, też idę walczyć 27-go.Bardzo mi się te ubranka podobają, a do tego pościel w bardzo fajnej cenie.
MoBo lubi tę wiadomość
-
Red Lady może poszukaj czegoś podobnego na allegro.
W tej cenie to spokojnie znajdziesz juz z materacem.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi sie podobają dwa imiona Amelka i Gabrysia, ale mojemu D nie. W sumie każde jedno imię jakie zaproponowałam nie podoba mu się. A on sam nic nie proponuje. Więc stwierdziłam że zaczne mówić tylko o tych dwóch dopóki się nie przekona do któregoś
niestety nie ma innego imienia które by mi podpasowało.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)