Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny, chyba bym tu pasowala
mozna sie przylaczyc?
Dagn_, baranosia, Koska 88, RedLady, Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, cudek2, makalotia, Werix, Fuksja90, Olcia..89, Martusiazabka, Nel@, Kokardka44, zochna lubią tę wiadomość
-
Witajcie po dlugiej przerwie. Wrocilismy z wakacji u rodzicow i powoli odnajdujemy sie w szarej rzeczywistości. Odliczam dni do listopada. Wtedy zakoncze prace
Dwa tygodnie temu bylismy na polowkowym. Wszystkie wymiary prawidłowe, siusiaka brak. Czekamy zatem na Rozyczke Jarzębinke (jak ochrzcila ja starsza siostra)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b65c3f79d12b.jpg
Powoli tez zabieram sie za kompletowanie wyprawki... Jutro pierwsze zakupy
P.S. Witaj MoBoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 18:17
RedLady, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Krakuska, makalotia, cudek2, MoBo, Olcia..89, Martusiazabka, Izieth, Kokardka44, zochna lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Hej dziewczyny
CO do wagi na ostatniej wizycie miałam +6kg idę równo tak jak z Maćkiem(z tym że z nim na starcie miałąm o 4 kg więcej, więc teraz nie czuję się ciążowo). Zauważyłam u siebie przypływ energii i nie wiem czy to nie przez zmienię klimatu
Tu tez przynajmniej więcej się ruszam, choć karmią nas tak dobrze, że na bank przytyję
aż mnie małą kopię jakby z komunikatem "Matka na litość boską się opanuj"
Dziś na kolacje makaron penne z brokułami i kurczakiem
Koska 88 lubi tę wiadomość
-
U mnie siary nie ma i się z tego cieszę
Zaczynam za to szaleć z wyprawką
Co nieco ciuszków już kupionych, dzisiaj zdecydowaliśmy się na łóżeczko. Jeszcze nie kupione, ale decyzja zapadła
Teraz pora skupić się na wózku. Zdecydowanie włączył mi się tryb urządzania pokoiku
Od paru dni jestem na urlopie i aż mnie dziw bierze jak sił nabrałam.
Witaj MoBoMoBo lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fedc2ee5bfb.jpg
Uzupełniam dokumentacjęWerix, Szczęśliwa Mamusia, MoBo, guerretenshi, kalina123, Isia86, Nita, Krakuska, Martusiazabka, Koska 88, palma, Izieth, Julia--natalia, Kokardka44, zochna lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Jestem Ania. To moja pierwsza ciąża.Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej
baranosia, emilkazozz, -em--, Fuksja90, Olcia..89, guerretenshi, cudek2, RedLady, Martusiazabka, Nel@, Koska 88, palma, Dotty84, Werix, Kokardka44, zochna, Nulka lubią tę wiadomość
-
O dziękuję za takie miłe przywitanie
A więc ja pierwsza swoją ciąże niestety poronilam w 10 tygodniu i jakoś miałam blokadę tym razem, żeby wyluzować, cieszyć się początkiem ciąży i szperac po forach
No ale jestem!
Brzuch rośnie, kopniaki wyczuwalne wiec chyba jest ok
Musze się chyba cofnąć i trochę o was poczytać bo widzę, że zgranie tuno i żebym 500cetny raz tych samych pytań nie zadawala.
Tak ogólnie to nie uwierzycie, ale ha juz dziś podanie o żłobek musiałam złożyća i to ponoć późno hehehehe takie to zwyczaje w szwajcarii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 20:08
Dagn_, Olcia..89, guerretenshi, cudek2, Martusiazabka, Koska 88, Dotty84, Werix lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie
!!
Śliczne zdjęcia brzuszka i księżniczki;)!!
-
Redlady
pokaż łóżeczko które wybraliście;)
No i czekam dalej na propozycje wózków;) Anex Sport tez mi się podoba tylko właśnie nie moje kolory:( wybredna jestem coś;/ Łóżeczko tez juz mamy upatrzone;) mamcia powiedziała, ze ona chce sprezentowac pierwszemu wnusiowi
Cos takiego;) tutaj akurat pokazana funkcja tapczanika