Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje Wam za pocieszenie, dobrze że mogę się komuś wygadać
moja mama niestety nawet w końcówce ciąży nie miała czopu, więc nawet nie wiedziała o czym ja mówię.. powiem Wam, że zanim zaszlam w ciążę to w zyciu bym nie pomyślała, że to wszystko bedzie az tak stresujące.
-
Werix wrote:Siedzę po wypiciu glukozy. Trochę jestem zmulona, ale samo pićko ok. Mogłam dodać cytryny, więc luzik
biorąc pod uwagę głód z jakim przyjechałam ta glukoza wydawała mi się zbawieniem! teraz książeczka i czekane
Do szpitala kupuję 1 ekologiczne. W domku będziemy uczyć się wielorazówek.
No właśnie, sporo osób poleca ten ocentisept, a tyle samo mówi że lepszy spirytus. Z tym że pierwsza opcja wcale nie jest tania. Sama nie wiem, co kupić. -
Emilka dowiedz się jeszcze gdzieś bo przejrzałam Internet i jeśli po rocznym macierzyńskim jest się w kolejnej ciąży to by dostawać 100% na zwolnieniu lekarskim trzeba albo wrócić do pracy na jeden dzień albo po urlopie macierzyńskim wykorzystać urlop wypoczynkowy i podczas jego iść na l4.
W Twoim wypadku wychodzi na to że powinnaś dostawać 100% wynagrodzenia (no chyba że nie masz kodu B na zwolnieniu- w co nie wierzę)
-
Ja po zwykłej wizycie, wszystko ok, serducho bije
jak to powiedziała pani dr "nudna ta pani ciąża i oby taka pozostała"Kushina, Martusiazabka, baranosia, Werix, Izieth, cudek2, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Krakuska, RedLady, MoBo, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze tydzień do wizyty, już się doczekać nie mogę
No muszę się Wam pochwalićW niedzielę byliśmy na wyścigu w Brnie, wszystko zaczęło się nie tak, przyjechaliśmy za późno, lało i trochę przez własną głupotę przegapiliśmy pierwszy wyścig. Bylam zła, wpadłam w jakąś histerię i zaczęłam płakać, ale jak już znaleźliśmy się na torze, to wszystko przeszło i szczęśliwa napawałam się rykiem silników
Wyścig najwyższej klasy był super i Rossi (uwielbiam go) przyjechał na drugim miejscu
Szczęśliwa czekałam na ceremonię podium, a tu nagle mój mężczyzna wyciąga pierścionek i pyta, czy zostanę jego żoną w najbliższym czasieMyślałam, że po 7 latach to mnie nie ruszy, ale wzruszyłam się i nie mogłam słowa wydusić
Teraz mi głupio z powodu tej histerii, bo się dodatkowo stresował
Przy okazji kupiłam kilka ciuszków i gadżetów z numerem 46Dagn_, kalina123, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, Kushina, milky way, cudek2, Nita, baranosia, Werix, Krakuska, Fuksja90, palma, Isia86, RedLady, Martusiazabka, MoBo, Dotty84, Olcia..89 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
baranosia wrote:Kurde Emilka zaciekawiłaś mnie teraz. Chciałam zajść w drugą ciążę zaraz po macierzyńskim i iść na l4 od razu ale ciekawe jak to wtedy jest z kasą
Jeśli masz ciągłość (L4 zaraz po macierzyńskim), to podstawa nie jest wyliczana na nowo. Dostaniesz tyle kasy, ile terazKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
milky way wrote:Izieth! To Ty mowilas, że Twój raczej NIE PLANUJE?
Ogromne gratuuulaaaacjeeee !
A ten historyczny epizod oczywiście zrzucamy na hormony
Dziękuję dziewczynyPlanował od jakiegoś czasu, a ja się nie domyśliłam
Naprawdę myślałam, że nigdy się nie oświadczy, a tu taka niespodzianka
Oczywiście też to w ten sposób wytłumaczyłamSzczęśliwa Mamusia, milky way lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Gratuluję i ja
Pamiętaj swoje, cudowne przeżycie
Ciągle się martwię jak ubierać maluszka w domu? Bo dziewczyny co np pajac a pod spód body na ramiączka np? Czy body na długi i rajtuzki? To będzie grudzien. Nie chcę żeby dziecko marzło. Zastanawiam się nad kupnem takich body na ramiączka pod spód. Nie wiem co kupić
Izieth lubi tę wiadomość