Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sea wrote:Pijecie inkę? Szukam jakiegoś zdrowego sposobu na poskromienie nigdy nie kończącego się głodu. Tona marchewek nie pomogła
surówki, jabłka, koktajle - wszystko się trawi z prędkością światła i pozostaje ścisk w żołądku. Wkurza mnie to niesamowicie, że niczym nie moge się zapchać dla świętego spokoju na dłuższy czas
Moze jogurt naturalny z musli z płatkami zytnimi? Przy okazji genialnie działa na zaparciaSea lubi tę wiadomość
-
Koska 88 wrote:No i niestety. Pierwsze podejście do glukozy nieudane
I pierwszy raz wymiotowałam na ulicy. Już myślałam, że mi lepiej więc zaczęłam jechać do pracy i niestety musiałam się z tramwaju ewakuować
Ale haftowałaś już po całym badaniu? Nieudane byłoby, gdybyś zwymiotowała miedzy pobraniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:20
-
Ja nie ogarniam kiedy wkładać śpioszki, a kiedy pajaca. Najsensowniejszym połączeniem zawsze wydawało mi się body + pajac. To jest tak, że pajace są bardziej na dzień, a śpioszki - jak nazwa wskazuje - tyko na noc?
-
ja nie kupowałam żadnych śpioszków, myślę że to większy kłopot.
Brałam same pajace i ewentualnie body takie żeby w razie zimna założyć pod spód.
I chyba nie ma znaczenia co na noc co na dzień.
Takie bardziej wyjściowe np z weluru na dzień a bawełna bardziej na noc3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja też, i ogólnie zawsze byłam zaparciowcem. Na przełomie pierwszego i drugiego trymestru doznałam takich zaparć, że płakałam z bólu i bezsilności. Teraz mam już lekkie zaparcia, bardzo pomogła dieta blonnikowa, koktajle owocowe + spacery.
Kaczorek, ja właśnie z tego samego powodu nie kupowałam śpiochów, nie bardzo rozumiem do czego są potrzebne, kiedy jest połączenie body + pajac. Może po prostu nie kaźdy lubi pajace, chyb Polkosia mówiła, że ich nie znosino i śpiochy pewnie bardziej sprawdzają się w upalne letnie dni, na body z krótkim rękawkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:36
-
baranosia wrote:Kurde jakoś przeraża mnie wkładanie dziecka do takiego śpiworka na noc
zawsze myślałam że ubiera się go normalnie w pajaca kładzie się do łóżeczka i przykrywa kołderką
Tez tak myślałam ale większość mam poleca śpiwór że wygodniejszy, dziecko się nie odkrywa ani nie ma ryzyka zawinięcia się w kołderkę3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Krakuska wrote:Ale haftowałaś już po całym badaniu? Nieudane byłoby, gdybyś zwymiotowała miedzy pobraniami
-
Kośka, ja czułam się tak samo, walczyłam z chęcią zwymiotowania, bolał mnie żołądek, poczułam się mega słabo, prawie zasnęłam. Wzięłam sobie do poczekalni książkę, ktorej nawet nie otworzyłam, siedziałam z przymkniętymi oczami. Dopiero w drugiej godzinie czekania zrobiło mi się lepiej.
Z Twojej pierwszej wypowiedzi zrozumiałam, że poszłaś do pracy i w drodze zwymiotowałaś, dlatego myślałam, ze było to juz po całym badaniu.
Może za szybko probowalas to wypić? Ja pierwsza polowe wypiłam duszkiem, a druga chyba w 5 "ratach". Moze pozwolą Ci to pic przez kilka minut dluzej, zeby żołądek sie przyzwyczaił. -
jeśli chodzi o śpiochy, to mają odkryte stópki. a coś było, że niemowlęta przede wszystkim na początku uczą się wszystkiego po dotyku i powinno się je zostawiać z bosymi stopami na noc. czy jakoś tak. nie pamiętam dokładnie. ja mam 3 śpiochy i zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
-
Ta glukoza jeszcze przede mną, lubię słodkie ale i tak jestem przerażona po tym co piszecie
Baranosia o tym spaniu na boku to nic nie wiem , chyba musi się wypowiedzieć jakaś doświadczona mama.
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]