Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baranosia, a czemu ma Ci brakować cytrusów w święta? Nie mów, że nie będziesz jeść ze względu na kp
Nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej
No, chyba, że jakiś inny powód, to co innego.
Musiałam zamówić pas na rozejście spojenia, bo pół nocy z bólu nie spałam...Jest coraz gorzej... Nie chciałabym strasznie, żeby się bardziej rozchodziło i groziło mi cc...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Ale duże te Wasze dzieciaczki
Matylda dopiero 550
Guerretenshi, Wydawnictwo Znak miało wyprzedaż książek po 7,50 zł za niektóre tytuły, zobacz sobie. Może naukowych to tam nie ma, ale naprawdę niektóre fajne. Ja zamówiłam aż 30. Kiedyś przeczytam!
Zosia 585g w 24+1, więc jeszcze mniejsza chyba -
baranosia wrote:Ja już ostatnio wylukałam mandarynki w biedronce jeny jak mi będzie brakować cytrusów podczas świąt ehh...
A czemu?
Przez kp? Ja nie zmieniłam NIC w diecie, nic nie eliminowałam, piłam kawę i...Hania miała się świetniepolkosia lubi tę wiadomość
-
Każdy mnie tu straszy że trzeba ograniczyć cytrusy bo mogą uczulać dziecko i że na wigilię to będę jadła ruskie zamiast z kapustą i grzybami
No ale skoro mówicie że można to na pewno nie zrezygnuję - co prawda chciałam tylko ograniczyć nie rezygnować w ogóle
A jest w ogóle coś czego nie powinno się jeść podczas kp?
-
No dokładnie. Na mnie babcie się darły, że w Wigilię mam nie jeść kapusty i pierogów, a ja wciągnęłam ze 20 i nic
Od tamtej pory uwierzyłam, że naprawdę coś takiego nie istnieje... Bo na początku niedoświadczona jeszcze unikałam niektórych rzeczy.
Dagn_ lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A słodycze? Można jeść słodycze??
Izeth to też jest talent;)!! I chyba też go posiadam
Dagn piękna foteczkai faktycznie wygląda jakby buziaczka przesyłal:)
Izieth lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh dziewczyny wolałabym tego nie czytać co tu piszecie
Ze względu na to że będe chciała szybko wrócic do wagi sprzed ciąży wolę myśleć że powinnam jeść same zdrowe rzeczy najlepiej gotowane na parze ;)heheDotty84, Olcia..89, emilkazozz lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Olcia..89 wrote:A słodycze? Można jeść słodycze??
Izeth to też jest talent;)!! I chyba też go posiadam
Dagn piękna foteczkai faktycznie wygląda jakby buziaczka przesyłal:)
Niestety (hihi) można jeść słodyczeMoja waga przez to ucierpiała
Dziewczęta, wszystko możnaPrzecież mie karmicie tym dziecka tylko siebie
dziecko dostaje MLEKO
Olcia..89 lubi tę wiadomość