Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nita wrote:Apropos seriali, jeśli ktoś lubi kryminalne zagadki, polecam Criminal Minds. Grupa agentów z FBI szuka morderców na podstawie tzw.portertu psychologicznego. Analizują sposób w jaki morderca zamordował osobę, co pozostawił po sobie itd... Generalnie świetny trening umysłowy podczas oglądania zwykłego serialu. Moim ulubieńcem jest agent Aaron "Hotch" Hotchner. Uwielbiam jego zimny wyraz twarzy oraz wiedzę jaką prezentuje w serialu.
Dobrze wiedziec dziekiNita lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak dobrze że ja Was mam
Gdyby nie Wy naprawdę jadłabym gotowany ryż z kurczakiem i warzywami gotowanymi na parze i unikała pierogów wigilijnych! Co to robią z ludźmi zabobony...Olcia..89, polkosia, Izieth, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
anna123 wrote:Dobrze wiedziec dzieki
Jakbyś zdecydowała się zacząć oglądać, polecam zacząć od samego początku sezonu 1 (obecnie leci chyba sezon 12). Każdy odcinek to kontynuacja oraz oprócz morderstw producenci przedstawiają prywatne życie tychże agentów, ich problemy, to co robią poza pracą. Dzięki temu można od początku sympatyzować z danym charakterem i chyba dlatego polubiłam Hotchnera, bo w pracy jest twardym, zimnym szefem, ale w życiu prywatnym przeszedł najwięcej z nich wszystkich i jego historia jest bardzo smutna
-
nick nieaktualny
-
Też slyszałam o koperku na dziecięce kolki. Są chyba też koperkowe herbatki.
"Kości" to mój mąż lubi. Mnie wkurzał głos tej głównej bohaterki, dlatego dałam sobie spokój. Jeszcze kiedyś oglądałam Lie to me. A to 'the missing' brzmi intrygująco, wprost dla mnie. Chyba sobie obejrzę
Dagn, nie mów, że Ty też oglądasz Grę o tron? Czy ja naprawdę jestem jedyną osobą na świecie, która nienawidzi tego serialu?Dagn_, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Próbowałam ostatnio przeczytać Grę o Tron i po jednym tomie się poddałam a jeżeli chodzi o serial to nie oglądałam
Filmy uwielbiam oglądać a najbardziej horrory i dramaty. Komedie też mogą być ale ciężko trafić na interesującą.
Nie znoszę Kryminalnych Zagadek i jak mnie wnerwia ,że wieczorem są w tym samym czasie na 3 kanałach. -
Jej
jakby nie wy to pewnie bym nic nie jadła;)! Nie wiedziałam, że można jeść normalnie
chyba nigdy nie schudnę
Jesli chodzi o horrory to jak tylko reklamują jakiś w telewizji to od razu przelaczam albo zamykam oczy i zatykam uszyJa to z tych "BOI-DUPEK"
Dla mnie najlepsze na faktach;) z życia wzięte;) dramaty i romantyczne!
Polkosia dzisiaj Przyjaciółki! Jupi!!
Wróżka włóczke kupiłam w Tedim za 1 euro;) szydelko tez tam za 1 euro;) a sowe podpatrzyłam na necie jak pewna Pani robi:P dzisiaj robie miętowa;) ale najpierw obiad:P ogólnie taka girlande z 10 sówek zobaczyłam na necie za 120 złi stwierdziłam ze spróbuję zaoszczędzić
Dziewczynki;) mam nowa gazetkę z Lidla niemieckiego;) i od 5 września będą wszystkie te rzeczy które były w Polsce;)! Ale sie ciesze!
Dagn_, Martusiazabka, Iva79, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Koperek to właśnie wzdyma jeszcze bardziej. Ogólnie do 6 m.ż. tylko mleko, nawet nie powinno się dopajać wodą
A mamusie jedzą wszystko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:26
Olcia..89, Martusiazabka, michaela lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No ok, ale my mówimy o tym jedzeniu "wszystkiego", ale polskiego, tak? A co z takimi osobnikami jak ja? Moja dieta przed ciążą to praktycznie codziennie indyjskie, bardzo pikantne jedzenie, tajskie, wietnamskie, koreańskie... Dzień bez ostrego był dla mnie stracony. Teraz w ciąży tylko jem polską kuchnię.
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam pikantne dania, sosy, dodatki mmm pycha
ale teraz w ciąży zmieniłam ketchupy ostre na łagodne, sosy chili na sosy pomidorowe, miodowo musztardowe, a potraw już nie doprawiam tak mocno a powód jeden - zgaga morderca nie daje mi spokoju. Dziś np. zjadłam sobie kwaśne jabłko i zaczelo mnie palic, hmm kwaśnego też nie wolno bo podkręca ten stan??
-
Ja uwielbiam ostre i jem, może nie codziennie, ale raz w tygodniu tak. Grzyby, surowe mięso, to wiadomo, nie tylko przy kp niosą ryzyko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:45
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nita, skoro w Korei, Tajlandii itp. krajach jedzą swoją żywność i karmią dzieci, to dlaczego Ty nie możesz? Przecież oni nagle nie przechodzą na polską dietę... Wiadomo, że maluchowi nie dasz papryczki w 6 m.ż., ale skoro Tobie smakuje i nie szkodzi takie jedzenie, to nie widzę przeciwwskazań.
Ja z seriali kryminalnych polecam True Detective - pierwszy sezon.Dagn_, Nita, michaela lubią tę wiadomość